Beynelminel'in Çeyizleri

beynelminel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2011
4.308
1
0
İstanbul
Herkese Merhaba :3:
Tanıyanlar bilirler Nişanlıyım ve kısmetse 25 Mayıs'da nikahım olacak:16:
Azıcık zamanım kaldığı için çeyiz alışverişine başladım.Henüz fazla birşeyim yok sırayla gidiyorum.:31:
Yeni aldıklarımı sizinle paylaşmak, eksik kaldığım noktalarda yorumlarınız sayesinde tamamlamak istiyorum.:8:
İçinde aşkla yaşamak istediğim, huzurlu bir yuvam ve gönlümce döşediğim evim olsun istiyorum. İnşallah başarırım.:119::69:
Hadi daha fazla uzatmadan alışveriş yolculuğumuza, bu tatlı heyecanlarıma ortak olmak isteyenlerle yolculuğa başlayalım!:34:

Özel Günlerde ve Davet verdiğimde kullanacağım Yemek takımlarım
$rose-garden-1948.webp $634557698791076797.webp $634557707141994766.webp
Bu takıma bayıldım umarım sizde öyle düşünüyorsunuz. Henüz bu takımla kullanabileceğim bardak takımımı alamadım.Alınca eklerim.

Gündelik hayatta kullanacağım yemek takımlarım
$romance_yemek.webp $634710613458126329.webp $romance_banner.webp
Bernardodaki kampanyadan alınca oldukça uygun fiyata geldi. Bir bakmakta fayda var sanki:34:

Seramik, Çelik Tencere Setlerim ve Cezve Takımım
$5949_152300015.500X500.webp $5815_152300020.500X500.webp $634711436156134141.webp
Güzel yemekler yapmayı öğrendiğimde sevdiceğime ellerimle sağlıklı yemekler yapmak istiyorum.
Öğrenene kadar çekeceği var ama :27:

Ivır Zıvırlarım
$nicerdicerplusmtn2.webp
Sevdicekte bende salata yemeyi çok seviyoruz.
İkimizde çalıştığımız için herşeyin pratiğine kaçacağız öyle gözüküyor.:40:

Küçük Ev Aletlerim
$FB,1708,12,arcelik-k1252-el-blender-set-cirpici-dograyici-arcelik.webp
Kız kardeşimin hediyesi çok hoşuma gitti.:32:

Son düzenleme:
Allah ağız tadıyla,Aşkla kullanmayı nasip etsin :69:

Hepsi birbirinden güzel ve özenli:nazar::nazar:

güle güle kullan canım yemek takımların çok güzel çok beğendim:34:

kuzum hayırlı uğurlu olsun mutlulukla kullan hepsini.. :16:
Romance harika bir seçim :34: Bendede ondan var ,günlük olarak kullanıyorum bazen ama kıyamıyorum çok ciciler :52:

canım güle güle aşkla kulann:16::16::16::16:
günlük yemek takımından bende istiyorum:51:

günlük yemek takımım ve kahvaltı takımım benimde bernardo-romance :16: tabaklarını paslaşarak kullanıyorum iyi oluyor :31:
misafir yemek takımına da bayıldım :16: şimdiki aklım olsa bende öyle bişey alırdım - sanki 10 yıl önce evlenmişim gibi konuştum :9:

kuzum hayırlı uğurlu olsun mutlulukla kullan hepsini.. :16:
Romance harika bir seçim :34: Bendede ondan var ,günlük olarak kullanıyorum bazen ama kıyamıyorum çok ciciler :52:
Sağol mügem
Aşkla bazı yemeklerimizde kullanmayı düşünüyorum.

canım güle güle aşkla kulann:16::16::16::16:
günlük yemek takımından bende istiyorum:51:
Sağol berfin şu anda indirimli set halinde 300 gibi birşeydi yanılmıyorsam.
Kredi kartına taksit yaptırırsan çok zorlanmazsın aldığında

günlük yemek takımım ve kahvaltı takımım benimde bernardo-romance :16: tabaklarını paslaşarak kullanıyorum iyi oluyor :31:
misafir yemek takımına da bayıldım :16: şimdiki aklım olsa bende öyle bişey alırdım - sanki 10 yıl önce evlenmişim gibi konuştum :9:

Ben ilk alacağımda bütçem yetmedi takımı değişecektim annemde içinde kalacağına bekle dedi.
Bekledim ve aldım çok şükür. Asslında şimdi 800 değerinde çatal bırak hediyeli alabilirsin belki bütçene uygunsa aklında kalmasından iyidir.:34:

haticecim hayırlı uğurlu olsun:16::16::16::nazar:
Allah ım hayırlı, güzel günlerde kullanmayı nasip etsin ..:31:

hepsi de çok güzel ve zevkle seçilmişler bellii:34:

Ben ilk alacağımda bütçem yetmedi takımı değişecektim annemde içinde kalacağına bekle dedi.
Bekledim ve aldım çok şükür. Asslında şimdi 800 değerinde çatal bırak hediyeli alabilirsin belki bütçene uygunsa aklında kalmasından iyidir.:34:

yok alamam artık :1: karacadan aldığım yemek takımına baya para verdik annem çıldırır tabi kocamda :9: şuan hala geniş pasta tabaklarım eksik yani bu bernardo-romance'ın varda 6 tane.. bana 12 li lazım .. işte onları böyle güllü alabilirim diye düşünüyorum, böylelikle içinde kalmaz bu çiçekli ürünler :16:

güzel seçimler yapmışsın, aşk dolu günlerde kullan inşallah :16:

Back
X