Beylikdüzü'nde oturan anneler ve zuzuları

cnm valla konuşamadık seninlede kusura bakma ipek bugün çok huysuz bi görsen çok yoruldum bugün dedim ya sana koçtaşa gittim diye ordanda sizin orada smart home gibi bişeydi ismi oraya geldim iepğin odasına yatak örtüsü bakıyorum birde salon takımı istediğim gibi bulamadım nerden bakıcamıda bilmiyorum ya neyse bakalım gelicem bigün bakalım belki bursaya gidebilirimn bende öpüldünüz

günaydınn hanımlar
benim dün doğum günümdü eşimle gezmeye gittik o yüzden gelemedim:)

Esencım doĞum gÜnÜn kutlu olsun canım, esra da 1 nısanda doĞmuŞ

esracım senınde doĞum gÜnÜn kutlu olsun tekrardan

doğum gününüz kutlu olsun hanımlar bende yoktum arkadaşlarıma gittim iki gündür bursaya gidecektim gerek kalmadı bende gezdim havalar güzel

beylikdüzündekiler fosssssss çıktı şimdiye kadar görüştüğümüz arkadaşları hep ben aradım, maalesef tenezzül edip kimse aramadı burdada kimse yok ben başka bir forum açıyim bari

roseberyy ilk buluşmadan sonra beni arayan soran olmadı ,bende kimse benden hoşlanmadı diye buraya bişey yazma gereği duymadım açıkçası ,ben kaynaşma olur diye bekliyordum ,hatta beylikdüzünde oturmadığım halde geldim ,ama umduğum gibi çıkmadı malesef ,sanırım bir daha buluşma olmaz ,olsa da katılmayı düşünmüyorum..

bence çok çabuk karar vermişsiniz arkadaşlar, dostluk arkadaşlık için zaman ve paylaşım ister,
Esracım haklısın hep sen aradın ama havalar malum hiç müsayit değildi görüşmek buluşmak için

hande ben sanada bahsetmiştim yaklaşık 3 yıldır 2008 kasım anneleri ile yazışıyorum ve 2 yıldır da buluşuyoruz 15-20 günde bir biraradayız ,onlarla paylaşım harika ,ayrıca kardeş gibi olduk,arayıp sorarız birbirimizi ,bebek oyun grupları oluşturduk ,evlerimizde buluşuyoruz ,belki bu buluşmada öyle olur diye tahmin etmiştim ama ne yazık olmadı ..sağlık olsun ten uyuşmadı sanırım :))))))))))

ne güzel söylemişsin işte ayça, 2008 kasım ayından beri konuşuyosunuz onlarla

bende beylikdüüzndeyim sizlerle tanışmayı çok isterim gerçekten bura şehirden uzak

Back
X