Beylikdüzü medicana tüp bebek fiyatları

saveist

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2008
216
7
96
İstanbul
arkadaşlar ben tüp bebek fiyatında kazıklandım gibi geliyor bana. daha önce bir üniversite hastanesinde emekli sandığına bağlıyım raporlu olarak 2.060 tl ödedim ilaçlarında çoğunu cebimden vermek zorunda kaldım ilaçları alacağım zamanların çoğu hep eczaneler kapnadığı saate denk geldi. biliyorsunuz hep saatli ilaçlar. nöb.ecz.den almak zorunda kaldım cebimden.anlaşmalı ecz.nemde onları hesaba katmadı. 5.000tl ye yakın ilaçlar tuttu. maddende çok yıprandık. bide hastane karşıda yol paralarıda cabası tabi. avr. yakasındayım. sırf hastane rapor çıkartıyor diye orayı tercih ettim.
zaten 5 haftalıkken düşükle sonuçlandı.
sorun zaten eşimde sperm azlığı bide yanlış tedavi mahvetti beni netten araştırdım sorun erkekteyse mikroenjeksiyon diyor. ben histeroskopide yaptırdım düşükten sonra 1.500 ede yakın ona verdim boşuna bişey çıkmadı eşimde sperm sayısı 1. 8000 ve bana klasik tüp bebek uygulandı.
çok para verdiğimemi yanayım. mikro enj uygulanmadığınamı yanayım. düşük olduğunamı yanayım düşünmekten deliricem sanki
bide bu beylikdüzündeki hastane fiyatını görünce burda yazanlardan tamamen kazıklandığımı anladım.
zaten ekimde yaş sınırınıda dolduruyom. rapor için . raporsuz olucak bundan sonra raporsuz medicana da yaptıran arkadaşlar lütfen beni aydınlatırmısınız fiyat konusunda

canım merhaba bende raporsuz bir hastayım.medicana beylikdüzünde kismet olusa perşembe trnsferim olacak.ben çok memnunum şimdilik.ilk mikroenjeksiyon denemem olacak .benim eşimde ve bende proplem yok.ilaçlara gelin ce gonal_f ,orgulatron,pregny bana yaklaşik olarak 2000 mal oldu,zaten hastane ilaçlara az olsa yardımcı oluyor.3,250 mikroenjeksiyona verdim.SENıN ıLAÇLARIN GERÇEKTEN ÇOK PAHALI PLMUŞ.NEYSE CANIM SEN ÜZÜLME ıNŞALLAH OLUR.

transferine az kalmış. hayırlısıyla tutar inşallah.gayet uygun yaptırmışsın raporsuz.
selman laçinmi doktorun canım. bayağı bilgili gibi yazılarını okuduğum kadarıyla
hayırlısı olsun senin için inşallah

evet selman bey benim doktorum çok iyi,çok samimi,sakin bir insan .sizin kaçıncı denemeniz.görüşmek dileğiyle....

canım bende raporsuzum tüp bebk işlemi için 2750 aldılar toplamda ilaçlarla beraber diğer işlemler bana 5000 tl ye patladı eksiği vardır fazlası yoktur

canım merhaba bende raporsuz bir hastayım.medicana beylikdüzünde kismet olusa perşembe trnsferim olacak.ben çok memnunum şimdilik.ilk mikroenjeksiyon denemem olacak .benim eşimde ve bende proplem yok.ilaçlara gelin ce gonal_f ,orgulatron,pregny bana yaklaşik olarak 2000 mal oldu,zaten hastane ilaçlara az olsa yardımcı oluyor.3,250 mikroenjeksiyona verdim.SENİN İLAÇLARIN GERÇEKTEN ÇOK PAHALI PLMUŞ.NEYSE CANIM SEN ÜZÜLME İNŞALLAH OLUR.

merhaba canım hayırlı olur ve tutar inşallah..bende yarın gidicem yarın adetimin 3.günü ...bişey merak ediyorum selman beye hergünmü gidiyordunuz ve tedaviler hep sabahmı oluyo malum çalışınca iş çıkışı daha iyi oluyo ama tlfda görüştüğüm sekreter sabah dedi...benimde senin gibi ne eşimde nede bende sorun yok 1.5 yıldır deniyoruz artık pes ettim tüp bebeğe karar verdim yarın ilk görüşmeyi yapıcam heyecanlıyım bakalım ne olcakkaydirigubbakcemile4

canım selman bey sabahları orda oluyor.Bende çalişiyorum ama gitmediğim gün için zaten rapor veriyorlar.iş yerimlede konuşmuştum idare ediyorlar.adetin 2 veya 3 günü gidiyorsun. ıki günde bir çağiriyor,kontrol için6 veya 7 gün iğne tedavisi sürüyor zaten ondan sonra yumurta yoplama işlemi yapılıyor.

