Beylikdüzü'nde oturan anneler ve zuzuları

HANDEOR

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2009
433
52
118
Selam arkadaşlar
Ben ve kızım kış günlerinde evde pineklemekten çok sıkıldık, anne ve bebeklerin birlikte gittikleri ve başka anne ve bebeklerin olabileceği kurs veya Kulüp gibi biryer malesef bulamadım buralarda ve Beylikdüzü şehir merkezine çok uzak, sizde beylikdüzünde oturuyosanız ve bizim gibi sıkılıyosanız buluşmaya ne dersiniz

Selam arkadaşlar
Ben ve kızım kış günlerinde evde pineklemekten çok sıkıldık, anne ve bebeklerin birlikte gittikleri ve başka anne ve bebeklerin olabileceği kurs veya Kulüp gibi biryer malesef bulamadım buralarda ve Beylikdüzü şehir merkezine çok uzak, sizde beylikdüzünde oturuyosanız ve bizim gibi sıkılıyosanız buluşmaya ne dersiniz

merhaba,ben beylikdüzünde oturuyorum ve 10,5 aylık bir oğlum var neresidesiniz beyliküzünün? özelden mesajlaşabiliriz

Selam bende beylikdüzünde oturuyorum çalışıyorum vakit uygun olur ise bizde katılmak isteriz
Oğlum 7,5 aylık bu arada :)

merhaba,ben beylikdüzünde oturuyorum ve 10,5 aylık bir oğlum var neresidesiniz beyliküzünün? özelden mesajlaşabiliriz

aa çok sevindim, biz altınyıldıza yakınız canım beykop ta oturuyoruz siz nerde oturuyosunuz? tanışırsak çok sevinirim

Selam bende beylikdüzünde oturuyorum çalışıyorum vakit uygun olur ise bizde katılmak isteriz
Oğlum 7,5 aylık bu arada :)

Merhaba canım cumartesileri de çalışıyomusun? Allah bağışlasın 7,5 - 9-10,5 çok çok fark etmiyo bence paylaşacağımız çok şey var, bebekler açısından da çok güzel olur

Bi arkadaş daha var özelden mesajlaşıyoruz onun oğluda 6.5 aylık, yine KK dan bi arkadaşım var öğretmen olduğu için pek müsayit olamıyo henüz buluşamadık onun kızıda 10 aylık 5 kişi olduk :))

bende dün yazmıştım ama sitede sorun vardı mesajım silinmiş ,bende çatalcada oturuyorum ,ablam beylikdüzü bizimkentte oturuyor ,sık sık gelirim ona ,buluşmadan haberim olsun bende gelirim ,ama benim kızım sizinkilerden büyük olurmu ?? :)))

olur olur tabiki , seni ve Melis ide aramızda görmek isteriz canıma.s.

Selamlar. Ben de Beylikdüzü Adakentt teyim. Kızım 2.5 yaşında. Malum havalar soğuk, sıkılıyoruz.. Buluşma için biz de varız..

hadi o zaman askıda kalmasın ,tarih belirleyelim ,fakaaattt havalar malum ,henüz ısınmadı ,dışarda olmaz ,avm de ne kadar rahat ederiz çocuklarla bilmem ,hadi bana gelin ,çatalcadayım ben ,toplaşın ,arabası olan annemiz toplasın diğerlerini gelsin :)))

slm tchduru hoşgeldin canım
eylül 166:)) güzel bi teklif canım çok teşekkür ederiz, bilmiyorum arkadaşlar ne der
ilk buluşma alternatif olarak migros ta olabilir bence

Aslında Çatalca da ki arkadaşda da buluşabiliriz benim için sorun olmaz ya orda yada kuğulu park da buluşalım derim ben. Alışveriş merkezlerinde kızımı zaptetmem çok zor :) Bu cuma ya ne dersiniz?..

handecim olabilir migros tabi ama çocuklarla nasıl olur bilmem ,babasıyla filan gittiğimizde sorun olmuyor da kendim başa çıkamam ,benim kızım büyük ve sürekli koşmak istiyor öyle yerlerde ..
ama yinede ilk tanışma amaçlı yaparız ,hafta sonuna getirelim madem olurmu ,ama kızım hasta bu hafta sonu olursa ben gelemem ..

kızlar ben bahçelievler civarındayım ama uyarsa gelebilirim bende
eylülc çatalcada olursam birliktede gidebiliriz buluşmaya cnm h.içi olsa bile otobüse biner gideriz birlikte

Beylikdüzünde oturan arkadaşlar bende hadımköy kiptaş konutlarında oturuyorum. bebeğim küçük olduğu için şimdilik biryere çıkamıyorum ama yazın ve sonrasında bizde gezmelere başlarız inşallah.
Ayrıca sizden bir ricam var bana o civarlarda bir çocuk doktoru önerebilirmisiniz lütfen. sizin çocuklarınızı götürüp memnun kaldığınız kimler var bana önerebileceğiniz paylaşırsanız çok sevinirim....

merhaba bende varımmm 14 aylık bir kızım var benimde beykent gürpınarda oturuyorum kolon hastanesinin biraz yukarısında buluşmaya bende gelmek isterim 1 arkadaşım daha var onunda oğluşu 9 aylık hep beraber bebişlerle zor olur ama bizde evde çok sıkılıyoruz hem bebişlerde yaşıtlarıyla kaynaşır ne güzel olur buluşma tarihiniz ve yer kesin belli oluca kabul ederseniz bizde gelmek isteriz havalar biraz düzelse markacity en üst katında teras var orası da güzel olur hem oyun yerleride var bana da özelden msj atarsanız yeri gelirim

havalar düzeldi sayılır artık ,marka city bana uyar ,pirayecim beraber gideriz canım ,hadi tarih belirleyelim o zaman kızlar ..

kızlar valla buluşalım ya çok iyi olur ilk zaman çocuklarla çok zor olacak ama güzel arkadaşlıklar için herşeye değer bence salı veya çarşamba bana uyar 2 gibi bulaşabiliriz maka city en üst katında kaç kişiyiz bu arada

Back
X