beylikdüzünde hastahane acill??

canım çok teşekkür ederim teselli cümlelerin için.. haklısın yiyecek ekmeği yokmuş bebişimin. Kızıma kardeş gelecekti nasip olmadı. O hafta sonu kahverengi akıntım oldu ve dr hanımı aradım. Bana "üstüne görme"dir o dedi. O rahat olunca ben de önemsemedim. Ama ertesi gün akıntı artık kırmızıya doğru renk değiştirip düşük başlayınca ona çok kızmıştım. Eğer beni uyarsaydı ben hiç kalkmadan dinlenir, belki bir şekilde önüne geçerdim. Yine de düşük olsaydı en azından elimden geleni yaptım derdim. Anlatabildim mi? Demek kısmet değilmiş, her şerde bir hayır vardır. >Ama o gün çok üzülmüştüm, özellikle de eşim çok üzülüp ağlamıştı bile :59: Çünkü o benden daha çok istiyor 2.yi.. Bakalım artık bundan sonrası için neler olacak?:50:

hımmm anladım canım bu durumda haklısın:(benim doktorum üstüne görmediye birşey olmaz demişti bende yeni hamileydim az bir kanamam oldu vajinal muayene yapmam lazım allah korusun düşük falan olabilir demişti.bende üzerine mi gördüm acaba demiştim böyle bir şey olamaz kadın adeti kesilirse hamiledir ileriki yaşta da menopoz da dır demişti.allah yavruna sağlıklı ömürler versin elbet vardır onun da bir zamanı canım:)

burcu hn benim düşük yapmama sebep oldu. tavsiye etmem..

Okuduğum kadarıyla ilk 3 ay içindeki düşüklerin çoğu bebeklerdeki genetik problemlerden kaynaklanıyor ve önlenebilmesi mümkün değil. Yani siz her türlü ilacı alsanız ve de robot gibi yatsanız bile bebekler gelişemeden kaybediliyorlar.Her kahverengi akıntı da düşük belirtisi olmayabilir.Geçmiş olsun tekrardan..Ama her zaman söylediğimiz gibi bence yaşadığınız üzüntüden dolayı hemen hekiminizi suçlamadan önce tıbbi açıklamasını bir dinleyin derim ben.. Burda okuduğum kadarıyla her hastanedeki her doktor için çok iyi yazan var - çok kötü yazan var dolayısıyla yazan kişilerin de samimiyetini sorgulamak gerekebiliyor .. Daha önce de yazmıştım siz farklı düşünebilirsiniz ama Dr.Burcu hanımın akrabamın gebeliğinde sağladığı güveni başka hiç bir hekimde yakalayamadık . Kendisine önererek gönderdiğimiz tüm hastalar da son derece memnun kaldılar :) Sanırım doktor-hasta ilişkisinde burda yazanları çok önemsemek yerine karşılıklı anlayış da önemli. Tekrardan geçmiş olsun..

çok çok haklısınız insan hamileyken öyle hassas oluyorkikaliteli bir muayene olması şart doktorunuzun sizi iyice dinlemesi yönlendirmesi gerekli.
ben ilk hamileliğimde b.düzü acıbadem aylin tatlıadıma gitmiştim halende görüşürüz kendisiyle ilgili olumsuz hiçbirşey duymadım.2.bebeği düşünüyoruz eşim kesinlikle aylin hn diyor.kendisi güler yüzlü,yaklaşımı çok seviyeli sizi çok iyi dinleyen ve takip eden biridir.aylin hn her yere doğuma gidiyor ama acıbademde çalışıyor ve sgk anlaşması yok hastanenin:(200tl muayene ücreti sanırım ama bdüzünde tek geçerim kendisini herkesede öneriyorum.

Benim doktorum da Aylin Hanım ben de çok seviyorum ama beylikdüzündeki acıbadem de doğum olmadığından başka hastaneye gelir mi acaba? Siz hangi hastanede doğum yaptınız?

Back
X