Beynim patlicak :((

hiddenlife

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2015
22
2
36
27
Herkese meraba,
Arkadaşlar ben bu aralar kafam patlicak gibi hissediyorum.O kadar çok düşünüyorum ki herşeyi.Bu aralar özellikle var oluş üzerine çok düşünüyorum.Olağan üstü bir mucizelik var ve insanlar bunu hiç konuşmuyor hep boş işler.Ahirete gidiceğimiz aklımdan hiç çıkmıyor burdaki sohpet muhabbet eğlenmek boş gibi geliyor artık ne yapsam hiç zevk almıyorum, hayattan da.Daha üni 1.sınıf öğrencisiyim.Bu karamsarlıkla nasıl daha fazla yaşicam bilmiyorum.Kafamı rahatlatmak istiyorum ama olmuyor.Hiçbirşeyi yapmaya takatim yok.Kendimi çok yalnız hissediyorum.Daha fazla dünya hayatına katlamicak gibiyim.Nolur bana bi akıl tavsiye verin napiyim ben

Bu konuya gelecek yorumları çok merak ediyorum , bi yakınım da bu durumda neler önerilecek bekliyorum.

Birde söyle düşünün bu dünyaya gelıs amacımızda var yanı dünyada ki sınav esinle aılenle cocugun la hersy le bır bakmısımkı sınannıyosun ıste gelıs amacınız bu yanı yaşamaktır zorundayız Rabbım izin verene kadar he bırde birçok sorumlulugumuz var rabbımıze karsı onlarıda yerine getirmeye calısyoruz değilmı bnce bu sekılde dusunursenız hersey sebeb sonuc ilişkisi ıcınde

böyle durumlarda en güzeli dua etmek. ve biraz tasavvufi kitaplar okumak. aslında varoluş merakı herkeste var. gerçektende mucizevi birşey. şahsım adına bende meraklıyımdır bilim ve dini araştırırım. okuduğum birçok kitaptan makaleden edindiğim bilgiler hep aynı kapıya çıkıyor. muazzam bir denge. aslında dünyaya geliş amacımızın ne olduğu. bu dengeyi araştırdıkça sıradan muhabbetler sarmaz oluyor. bazı şeylerin boş geldiği aslında göz açıp kapatma kadar kısa olan dünya hayatının ne kadarda çok önemsendiği. bence bu hissettiklerin senin dönüm noktan.

Ps
Bir psikolog tavsiyesi benden!
Ahahhaha Psikoloğun beni anlayacağı ne malum insanlar bu konuları duyarlar aa evet haklısın aynen öyle derler anladım derler ama anlamazlar derin düşünmüş mü gerçekten anlamış mı nerden bilicem bunu yaşamış olmalı ki bana tavsiye versin

Psikolog her gelenin sıkıntısını yaşamışmıdır sence?değişik bakış açın var:))))

Doga,hayvanlar ve sevgi üzerine yogunlaş.

Sevgi ille bir insana karşı degil ama varsa iyi insanlar çevrende,sevgi ver ve al.

Birde müzik...

Bence de bu senin dönüm noktan.. Rabbimin daveti .. Namaza başla maneviyatını ruhunu doyur besle güçlendir .. dünya fani gelip geçici .. ahiret için çabalamalıyız .

Evet gerçekten öyle oluyor,bu duruma geldim bu noktadayım şuan ama peki ne yapmalıyım.Dua ediyorum çokça ama dua edince herşey şıp diye düzelmiyor geçmesini bekliyorum zamanla düzelir belki diye ama zaman sanki geçmiyor.Beni anladınız biraz sanırım Sizde bunu yaşadınız mı ne yaptınız başka peki?

Bence de bu senin dönüm noktan.. Rabbimin daveti .. Namaza başla maneviyatını ruhunu doyur besle güçlendir .. dünya fani gelip geçici .. ahiret için çabalamalıyız .
Düzenli namaz kılıyorum zaten uzun zamandır ama boş kılıyomuşum sanki şuan namazlarım daha anlamlı bu yönden çok güzel ama çabalarken yanımda destek olacak biri yok en çok bunun yokluğunu hissediyorum sabret dicek biri yok tamamen yalnız hissediyorum dünyada kendimi.

Psikolog her gelenin sıkıntısını yaşamışmıdır sence?değişik bakış açın var:))))
Benim için çok özel olan kimseye anlatmadığım dertlerimi duygularımı tanımadığım benim için hayatımda yeri olmayan birisiyle paylaşmak doğru gelmiyor.Özel bir bağ gerekir bence

Benim için çok özel olan kimseye anlatmadığım dertlerimi duygularımı tanımadığım benim için hayatımda yeri olmayan birisiyle paylaşmak doğru gelmiyor.Özel bir bağ gerekir bence
Tabi şimdi burda niye anlatıyosun diceksin ama bu konu dışındaki daha özel konular için dediğim

size kitap tavsiye edebilirim isterseniz. benim için ansiklopedi niyetinedir hala arada açar okurum :) aslında yaşadığınız kötü birşey deil emin olun :) birçok insan bunun sorgusunu yapmadan ölüp gidiyor. demekki sizin ruhunuz yücelmek istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…