beylikdüzü medilife hastanesi filiz becerikli hakkında

aslan bebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2015
258
224
38
arkadaşlar hamile olduğumu yeni öğrendim.ilk randevum için yarın medilife hastanesine filiz becerikli ye gidicem.çok heyecanlıyım ilk hamileliğim.filiz hanıma giden arkadaşlar yorumlarınızı çok merak ediyorum.

merhaba bende ilk muayenemi filiz hanıma yaptırdım açıkçası bilemiyorum kararsız kaldım sen ne yaşadın muayenede bilgi verirsen sevinirim . bu arada bebişim hayırlı uğurlu olsun ne kararlık

merhaba bende ilk muayenemi filiz hanıma yaptırdım açıkçası bilemiyorum kararsız kaldım sen ne yaşadın muayenede bilgi verirsen sevinirim . bu arada bebişim hayırlı uğurlu olsun ne kararlık
Teşekkür ederim. 6.haftaya girdik.ilk muayenede tamam dedim artık burada devam ederim çünkü ben sormama gerek kalmadan herşeyi açıkladı.iki hafta sonra gel kalp atışını duyarız dedi.buraya kadar iyi.ancak dün gece hafif kanamam oldu.çok korktum doktoru aramak istedim numarası yok. Hastaneyi aradım durumu anlattım yine de numarasını vermediler nöbetçi doktor var gelin muayene olun dediler.olduğum yere çok uzak o yüzden riske atıp gitmedim.sabaha kadar ara ara devam etti kanama.sabah burada bir doktora gittim düşük tehliken var dedi ilaç ve istirahat verdi şimdi yatıyorum. Hala filiz hanıma haber veremedim.açıkçası tekrar gidicem ama istediğim zamanda ulaşamayacaksam devam etmicem.siz neden kararsız kaldınız?

canım bende cuma günü gittim aslında burcu hem dan dev istemiştim ama 7 ocak tarihine kadar randevusu yoktu. burcu hanım tüp bebek merkezine mız olabilir demişti 1 yıl kadar önce ama kendiliğinden hamile kaldım. bu sürede hsg filmimi filiz hem çekmişti onu deniyim dedim bende 5 haftalık hamileyim ve benimde 31 aralıktan beri hafif bi kanamam var gittiğimde filiz hem â söyledim önlem olarak o
ilaca başladık. ultrason ile baktı ama benim bi tahlil istemedi sadece tarttı ve tansiyon baktı. ne yapmam gerek diye sordum çok yorma kendini dedi peki günlük işlerimi yapabilir miyim dedi yaparsın dedi yani açıkçası pek ilgilenmedi ve sorularıma çok net cevaplar vermedi 10gün sonra kontrole git cem bakalım o zaman davranislari nasıl olacak

arkadaşlar hamile olduğumu yeni öğrendim.ilk randevum için yarın medilife hastanesine filiz becerikli ye gidicem.çok heyecanlıyım ilk hamileliğim.filiz hanıma giden arkadaşlar yorumlarınızı çok merak ediyorum.
Arkadaşlar bende yeni hamileyim ve mecburen şuanda medilife dakı filiz hanımdan randevu aldım memnun kaldınız mı ilk muayenede neler yapıyor yardımcı olursanız sevinirim

Ben de medilife hastanesine gidiyordum ilk önce, daha önce de diş gebeliğim vardı, arıyorsun, ulaşamıyorsun, asistan konuşuyor, sonra avcılarda Türkan hnma gidiyordum ve çok memnun kaldım ( eğer soru varsa arayabiliyorsunuz/yazabiliyorsunuz, ulaşım çok önemli zaten bu forumda da bulabilirsiniz Türkan Mutafoğlu

Ben de medilife hastanesine gidiyordum ilk önce, daha önce de diş gebeliğim vardı, arıyorsun, ulaşamıyorsun, asistan konuşuyor, sonra avcılarda Türkan hnma gidiyordum ve çok memnun kaldım ( eğer soru varsa arayabiliyorsunuz/yazabiliyorsunuz, ulaşım çok önemli zaten bu forumda da bulabilirsiniz Türkan Mutafoğlu

merhaba türkan hanım hangi hastanede acaba
günlerdir arıyorum bulamıyorum hangi hastanede çalıştığını

Yeni
Kesinlikle on numara doktor. Hakkını veriyor. Tekrar hamile kalırsam kesinlikle ona giderim. Doğallığına, samimiyetine hayranım. Ona çok güvendim. Doğumumda çok rahat geçti. Kazandığı parayı kuruşu kuruşuna hak ediyor. Yolu açık olsun. Mehtap Derelioğlu nun beni 5. ayımda sezeryana yönlendirmesi sayesinde Türkan Hanım ile tanıştım. Her şeyde bir hayır varmış. Mehtap Hanım a yolu düşen olursa hemen vazgeçsin. Sezeryan ile normal doğumu bir tutan bir doktordur. Sancın gelirde ağrıya dayanamazsan ameliyata almam bak diye tehdit bile etti. hafta sonu gelmem nöbetçi doktor gelir dedi. Ne kadınmışsın sen Mehtap hanım.

Kimseye tavsiye etmiyorum. Bu hafta ilk randevumuze gittik. Ne bir bilgilendirme ne bir telkinde bulunmadi.ultrasona ilk bakarken burden bire gebelik o yok dedi. Beynimden vurulmusa dondum. Sonra diyoki kilodan dolayi gorulmemis olabilir. Tam bir kabustu.ultrasoni verdi testleri istedi bidaha gelin dedi.Verdigi bilgiyi eczaneden aldigimiz gebelik testide verdi. Tum heyecanimizi kursağımızda birakti.

Kimseye tavsiye etmiyorum. Bu hafta ilk randevumuze gittik. Ne bir bilgilendirme ne bir telkinde bulunmadi.ultrasona ilk bakarken burden bire gebelik o yok dedi. Beynimden vurulmusa dondum. Sonra diyoki kilodan dolayi gorulmemis olabilir. Tam bir kabustu.ultrasoni verdi testleri istedi bidaha gelin dedi.Verdigi bilgiyi eczaneden aldigimiz gebelik testide verdi. Tum heyecanimizi kursağımızda birakti.[/QUOTE

arkadaşım eger beylıkduzundeysen sana kolan hastanesı arzu hanımı onerebılırım.gerçekten cok ılgılı benım yumurta takıbımı yaptı ve bu ay bellı olucak gebelik. ama eger olmazsa bıle doktor tercıhım ve tedavım ıcın onunla devam edecegım..

Kızlar beylikdüzü medilefe gidecekseniz kesinlikle selda hanımı tercih edin iki gebelik geçirdim takiplerimi hep o yaptı çok bilgili tecrübeli bir kadın kendisininde iki oğlu var çok samimi randevu çok zor alınıyor ama gideceklerin aklında olsun mutlaka

Kızlar beylikdüzü medilefe gidecekseniz kesinlikle selda hanımı tercih edin iki gebelik geçirdim takiplerimi hep o yaptı çok bilgili tecrübeli bir kadın kendisininde iki oğlu var çok samimi randevu çok zor alınıyor ama gideceklerin aklında olsun mutlaka
Bende selda örnek hanimogluna gidiyorum onun hastasiyim bende çok memnunum kadına istediğim zaman cepten yazıyorum arıyorum çok düşünceli masraf olmasın diye randevu zamanlarini bile dikkatle ayarlıyor 31 haftalığım sürekli kontrole gidiyorum çok güzel aydınlatiyor insani

Evet aynen dediğin gibi muayene ücreti tekrar odenmesin diye takvime bakıp ayarlıyor sağolsun çok anlayışlı.canım hayırlı doğumlar diliyorum sana normal doğumu çok destekliyor birde

Evet aynen dediğin gibi muayene ücreti tekrar odenmesin diye takvime bakıp ayarlıyor sağolsun çok anlayışlı.canım hayırlı doğumlar diliyorum sana normal doğumu çok destekliyor birde
Amin Allah razı olsun hepimize Allah hayırlı doğumlar nasip etsin benim Allahın izniyle 2.hamileligim ilki normal di inşallah buda kazasız belasız normal olur

Dr filiz hanımı kesinlikle tavsiye etmiyorum.hiçbir şekilde ilgilenmiyor ,bilgi vermiyor.kadın doğum bölümü en hassas bölümlerden bir tanesidir.Ayrı bir özen ve ilgi bekleriz . Siz soru sormazsanız kendisi oturup hiçbir şeyi anlatmıyor. Biz çocuk düşünmeye başladık . En iyi doktoru bulup onunla devam edeceğiz. Ama asla filiz hanıma ikinci fişi kesip gitmem . Anne adaylarına önermiyorum. İşini hakkıyla yapan hekimlerden yana yapın tercihinizi. Ben öyle yapıcam. Hekim araştırması yapıyorum şuan. İyi günler.

Back
X