canım selman bey sabahları orda oluyor.Bende çalişiyorum ama gitmediğim gün için zaten rapor veriyorlar.iş yerimlede konuşmuştum idare ediyorlar.adetin 2 veya 3 günü gidiyorsun. İki günde bir çağiriyor,kontrol için6 veya 7 gün iğne tedavisi sürüyor zaten ondan sonra yumurta yoplama işlemi yapılıyor.

bazı yorumlarda iğneyi kendimiz yapıyoruz diyolardı göbekten gerçekten öylemi? gerçi herşeyi öğrendik bu işin içine girincede yeni şeyler öğrenicez,inşallah emeğimiz ve paramız boşa gitmez pahalı bir iş vesselam:)

canım bende raporsuzum tüp bebk işlemi için 2750 aldılar toplamda ilaçlarla beraber diğer işlemler bana 5000 tl ye patladı eksiği vardır fazlası yoktur

ne kadar uygun yaptırmışsınız.tüpmü mikroenj. mu sizinki sonuç nedir hamilesindir inşallah. ben 2. yi mikro yaptırmayı düşünüyorum.
sağlıcakla kal.

canım selman bey sabahları orda oluyor.Bende çalişiyorum ama gitmediğim gün için zaten rapor veriyorlar.iş yerimlede konuşmuştum idare ediyorlar.adetin 2 veya 3 günü gidiyorsun. İki günde bir çağiriyor,kontrol için6 veya 7 gün iğne tedavisi sürüyor zaten ondan sonra yumurta yoplama işlemi yapılıyor.

canım birde sabahları selman bey orda oluyor demişsin. öğleden sonra gitsek bulamazmıyız. ben öğretmenim ve tam gün çalışıyorum. 3 e kadar 3 ten sonra bulamıyormuyuz orda. öyleyse hiç iyi olmadı. bende onu düşünüyordum doktor olarak. :(

hewler çok oldu ama bi şey daha sormak istiyorum. gerekli açıklamaları hemşirelermi yapıyor yoksa doktormu. istediğimiz zaman soru sorabiliyormuyuz doktora veya tlf la ulaşmak istediğimizde bir sorun karşısında hemşireler mi doktorlarmı çıkıyor telefon.
tşkler bilgilerin için canım

merhaba canım hayırlı olur ve tutar inşallah..bende yarın gidicem yarın adetimin 3.günü ...bişey merak ediyorum selman beye hergünmü gidiyordunuz ve tedaviler hep sabahmı oluyo malum çalışınca iş çıkışı daha iyi oluyo ama tlfda görüştüğüm sekreter sabah dedi...benimde senin gibi ne eşimde nede bende sorun yok 1.5 yıldır deniyoruz artık pes ettim tüp bebeğe karar verdim yarın ilk görüşmeyi yapıcam heyecanlıyım bakalım ne olcakkaydirigubbakcemile4

canım merhaba inşallah görüşmen iyi geçer şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.
izlenimlerini burda yazarsan sevinirim.:emir_bebek:

Sanırım ÖĞleden sonra orda ama kadın doĞum bÖlÜmÜnde oluyor .ben bır ıkı defa gıttım yınede orda benım kontrolumu yaptı ama arayıp konuŞursunuz.

hewler çok oldu ama bi şey daha sormak istiyorum. gerekli açıklamaları hemşirelermi yapıyor yoksa doktormu. istediğimiz zaman soru sorabiliyormuyuz doktora veya tlf la ulaşmak istediğimizde bir sorun karşısında hemşireler mi doktorlarmı çıkıyor telefon.
tşkler bilgilerin için canım

Evet istediğimiz kadar soru sorabiliyorsunuz hani devlet hastaneleri gibi değil kiminle konuşmak isterseniz sizi geri çevirmiyorlar.cevaplıyorlar ben selman beyle durumum hakkında konuşuyorrum ,hemşireler zaten sadece ilaçların nasıl kullanılacaği konusunda bilgi veriyorlar.

ne kadar uygun yaptırmışsınız.tüpmü mikroenj. mu sizinki sonuç nedir hamilesindir inşallah. ben 2. yi mikro yaptırmayı düşünüyorum.
sağlıcakla kal.

tüp bebek canım ilk denemede hamileyim ikizlerime..inşallah sende kavuşursun sositososito

slm herkese bizde tüp bebek yaptıracağız medikane ve selman laçin hakkında bilgisi olan varmı şişlide bir dr görüştük bize dışardan rapor çıkarırsanız 3500 eğer rapor çıkarmadan yapılırsa 5 milyar mikro enjeksiyon olursa 1500 ona toplam 6500 dedi medikanede fiyatlar nasıl bilen varmı ve nasıl bir hastane dr selman laçin nasıl ilgilimi ve sonuç nasıl oluyor genelde olumlumu ilk denememiz olacak lütfen yardımcı olursanız sevinirim

Back
X