- Konu Sahibi beynelminel
Herkese Merhaba 
Tanıyanlar bilirler Nişanlıyım ve kısmetse 25 Mayıs'da nikahım olacak
Azıcık zamanım kaldığı için çeyiz alışverişine başladım.Henüz fazla birşeyim yok sırayla gidiyorum.
Yeni aldıklarımı sizinle paylaşmak, eksik kaldığım noktalarda yorumlarınız sayesinde tamamlamak istiyorum.
İçinde aşkla yaşamak istediğim, huzurlu bir yuvam ve gönlümce döşediğim evim olsun istiyorum. İnşallah başarırım.:119:
Hadi daha fazla uzatmadan alışveriş yolculuğumuza, bu tatlı heyecanlarıma ortak olmak isteyenlerle yolculuğa başlayalım!
Özel Günlerde ve Davet verdiğimde kullanacağım Yemek takımlarım
Bu takıma bayıldım umarım sizde öyle düşünüyorsunuz. Henüz bu takımla kullanabileceğim bardak takımımı alamadım.Alınca eklerim.
Gündelik hayatta kullanacağım yemek takımlarım
Bernardodaki kampanyadan alınca oldukça uygun fiyata geldi. Bir bakmakta fayda var sanki
Seramik, Çelik Tencere Setlerim ve Cezve Takımım
Güzel yemekler yapmayı öğrendiğimde sevdiceğime ellerimle sağlıklı yemekler yapmak istiyorum.
Öğrenene kadar çekeceği var ama
Ivır Zıvırlarım
Sevdicekte bende salata yemeyi çok seviyoruz.
İkimizde çalıştığımız için herşeyin pratiğine kaçacağız öyle gözüküyor.
Küçük Ev Aletlerim
Kız kardeşimin hediyesi çok hoşuma gitti.

Tanıyanlar bilirler Nişanlıyım ve kısmetse 25 Mayıs'da nikahım olacak

Azıcık zamanım kaldığı için çeyiz alışverişine başladım.Henüz fazla birşeyim yok sırayla gidiyorum.

Yeni aldıklarımı sizinle paylaşmak, eksik kaldığım noktalarda yorumlarınız sayesinde tamamlamak istiyorum.

İçinde aşkla yaşamak istediğim, huzurlu bir yuvam ve gönlümce döşediğim evim olsun istiyorum. İnşallah başarırım.:119:

Hadi daha fazla uzatmadan alışveriş yolculuğumuza, bu tatlı heyecanlarıma ortak olmak isteyenlerle yolculuğa başlayalım!

Özel Günlerde ve Davet verdiğimde kullanacağım Yemek takımlarım

Bu takıma bayıldım umarım sizde öyle düşünüyorsunuz. Henüz bu takımla kullanabileceğim bardak takımımı alamadım.Alınca eklerim.
Gündelik hayatta kullanacağım yemek takımlarım

Bernardodaki kampanyadan alınca oldukça uygun fiyata geldi. Bir bakmakta fayda var sanki

Seramik, Çelik Tencere Setlerim ve Cezve Takımım

Güzel yemekler yapmayı öğrendiğimde sevdiceğime ellerimle sağlıklı yemekler yapmak istiyorum.
Öğrenene kadar çekeceği var ama

Ivır Zıvırlarım

Sevdicekte bende salata yemeyi çok seviyoruz.
İkimizde çalıştığımız için herşeyin pratiğine kaçacağız öyle gözüküyor.

Küçük Ev Aletlerim

Kız kardeşimin hediyesi çok hoşuma gitti.

Son düzenleme: