- 20 Ocak 2020
- 2.988
- 3.820
- 48
- Konu Sahibi Yavrularmherseym
-
15 senedir beylikdüzündeyimİyi akşamlar kızlar İstanbul Beylikdüzü’nde evler çok ucuz duruyor 3+1 ev 250 TL bunlar gerçek ilan mı bilgisi olan var m
Ama kim bilir nerelerinde? Tüm illerde güzel semtlerin hiçbirinde artık o paraya daire alınmıyor malesefCanım 250 bin'e gel Adana'ya luks daire yaparsin :)
Adanada da yok o fiyata iyi olmayan semtlerde genellikle yada yeni gelişmeye çalışan yerlede ancaCanım 250 bin'e gel Adana'ya luks daire yaparsin :)
İzmir’de fiyatlar iyi mi?Ankara İzmir gene iyi fiyatlar.İstanbul da hayvan bağlanacak evlerin kirası 1000 tl den başlıyor kirası satılık evler en az 450 000.valla orda yaşayanlar ve geçinenler tebriklik insanlar
O paraya anca dağlıoğlunda yapılırŞimdi bizim burda genelde daireleri kendimiz yaptırırız 0 daire .100 bine arsa 150 binede misss gibi bahçeli ev yaparsın hatta 150 bin bile yeterli :) annemler 150 bine iki katli daire yaptı . 4 yıl önce semtte öyle kötü değil yani .inan Adana'nın en iyi sözde semtlerini bilirim evler beş para etmez .ayrıca apartman ben yaşayamam hayatta apartmanda bana ait olucak müstakil bahçeli olucak tadından yenmez
Aşk olsun Dağlıoğlu güzel degilmi :/O paraya anca dağlıoğlunda yapılır
İyi akşamlar kızlar İstanbul Beylikdüzü’nde evler çok ucuz duruyor 3+1 ev 250 TL bunlar gerçek ilan mı bilgisi olan var m
Şimdi bizim burda genelde daireleri kendimiz yaptırırız 0 daire .100 bine arsa 150 binede misss gibi bahçeli ev yaparsın hatta 150 bin bile yeterli :) annemler 150 bine iki katli daire yaptı . 4 yıl önce semtte öyle kötü değil yani .inan Adana'nın en iyi sözde semtlerini bilirim evler beş para etmez .ayrıca apartman ben yaşayamam hayatta apartmanda bana ait olucak müstakil bahçeli olucak tadından yenmez
Doğru orası öyleAnneniz güle güle iyi günlerde sağlıkla otursun.
Ama 4 yıl öncesi 2016, doların (yıllık ortalama) satış fiyatı 3,023.
Şu anda aynı malzeme ile o fiyatlara aynı evi yapmak da mümkün değil
Özür dilerim karpuzcum harika bir yerAşk olsun Dağlıoğlu güzel degilmi :/
ya konu sahibinin konusuna kaynak yapıcam ama beylükdüzünden ev kiralamak istiyorum ilanlara baktım cumhuriyet mahallesi kavaklı vs olarak geçiyor evler hep. düzgün bir semt olduğundan nasıl emin olucam ne yapmam gerekir esenyurttan uzak durmam için250₺ derken satılık olan 250bin tlden mi bahsediyorsunuz? Bahsettiğiniz ilanlar da muhtemelen emlakçıdan verilen cumhuriyet mahallesi diye geçen ama aslında esenyurtta olan yanıltmaca ilanlardır. 3+1 250 bine ev imkansız şuan beylikdüzünde hele de siteli bölgesinde
ya konu sahibinin konusuna kaynak yapıcam ama beylükdüzünden ev kiralamak istiyorum ilanlara baktım cumhuriyet mahallesi kavaklı vs olarak geçiyor evler hep. düzgün bir semt olduğundan nasıl emin olucam ne yapmam gerekir esenyurttan uzak durmam için
Barış mahallesi Adakent, Migros arkası civarı en talep gören yerleridir. Uzun süre severek oturdum.ya konu sahibinin konusuna kaynak yapıcam ama beylükdüzünden ev kiralamak istiyorum ilanlara baktım cumhuriyet mahallesi kavaklı vs olarak geçiyor evler hep. düzgün bir semt olduğundan nasıl emin olucam ne yapmam gerekir esenyurttan uzak durmam için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?