• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beynelminel'in Çeyizleri

Teşekkür ederim Eylül
İlerde başınızın etini yediğimde yemek tariflerinizi paylaşırsınız sayenizde kullanırım.:54:

ne demek canım yaaa:29: her zaman sor et..elimden geldiğimce ben bildiklerimi paylaşmak isterim:16::16:
keza diğer arkadaşlarım da öyleee..

ne güzel her birimiz telaş içindeyiz, Rabbim utandırmasın:17::nazar::nazar::nazar:

yok alamam artık :1: karacadan aldığım yemek takımına baya para verdik annem çıldırır tabi kocamda :9: şuan hala geniş pasta tabaklarım eksik yani bu bernardo-romance'ın varda 6 tane.. bana 12 li lazım .. işte onları böyle güllü alabilirim diye düşünüyorum, böylelikle içinde kalmaz bu çiçekli ürünler :16:

güzel seçimler yapmışsın, aşk dolu günlerde kullan inşallah :16:

bernardonun parça avantajı çok güzel..bir takımı istediğimiz gibi kullanma imkanı var..sende güle güle kullan canımcım:16::16::16:

canım hepsi çok guzel maşallah.. Aşk dolu gunlerde kullan ..

yok alamam artık :1: karacadan aldığım yemek takımına baya para verdik annem çıldırır tabi kocamda :9: şuan hala geniş pasta tabaklarım eksik yani bu bernardo-romance'ın varda 6 tane.. bana 12 li lazım .. işte onları böyle güllü alabilirim diye düşünüyorum, böylelikle içinde kalmaz bu çiçekli ürünler :16:

güzel seçimler yapmışsın, aşk dolu günlerde kullan inşallah :16:
3'lü çerezliği
3'lü pasta takımını aldığında tam bir setmiş gibi kullanırsın.
Gönlüne göre olsun inşallah

ne demek canım yaaa:29: her zaman sor et..elimden geldiğimce ben bildiklerimi paylaşmak isterim:16::16:
keza diğer arkadaşlarım da öyleee..

ne güzel her birimiz telaş içindeyiz, Rabbim utandırmasın:17::nazar::nazar::nazar:
Sağol canım size güveniyorum:34:

canım hepsi çok guzel maşallah.. Aşk dolu gunlerde kullan ..

Kuzu sağol daha iyileri daha güzelleri sizin olsun

ay seniiin herşeyin rengarenk ne kadar güzel :)

Valla ben yemek takımlarında çiceği böceği sevmem o yüzden cok sade çizgili şeyler aldım ama seninkileri görünce canım cekti :)

Güle güle kullan canım Allah agzınızın tadını bozmasın :)

Canım aşkla kullan :16:
Zehram çok çok sağol Allah hepimizin mutluluğunu daim etsin.

canım çeyizlerinin hepsi çok güzel güle güle aşkla kullan:nazar::16:

ay seniiin herşeyin rengarenk ne kadar güzel :)

Valla ben yemek takımlarında çiceği böceği sevmem o yüzden cok sade çizgili şeyler aldım ama seninkileri görünce canım cekti :)

Güle güle kullan canım Allah agzınızın tadını bozmasın :)

aysegul34, kirmiizi teşekkür ederim.
Daha iyileri sizin olsun kızlar.

kirmiizi bende çizgili sade şeylere bayılıyordum sonra nedense bunları çok beğendim ve aldım.
Mobilyalarımı falan payşatığımda göreceksiniz oldukça sade modeller hepsi ama işte yemek yerken eğlenceli, neşeli ve aşk kokan şeyler olsun istedim.

Son düzenleme:
Zehram çok çok sağol Allah hepimizin mutluluğunu daim etsin.

aysegul34, kirmiizi teşekkür ederim.
Daha iyileri sizin olsun kızlar.

kirmiizi bende çizgili sade şeylere bayılıyordum sonra nedense bunları çok beğendim ve aldım.
Mobilyalarımı falan payşatığımda göreceksiniz oldukça sade modeller hepsi ama işte yemek yerken eğlenceli, neşeli ve aşk kokan şeyler olsun istedim.

Merakla bekliyoruz canım :)

Hafta sonu inşallah birkaç fotograf çekerim içime sinecek bir biçimde sizinle paylaşırım hemen:8:

Tebrik ederim, düğününe az kalmış... Ömür boyu mutlu olun inşallah :16: Ayrıca yemek takımlarına da bayıldım, çooook ciciler :16: Misafir yemek takımınla düz kadeh kullanabilirsin çünkü takımın zaten gösterişli, bardak takımını da gösterişli alırsan birbirini boğabilir... Hoş ben yemek takımını da bardak takımını da sade aldım :17:

Back
X