Beylikdüzü kolan Mehmet Alicik te sezaryen olan var mı ?

Alkemi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2015
90
21
38
Doktorun eli hafif mi rast gele Mehmet beye gidiyorum memnunum ama Nasıl olduğunu pek de bilmiyorum yardımcı olur Musunuz

merhaba alkemi hanım bende 4 aylık hamileyim şu anda kolan hastanesinde arzu hanıma gidiyorum ama çok yoğun oluyor her randevu aldığımda sıkıntı yaşıyorum sırf bu yüzden değiştirmek istiyorum mehmet beyi duymuştum ona geçmek istiyorum ama hiç bilgim yok kendisi hakkında. siz mehmet beye devam ettiniz mi nasıl memnun kaldınız mı merak ettim.

merhaba alkemi hanım bende 4 aylık hamileyim şu anda kolan hastanesinde arzu hanıma gidiyorum ama çok yoğun oluyor her randevu aldığımda sıkıntı yaşıyorum sırf bu yüzden değiştirmek istiyorum mehmet beyi duymuştum ona geçmek istiyorum ama hiç bilgim yok kendisi hakkında. siz mehmet beye devam ettiniz mi nasıl memnun kaldınız mı merak ettim.
Ben çok memnun kaldım bebeğim 7 aylık oldu bile Mehmet bey çok sabırlı ve işi iyi bilen sizi rahatlatan bir doktor. Normal doğum yaptım hamileliğimden doğumuma sürecim çok iyi geçti

Çok teşekkür ederim ama dün baktım mehmet bey esenyurtta yeni açılan bir hastaneye geçmiş orasıda iyi mi bilmiyorum. Aklım çok karıştı. Bu arada bebeğinizi Allah bağışlasın büyütmüşsünüz bile siz. Allah banada nasip etsin inş. Bende normal doğum istiyorum ne kadar korksamda

Back
X