beylikdüzünde kadın doğum uzmanı olarak önerebileceğiniz bayan dr. var mı arkadaşlar?

Ben medılıfe Senem Hanım a gıttım.Çok ilgili cok ıyı bır doktor ama cok yoğun .Ayın 25 inde sabah 10 da randevu alabılıyorsun.Baska bır gun alamazsın.Ben cok memnun kaldım.Şehir değiştirdiğim için şimdi ona gidemiyorum.Tavsiye ederım.

Hayırlı olsun öncelikle..
Medilife'da Op.Dr. Senem ARAS diye bir doktor var. Ben gitmedim hiç ama bütün arkadaşlarım çok övüyorlar onu..

çok teşekkür ederim,
ilk düşük yaptığımda medilife da selda hanıma gitmiştim , onu önermişlerdi, oda iyi gibiydi ama bebeğin kalbi durduğu zaman çok ayrıntılı test falan yaptırmadı, gerek yok falan dedi, bu sfer senem hanımı deneyeyim o zman

Ben medılıfe Senem Hanım a gıttım.Çok ilgili cok ıyı bır doktor ama cok yoğun .Ayın 25 inde sabah 10 da randevu alabılıyorsun.Baska bır gun alamazsın.Ben cok memnun kaldım.Şehir değiştirdiğim için şimdi ona gidemiyorum.Tavsiye ederım.

teşekkürler, 2 kişide senem hanım demiş oldu, artık onu deniycez bu sefer

çok teşekkür ederim,
ilk düşük yaptığımda medilife da selda hanıma gitmiştim , onu önermişlerdi, oda iyi gibiydi ama bebeğin kalbi durduğu zaman çok ayrıntılı test falan yaptırmadı, gerek yok falan dedi, bu sfer senem hanımı deneyeyim o zman

kızlar bende kadın dogumcu arıyorum farklı bı sıtedede senem hanımdan bahsetmısler
bnde ona gıtmek ıstıyorumö dun cıft cızgıyı gordum kan tastının sonucundan sonra gıdıcem ınsallah senem hanıma
baska doktor tavsıyenız varmı acaba cunku cok yogun oluyomus randevuyu ne zamana alabılırım. bırde muayee ucretı ne kadar
cvplarınızı beklıyorum:16:

walla sanem hanımdan randevu alm ak cok zor her duyan ıpını koparan ona gdıo bnm duydugum brucu hanımda ıyıymış ıllede bayan demezsenz ben medılıfe ta ahmet beye gdıorum ve memnunum

medilife hastane olarak ben pek begenemedım ama beklentılere gore degısen bırsey sanırım bu etkılemek ıstemem sizi..aynı hastanenın çapa şubesı başhekımı arkadaşım o bana senem hanımı önermişti ama bıldıgım kadarıyla haftasonları yok calısan bayansanız ızın almak sorun oluyorsa yandınız..
ben medicana mehtap hanıma gıdıyorum suanda cok memnunum bıraz pahalı ama :( aslında degıstırmek ıstemıyordum ancak bebeğin ihtiyaçlarını gördükçe değiştirme kararı verdik.
Kolan hastanesi Fatma hanımı önerdiler onu deneyeceğim.

sız gıttıınz mı acaba senem hanıma memnun kaldınız mı?

senem hanıma randevu almak istedim daha eylül ayına bir hafta vardı aradığımda, şimdiden eylul randevuları doldu dediler, bende eski doktorum selda hanım doğum izninde diye burcu hanıma gittim mecburen , o sıra hem düşük tehlikem vardı hemde kanamam vardı diye heralde onlara yoğunlaştı hamilelikle ilgili pek tavsiyelerde bulunmadı yani, herşeyi açık açık söyledi ama ben pek iletişim kuramadım, neyseki o sırada selda hanım doğum izni bittiği için çalışmaya başlamıştı, hemen ona gittim, bu sefer çok aşırı ilgiliydi, iletişimimizde çok iyi, bide sabah 8 deki ilk randevuya gidiyorum hep, hiç kimse olmuyo rahat rahat konuşabiliyoruz, ablamda selda hanım doğumunu yaptırmıştı, kadın o gün 12 yada 13 doğum yaptırdı ve süreklide kontrole gelenler için alt kata iniyodu ama hiç enerjisi tükenmedi suratı asılmadı, hiç yorulma yok kadında maşallah, medilife diğer bölümler nasıl bilmiyorum ama kadın doğum bölümü ve hemşireleride dahil olmak üzere iyiler, fiyat ssk varsa 25 tl, yoksa 48 tl selda hanım

kızlar bende kadın dogumcu arıyorum farklı bı sıtedede senem hanımdan bahsetmısler
bnde ona gıtmek ıstıyorumö dun cıft cızgıyı gordum kan tastının sonucundan sonra gıdıcem ınsallah senem hanıma
baska doktor tavsıyenız varmı acaba cunku cok yogun oluyomus randevuyu ne zamana alabılırım. bırde muayee ucretı ne kadar
cvplarınızı beklıyorum:16:

selda hanımda gayet iyi, sabah erken saatlerde alırsan hiç beklemede olmaz, ben sabah 8 de ilk randevuya gidiyorum hep, bildiğim kadarıyla 8:00-15:00arası çalışıyo onunda yeni bebeği oldu, ücret her doktorda farklı sanırım,selda hanım ssk varsa 25 yoksa 48 tl

Arkadaşlar tavsiyeleriniz için çok teşekkürler. Senem hanım 17 Nisana kadar dolu, bende Selda hanımdan 08 Nisan 08:00 randevusunu aldım, ilk boş saatiydi. Sigortalıya 30 tl, sigortasıza 65 tl imiş ücretleri bilginize :D

Son düzenleme:
Back
X