- 21 Eylül 2016
- 74
- 24
- 88
- 42
- Konu Sahibi atmaca8378
-
Bu doktor hakkinda bilgim yok,mesafe sortun degilse hazxnedar medicana da duzgun korkmaz var ,tup bebek kisirlik ve sorunlu gebelikte iyi ,yaklasik 10 kadar arkadasdim orada dogum yapti ,bir dene derim ,[/QUOTE
Bu doktor hakkinda bilgim yok,mesafe sortun degilse hazxnedar medicana da duzgun korkmaz var ,tup bebek kisirlik ve sorunlu gebelikte iyi ,yaklasik 10 kadar arkadasdim orada dogum yapti ,bir dene derim ,
Bu doktor hakkinda bilgim yok,mesafe sortun degilse hazxnedar medicana da duzgun korkmaz var ,tup bebek kisirlik ve sorunlu gebelikte iyi ,yaklasik 10 kadar arkadasdim orada dogum yapti ,bir dene derim ,[/
Birçok doktor sadece gebelikte uzmanlaştıgı için yeteri kadar bu işin ehli olmuyorlar. Tüp bebek doktorlarıda işi ticarete döktürdükleri için direk tüp bebek sürecine başlatıyorlar. Mesafe sorun degil cnm. Düzgün beyi araştırıcam. teşekkür ederim.
Medicana yı asla tavsıye etmıyorum.. özellikle ınfertılıte alanında!!
33yas ve %3 morfolojı için gereklı bılgılendırme yapılmamış ..
Amh degerınız önemli kac acaba??
Hsg cekıldımı ve hormon tahlillerınız yapıldımı acaba ? Herhangı bır sorun tespıt edıldımı morfolojı dısında
Bende beylikduzunde oturuyorum. Cok atastırdım heryere gıttım gorustum. Gece gunduz ulasabıldıgım. Aradıgımda sussada kapatsam hıbı bır tavrı olmayan .. duygusal oldugum bır surecteyım sonucta. Bana destek olan bırı en önemlisi işinde cok tıtız ve ıyı.Medicana aslında benimde sevmediğim bir hastahane fakat yakın olduğundan herseferinde tercih etmek zorunda kalıyorum.
farklı bir hastanede amh değerime 2015 yılında baktırmışım. 6.4 çıkmış. referans aralığı 0.14-10.40 olması gerekirmiş.sorun yok gibi ,hsg çekildi yine geçen yıl bir sorun çıkmadı.
hormon tahlillerimde hiç bir sorun göremediler canım. tek sorun morfolojinin %2 olması gibi duruyor.
Senin onerebilecegin bir doktor varmıdır ?
Bende beylikduzunde oturuyorum. Cok atastırdım heryere gıttım gorustum. Gece gunduz ulasabıldıgım. Aradıgımda sussada kapatsam hıbı bır tavrı olmayan .. duygusal oldugum bır surecteyım sonucta. Bana destek olan bırı en önemlisi işinde cok tıtız ve ıyı.
Ekıbı ve hastane labaratuarıda oyle. Memorıal cem demırel.
uzak olsunda içim rahat olsun öantıgındayım bende. Acabalar ya labaratuar ıyı degılse?hemsıre surat astı o saygısız bu suratsız yok kac yumurtam oldu aramadılar hıc ama hıc demedım. Ben dr umun ekıbınden bırınd muayene olmak istemıyorum benım dr um daıma benı alsın takıp etsın ıstıyorum. Ben soru soracakken aa cok yogun hadı bakalım tabrına asla katlanamm psıkoloji cok onemli.Cem demireli duymuştum bende. Bir arkadaşım var karşıda oturuyor ona gidiyordu.Sanırım Anadolu yakasında muaynehanesi vardı. Şimdide Anadolu yakasındaki memorıaldamı görev yapıyor? orası çok uzak olur :-(
Senin sorunun neydi tatlım özel değilse ?
uzak olsunda içim rahat olsun öantıgındayım bende. Acabalar ya labaratuar ıyı degılse?hemsıre surat astı o saygısız bu suratsız yok kac yumurtam oldu aramadılar hıc ama hıc demedım. Ben dr umun ekıbınden bırınd muayene olmak istemıyorum benım dr um daıma benı alsın takıp etsın ıstıyorum. Ben soru soracakken aa cok yogun hadı bakalım tabrına asla katlanamm psıkoloji cok onemli.
Cem bey atasehır memorıal tup bebek sorumlusu. Bızım sebepsız ınfertılıte idi.
İlk denemede gebelik oluştu fakat 7 haftalıkken dustu
Şimdi arastırıyoruz nedenını.
