Saç Kesim Şekilleri Beylikdüzünde önerebilceğiniiz kuaför lütfeen ...

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

kontes05

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2011
3
0
36
İstanbul
öncelikle merhaba arkadaşlar uzun zamandır bu sayfada dolanıyordum çok güzel paylaşımlar var ve banada yardımcı olursanız gerçekten çok seviniiceem ((:
ben beylikdüzü adakentte oturuyorum daha doğrusu buraya daha taşınalı 3 4 ay oldu ama kuaför problemi çekiyorum ve hala eski oturduğumz yere gidiyorum uzak olduğu için üşenmeye başladım bayaa :D

bu yüzden bana kesim için önerebilceiğiniiz adakentte kuaför varmıı ?? saçlarımı mahvetmicek uçlarından kesilsin dediğimde sadece uçlarından kesen beni kel bırakmıcak olanlardan :D
adakent beyazcity avm nin için Ricadonna Kuaför var oraya gidipte memnun olan varmı ?? :61:

adakent diye sorarasan kimse cevap veremez ki :) ben b.çekmecede kardelen kuaför var oraya gidiyorum ya da muzo var o da cok gzl....kardelen atirusun karşı yolunda çarsının ıcınde..muzo ise fatih mah. greens in karşısında. bide orayı dene :):):)

teşekkür ederiim ama ben yeni taşındığım için buraları hiç bilmiyorum açıkcası o yzden yakınımda bi kuaför bulursam uzağa gitmeme gerek kalmaz die düşünmüştüm (:

Back
X