Beylikdüzü Medicana ‘ da tüp bebek yaptıranlar

Bir de toplam kaç gün sürüyor ilk muayeneden itibaren. Doktor bana 18 günlük bir süreç çok hızlı geçiyor dedi :)
21 mayısda başladım 1 haziranda yumurta toplama oldu ancak benden 27 yumurta toplandığı için embriyoları dondurmak zorunda kaldık taze transfer olmadım. 2 regl bekledim şimdi transfer için ilaç kullanıyorum taze transfer olduğunda sanırım 18 gün gibi kısa süre oluyor ben 2 regl bekledim

21 mayısda başladım 1 haziranda yumurta toplama oldu ancak benden 27 yumurta toplandığı için embriyoları dondurmak zorunda kaldık taze transfer olmadım. 2 regl bekledim şimdi transfer için ilaç kullanıyorum taze transfer olduğunda sanırım 18 gün gibi kısa süre oluyor ben 2 regl bekledim
Rahim dinlendirme sürecinde doktora belli aralıklarla yine gittiniz mi kontrole? Bugün bende gittim yumurta sayım fazla olduğu için sıvı birikmesi olur 2 regl bekleyelim dedi banada. O süreçte rahim kalınlaştırması yapalım dedi. Sanırım Ekim de transfer olacağım

Rahim dinlendirme sürecinde doktora belli aralıklarla yine gittiniz mi kontrole? Bugün bende gittim yumurta sayım fazla olduğu için sıvı birikmesi olur 2 regl bekleyelim dedi banada. O süreçte rahim kalınlaştırması yapalım dedi. Sanırım Ekim de transfer olacağım
Evet o sıvı birikmesi ohhs durumunu ben yaşadım. Dinlenme sürecinde tekrar gitmedim 2 regl olunca yazdım onlarda randevu verdi öyle gittim

Sizde neden oldu o durum? Bende de ara verilecek hastaneye yatma durumu oluyormuş sanırım
Çok fazla toplandı bide midem hasta ilaçlar rahatsız etti ben serum yedim hastaneye yatmadım çok şükür ama transfer olsaydı kesin hastanelik olurdum o yüzden dinlendirmek iyi 😌

Back
X