Canım tup bebek surecını ne kadar bılıyorsun bılmıyorum ama psıkolojık olarsk beklemek acaba ne olacak soruları yıpratıcı. Tedavıde bırsey yokki. ben ve esım ilişkimizde syrı bır donem yasadık . Oyle zorlu agrılı acılı bır surec degıl. Tabıkı ıyı bır merkeze gıdersrn.Bana nekadarda benziyorsun... bende senin gibiyim aslında.. Ama mesafe benim için önemli. çünkü ben istediğim zaman gidebilmeliyim .. Yüzyüze konuşabilmeliyim. Ben oraya gidene kadar trafikte stres yaparım.. :-( Medicanada ki bütün kadın doğumculara birkere gittim. ikinciye gitmedim. Beylikdüzü acıbademde de öyle..ama beylikdüzünde acıbademde aylin tatlımadım ve medicanada ise ali metin celep çok ilgili geldi. ama tabi ilgi yetmiyor :-( ben ileride tüp bebek düşünürsem diye bahçeci de Güvenç bey ile dahi görüştüm . onlarda çok iyiydi. Tüp bebek süreci yorucu ve yıprtacı olduğundan erteliyorum sürekli. Güvenç beyede birçok kişi ilk denemesinde hamile kalmışlar. Ama sende hiç bir sorun yoksa dinlenmeye al kendini 4,5 ay . Hiç düşünme ..soğan kürü yap ben yapmıştım ve o ay kendiliğinde 4 tane yumurtam oluşup çatlamıştı.eşine keçiboynuzu kürleri yap.sende hiçbir sorun yoksa bence kendiliğinden mutlaka olur. Allahtan isteyelim canım. Allah ol desin yeter...
Bahçeciyi düşünüyorum canım tüp bebek sürecinde .. ordakilerde çok ilgililerdi. birkaç ay hiçbir dr gitmeden bekleyip dinlenicem.. Nasip herşey... Olmazsa tüp bebek. Güvenç bey bana mikroenjeksiyon yöntemi demişti... Bakalım canım hayırlısı oılsun bizim için...Canım tup bebek surecını ne kadar bılıyorsun bılmıyorum ama psıkolojık olarsk beklemek acaba ne olacak soruları yıpratıcı. Tedavıde bırsey yokki. ben ve esım ilişkimizde syrı bır donem yasadık . Oyle zorlu agrılı acılı bır surec degıl. Tabıkı ıyı bır merkeze gıdersrn.
Beylikduzu acıbadem aylin hnm vs bunların alanı ınfertılıte degıl. Senın adına uzuldugum için detaylı yazıyorum arkadasım ama boşuna vakıt kaybetme. Dr arayısında ılgı alanına bak mutlaka. Infertılıte alanında bır dr ıyı bır yonlendırme yapabılıyır. Ben 2yıl asla tedavı ıstedım normal yolla olması ıcon hersey yolunda olmasına ve aylık rutın muayeneme ragmen olmadı. Klomen asılama asla ıstemedım.
Bende calısıyorum ve napım cok erken saatte gıdıyorum aracımla yada trafıgın daha rahat oldugu zamanlarda yada hafta sonu.
Kolan hast. Önermem cnm deneyımlenmiş olmakla bırlıkte..
Bahcelievler medıcalparka bır goz at ama tup bebek bolumune ordan arkadasım memnun kldı ulun uluğ. Suan hamıle cok şukur.
Bana nekadarda benziyorsun... bende senin gibiyim aslında.. Ama mesafe benim için önemli. çünkü ben istediğim zaman gidebilmeliyim .. Yüzyüze konuşabilmeliyim. Ben oraya gidene kadar trafikte stres yaparım.. :-( Medicanada ki bütün kadın doğumculara birkere gittim. ikinciye gitmedim. Beylikdüzü acıbademde de öyle..ama beylikdüzünde acıbademde aylin tatlımadım ve medicanada ise ali metin celep çok ilgili geldi. ama tabi ilgi yetmiyor :-( ben ileride tüp bebek düşünürsem diye bahçeci de Güvenç bey ile dahi görüştüm . onlarda çok iyiydi. Tüp bebek süreci yorucu ve yıprtacı olduğundan erteliyorum sürekli. Güvenç beyede birçok kişi ilk denemesinde hamile kalmışlar. Ama sende hiç bir sorun yoksa dinlenmeye al kendini 4,5 ay . Hiç düşünme ..soğan kürü yap ben yapmıştım ve o ay kendiliğinde 4 tane yumurtam oluşup çatlamıştı.eşine keçiboynuzu kürleri yap.sende hiçbir sorun yoksa bence kendiliğinden mutlaka olur. Allahtan isteyelim canım. Allah ol desin yeter...
Beylikdüzü medicanaya tüp bebeğe gitmede...yakın diye gittim ben.. şimdi önünden geçmiyorum.[/QUOT
Ben oraya görüşmeye gittim Selman laçin'in eşi ile görüştüm... ortamlarında bile bir negatiflik vardı..hemen kaçtım ordan...herkes şikayetçi sanırım Medicanadan ..
Bakalım tatlım.. Araştırıcam Arzu hanımıda... tgeşekkür ederim..pff sizin konunuzla ilgili bilgim yok ama bende beylikdüzü medicanadaki bütün çocuk doktorlarına birer kere gittim .. sonra medicanayı tamamen hayatımdan çıkardım.. dediğim gibi sizin durumunuza ait bir bilgim yok ama kolonda arzu hanım var tatlı bir kadın isterseniz bir araştırın uyar mı size diye ..
Arzu hnm ınfertılıte degıl cnm ayrıca cok yogun bılgın olsun.Bakalım tatlım.. Araştırıcam Arzu hanımıda... tgeşekkür ederim..
Cok cok haklısın dunyanın bı ucu olsun kalbım aklım psıkolojım rahat olsun da:)Ticaret kafasındalar. Hiç iyi anılarım yok orda. Tamamen zaman kaybı. Sayelerinde tüp bebek denilince bile kalbim sıkışiyor. Bahçeci iyi diyorlar ama yeni tedaviye psikolojik hazır olur muyum bilmiyorum. Calisirken zor oluyor ama Yakın uzak demeden şartları zorlayip iyi bir yere gitmek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?