beylikduzu buyukcekmece mimaroba da dr tavsiyesi olan?

simgeDRK

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2014
17
3
3
36
Arkadaslar 10 haftalik hamileyim halen sabit bir dr bulamadim.bana tavsiye edebilceginiz dr lar varsa cok sevinirim:)

Arkadaslar 10 haftalik hamileyim halen sabit bir dr bulamadim.bana tavsiye edebilceginiz dr lar varsa cok sevinirim:)
Merhaba,

Beylikdüzünde hamile kalmadan önce kontrol için bir bayan dr'a gitmiştim.Acıbadem Beylikdüzü polikliniğinde İsmi Aylin tatlıadım .Tatlı bir bayandı fakat oldukça yoğun oluyor.Ben hamile kaldığımda randevu için tarih bulamadığım için farklı bir dr a gitmiştim.Fakat Aylin hnm'ı pek çok kişi öneriyor.Bir deneyin isterseniz.

valla bende bulamadım bir doktor kendime uzk bir yer olsun istemiyorum kolon hosipital düşünyorum ama karar veremedim

Kesinlikle Aylin Tatlıadım ı öneriyorum. Kendimde ona gidiyorum ,çok memnunum. Hastasıyla uzun uzun ilgileniyor ,kesinlikle baştan savmıyor,çok sevecen,kendinizi çok rahat hissetmenizi sağlıyor. Çogu doktor siz sormadan birşey anlatmıyor. ama Aylin Hn. size sorulacak soru bırakmıyor ,herseyi anlatıyor..Yeri geliyor yemek tarifi bile veriyor :)
Çok yoğun olmasına karsın hiç bir zaman asık suratla karsılamadı.Enerjisi cok yüksek. Doğum bakırköy acıbademde olacak,daha yakın hastaneler olmasına ragmen sırf Aylin hnm için acıbadem'e gidiyorum.

merhaba özel sağlık sigortanız var mı? eğer yoksa sigortasız muayene ve doğum ücreti ne kadar biliyor musunuz?

merhaba özel sağlık sigortanız var mı? eğer yoksa sigortasız muayene ve doğum ücreti ne kadar biliyor musunuz?

Merhaba,özel sigorta değil de benim ki,çalıştığım kurumda özel sandığa baglıyız.sgk değil yani. Ben hiç bir ücret ödemiyorum . Kurumumuzun acıbademle anlaşması var indirim uygulanıyor ,imzaladığım faturalar indirimli olduğundan tam net cevap veremiycem üzgünüm

Merhaba, sizin için çok geç tarih olmuş olabilir ama merak edenler için ben aylin hanıma gidiyorum. muayenesi 320 lira.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…