Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kontroller ve doğum için yakınımda rahatlıkla gidebileceğim bayan doktor kimleri tavsiye edersiniz arkadaşlar?
Hayırlı olsun öncelikle..
Medilife'da Op.Dr. Senem ARAS diye bir doktor var. Ben gitmedim hiç ama bütün arkadaşlarım çok övüyorlar onu..
Ben medılıfe Senem Hanım a gıttım.Çok ilgili cok ıyı bır doktor ama cok yoğun .Ayın 25 inde sabah 10 da randevu alabılıyorsun.Baska bır gun alamazsın.Ben cok memnun kaldım.Şehir değiştirdiğim için şimdi ona gidemiyorum.Tavsiye ederım.
teşekkürler, 2 kişide senem hanım demiş oldu, artık onu deniycez bu sefer
çok teşekkür ederim,
ilk düşük yaptığımda medilife da selda hanıma gitmiştim , onu önermişlerdi, oda iyi gibiydi ama bebeğin kalbi durduğu zaman çok ayrıntılı test falan yaptırmadı, gerek yok falan dedi, bu sfer senem hanımı deneyeyim o zman
teşekkürler, 2 kişide senem hanım demiş oldu, artık onu deniycez bu sefer
sız gıttıınz mı acaba senem hanıma memnun kaldınız mı?
kızlar bende kadın dogumcu arıyorum farklı bı sıtedede senem hanımdan bahsetmısler
bnde ona gıtmek ıstıyorumö dun cıft cızgıyı gordum kan tastının sonucundan sonra gıdıcem ınsallah senem hanıma
baska doktor tavsıyenız varmı acaba cunku cok yogun oluyomus randevuyu ne zamana alabılırım. bırde muayee ucretı ne kadar
cvplarınızı beklıyorum![]()