- Konu Sahibi 2000dnf2000
-
bende selman beye gidiyorumm tüp bebek tedavisi için. sizden kaç yumurta toplandı . kaç günde transfer yapıld ı vs. bilgi verebilirmisiniz.. ?Konuyu ben acmıştım, simdi de tecrubelerimi yazayım.
Aşılamayı burda yapmıştım ama o konuda pek mümkün kalmadım. Eşimde sorun oldugu icin direk tup bebek onerseylerdi daha iyi olurdu.
Ama daha sonra tup bebek yaptırdım bu merkezde ve su an hamileyim.
Tabii ki her sey Allah'ın taktiri ne zaman isterse o zaman olur hersey.
Aysun Lacin yaptı benim takibi ve transferi ve cok memnun kaldım ondan. Cok tatlı biri. Hemşireler de benim hoşuma gitti. Hepsi ilgili alakalı.
Yumurta toplandıktan sonra ohss oldugum icin 2 ay ara verip sonra transfer yaptık. O ara embriyoları dondurduk. Sonra bir tanesi çözüldü ve transfer edildi. Cok sukur hersey iyi gidiyor simdi de. Az bir süre kaldı doguma.
Hala dondurulmuslarim var. Artık ileride kendiliğinden hamile kalmazsam yine transfer yaptirabilirim.
bende selman beye gidiyorumm tüp bebek tedavisi için. sizden kaç yumurta toplandı . kaç günde transfer yapıld ı vs. bilgi verebilirmisiniz.. ?
merhaba hayırlı olsun .. ben tedavim iyarıda bırakıp aşılamaya çevirdim çokk az yumurtam gelişti çünküMerhaba,ben de Aysun hanımla basladım tup bebege insallah bu ay bakalım, pco va ohss olmazsam takir takir gider. İnsallah iyi sonuclanir ilk deneme siz ne durumdasıniz tedaviniz basladı mı acaba?
merhaba hayırlı olsun .. ben tedavim iyarıda bırakıp aşılamaya çevirdim çokk az yumurtam gelişti çünkü(
Konuyu ben acmıştım, simdi de tecrubelerimi yazayım.
Aşılamayı burda yapmıştım ama o konuda pek mümkün kalmadım. Eşimde sorun oldugu icin direk tup bebek onerseylerdi daha iyi olurdu.
Aysun Lacin yaptı benim takibi ve transferi ve cok memnun kaldım ondan. Cok tatlı biri. Hemşireler de benim hoşuma gitti. Hepsi ilgili alakalı.
Yumurta toplandıktan sonra ohss oldugum icin 2 ay ara verip sonra transfer yaptık. O ara embriyoları dondurduk. Sonra bir tanesi çözüldü ve transfer edildi. Cok sukur hersey iyi gidiyor simdi de. Az bir süre kaldı doguma.
Hala dondurulmuslarim var. Artık ileride kendiliğinden hamile kalmazsam yine transfer yaptirabilirim.
Merhaba jasemin. Bisey sorucam. Kan testinde gebe oldugunu ogrenince 3 hafta sonra mi gittin keseyi gormeye. Bide ucret odedin mi
Merhaba, uzun süredir bakmadım buraya. Simdi gördüm. Bebek olunca zor oluyor :)
Sanırım 3 hafta sonra gittim ve ücret ödedim. Pozitif sonuc aldıktan sonra hersey ücretli.
Hayırlı olsun pozitif aldın galiba.
Evet cok sukur bugunleri gormek bize de nasip oldu. Acaba ne kadar odeniyo.sen hatirliyo musun
medicana da tüp bebek fiyatı bilen vrmı
deneyimlerinizi paylaşınızevt arkadaşlar fiyatları yazarmısınız ayrıntılı raporsuz fiyatlar ilaç fiyatları allah rızası için yardımcı olun
:)Konuyu ben acmıştım, simdi de tecrubelerimi yazayım.
:)
yazılarınızı buyuk bır heyecanla okudum.suan medıcana tup bebek merkezınde ılk tup bebek denememızı yapacagız.su an ılac kulalnma asamasındayım.gonalf300 kullanıyorum ve 3.gunumuzdeyız.heyecanlıyım.okudugum kadarıyla sızde aysun hanımla devam etmıssınız.tecrubelerınız benım ıcın cok kıymetlı asamalarınızı yazabılrı mısınız neler yaptınzı bu surecte?
Merhaba, hayırlı olsun insallah. Aysun hanım ile tamamladım tup bebek serüvenini.
Ben puregon ve sonrasında Orgalutran kullanmıştım.
Adetin 13. Gunu toplama işlemi olmustu. 13 yumurtam toplanmıştı. 5 embriyo oluşmuştu.
Su toplaması oluştu sonra bende ohss bu yuzden o ay transfer yapılmadı, embriyolar dondurulup iki ay sonra transfer oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?