Tüp Bebek Merkezleri Beylikduzu Medicana Tüp Bebek Merkezi

2000dnf2000

Guru
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2009
2.574
11
358
İstanbul
Merhaba arkadaslar,
Beylikduzu Medicana Tüp bebek Merkezinde asilama yada tüp bebek yaptıranlar tecrubelerinizi yazabilir misiniz?
Olumlu yada olumsuz neler yasadınız? Asilamada hamile kalan var mı?

Bu konuda bilgisi olan yazabilir mı? Teşekkürler...

arkadaşım biz yaptırdık o paragözlülere malesef.aşılama yapalım ilk seferde dediler yumurtaların az ama olsun dediler tabi sonuç hüsran oldu.sonra konya'da bi tanıdık vasıtası ile eurofertil tüp bebek merkezine gittik 2 hafta orada kaldık doktorumuz ali sami bey ilk muayenesinde ''daha önce aşılama yapanlar ya bu işi bilmiyor yada sırf para için yapmıslar bu kadar az yumurta ile aşılama yapılmaz direk olarak tüp bebek tedavisi uygulanması lazım '' dedi ve şimdi 5.5 aylık hamileyim ikiz hemde :) allah sanada nasip etsin inşallah ama o medicana'daki doktorlara çok sinirliyim haberin olsun...

Konuyu ben acmıştım, simdi de tecrubelerimi yazayım.
Aşılamayı burda yapmıştım ama o konuda pek mümkün kalmadım. Eşimde sorun oldugu icin direk tup bebek onerseylerdi daha iyi olurdu.
Ama daha sonra tup bebek yaptırdım bu merkezde ve su an hamileyim.
Tabii ki her sey Allah'ın taktiri ne zaman isterse o zaman olur hersey.
Aysun Lacin yaptı benim takibi ve transferi ve cok memnun kaldım ondan. Cok tatlı biri. Hemşireler de benim hoşuma gitti. Hepsi ilgili alakalı.
Yumurta toplandıktan sonra ohss oldugum icin 2 ay ara verip sonra transfer yaptık. O ara embriyoları dondurduk. Sonra bir tanesi çözüldü ve transfer edildi. Cok sukur hersey iyi gidiyor simdi de. Az bir süre kaldı doguma.
Hala dondurulmuslarim var. Artık ileride kendiliğinden hamile kalmazsam yine transfer yaptirabilirim.

Son düzenleme:
bende selman beye gidiyorumm tüp bebek tedavisi için. sizden kaç yumurta toplandı . kaç günde transfer yapıld ı vs. bilgi verebilirmisiniz.. ?

bende selman beye gidiyorumm tüp bebek tedavisi için. sizden kaç yumurta toplandı . kaç günde transfer yapıld ı vs. bilgi verebilirmisiniz.. ?

Merhaba,ben de Aysun hanımla basladım tup bebege insallah bu ay bakalım, pco va ohss olmazsam takir takir gider . İnsallah iyi sonuclanir ilk deneme siz ne durumdasıniz tedaviniz basladı mı acaba?

Merhaba,ben de Aysun hanımla basladım tup bebege insallah bu ay bakalım, pco va ohss olmazsam takir takir gider . İnsallah iyi sonuclanir ilk deneme siz ne durumdasıniz tedaviniz basladı mı acaba?
merhaba hayırlı olsun .. ben tedavim iyarıda bırakıp aşılamaya çevirdim çokk az yumurtam gelişti çünkü (

merhaba hayırlı olsun .. ben tedavim iyarıda bırakıp aşılamaya çevirdim çokk az yumurtam gelişti çünkü (

inşallah aşılamayla tutar , sperm sayısında sorun yok demek ki.. tüplerde de acıklık varsa , bakarsınız tutar :) ilaç dozunu mu az verdiler? 1 yumurta da gelişse tüp yapabilirlerdi aslında .. tam olarak ne dediler?

Merhaba jasemin. Bisey sorucam. Kan testinde gebe oldugunu ogrenince 3 hafta sonra mi gittin keseyi gormeye. Bide ucret odedin mi

Merhaba jasemin. Bisey sorucam. Kan testinde gebe oldugunu ogrenince 3 hafta sonra mi gittin keseyi gormeye. Bide ucret odedin mi

Merhaba, uzun süredir bakmadım buraya. Simdi gördüm. Bebek olunca zor oluyor :)
Sanırım 3 hafta sonra gittim ve ücret ödedim. Pozitif sonuc aldıktan sonra hersey ücretli.
Hayırlı olsun pozitif aldın galiba.

Merhaba, uzun süredir bakmadım buraya. Simdi gördüm. Bebek olunca zor oluyor :)
Sanırım 3 hafta sonra gittim ve ücret ödedim. Pozitif sonuc aldıktan sonra hersey ücretli.
Hayırlı olsun pozitif aldın galiba.

Evet cok sukur bugunleri gormek bize de nasip oldu. Acaba ne kadar odeniyo.sen hatirliyo musun

merhaba kızlar,
ben de aysun laçinde 1 başarısız aşılamadan sonra tüp bebek tedavısıne baslıyoruz.gonalf 225 sonra 300 ıle devam edıyoruz.benım sol tupum tıkalı ve endoların oldugu soyledı.aysun hanımla ilgili tüp bebek tecrubelerınızı paylasırmısınız?moral olsun bızede..

:)

yazılarınızı buyuk bır heyecanla okudum.suan medıcana tup bebek merkezınde ılk tup bebek denememızı yapacagız.su an ılac kulalnma asamasındayım.gonalf300 kullanıyorum ve 3.gunumuzdeyız.heyecanlıyım.okudugum kadarıyla sızde aysun hanımla devam etmıssınız.tecrubelerınız benım ıcın cok kıymetlı asamalarınızı yazabılrı mısınız neler yaptınzı bu surecte?

Merhaba, hayırlı olsun insallah. Aysun hanım ile tamamladım tup bebek serüvenini.
Ben puregon ve sonrasında Orgalutran kullanmıştım.
Adetin 13. Gunu toplama işlemi olmustu. 13 yumurtam toplanmıştı. 5 embriyo oluşmuştu.
Su toplaması oluştu sonra bende ohss bu yuzden o ay transfer yapılmadı, embriyolar dondurulup iki ay sonra transfer oldu.

Son düzenleme:

tesekkur ederım zaman ayırıp cevap verdıgınız için.bugun yumurta toplama ıslemım yapıldı.23 yumrtam toplandı.kasıklarımda hafıf bı agrı var.aynı uyarıyı aysun hanım banada yaptı.fazla yumurta toplandıgı ıcın 2 ay ara verebılırız dedı.buna karar vermek ıcın psr gunu tekrar muayneye gıdecegım dedı.sizin ılk denemenız demı tutmustu?bırde transferden sonra ananas vs neler yedınız nelere dıkkat ettınız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…