Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Geçenlerde o taraflara yolumuz düştü ve hiç beklemediğim kadar lezzetli bir tabak satır et yedim enfesssss enfeesssss
üstüne de çay ile peynir helvası kesinlikle tavsiye edilir...
Yemekleri güzel,sahipleri ve çalışanları da iyi.Ama tuvalet çok kötüydü. :// Ne zaman gitsem öyle yerlerde her şey,tuvaletler pis...Oraya yakıştıramadım
ben iki kez gittim oraya bana çok yakın ilk gittigimde hayran kaldım...ortam güzel çalışanlar çok ilgili satır et enfesssss sonrasındaki peynır helvasııı ıımmmm ..yanlız ikinci gidişimizde ramazandı ve çok kalabalıktı satır et de belli bi ücret karşılıgında sınırsız dı fakat yedigimiz satır etın ılk yedigimizle hiç alakası yoktuuu.. ama sıradan yogun olmayan bir günde mutlaka ımkanı olanlar gitmelii
evet çalışanlar ortam ve yemekler enfess tadı damağımda kaldı böyle bir lezzet nasıl olur da oralar da olur bir daha satır et i yemeyi dört gözle bekliyorum, anadolu yakasnda da olsa bir taneeeee =(((