- 28 Ekim 2016
- 3.382
- 3.425
- 133
- Konu Sahibi hiddenlife
-
Önerirseniz çok memnun olurum.Teşekkürler :)size kitap tavsiye edebilirim isterseniz. benim için ansiklopedi niyetinedir hala arada açar okurum :) aslında yaşadığınız kötü birşey deil emin olun :) birçok insan bunun sorgusunu yapmadan ölüp gidiyor. demekki sizin ruhunuz yücelmek istiyor.
Ps
AhahhahaPsikoloğun beni anlayacağı ne malum insanlar bu konuları duyarlar aa evet haklısın aynen öyle derler anladım derler ama anlamazlar derin düşünmüş mü gerçekten anlamış mı nerden bilicem bunu yaşamış olmalı ki bana tavsiye versin
Haklısınız okumayı düşünüyorum farklı dinlerin kitaplarını okumak biraz korkunç geliyor banaVarolusumuzu ve nedenlerini merak etmeyen insan var midir? Hic sanmiyorum oldugunu
Yas itibariyle bunlari dusunmeniz cevap aramaniz cok normal , hepimiz gectik o yollardan
Benim size abla tavsiyem farkli goruslerdeki insanlarin kitaplarini okiyum , harmanlayın zihninizde
Farkli dinlerin kitaplari , parapsikoloji , varoluscu felsefe kitapları
Yeni yeni bilgiler edindikce kafanizda pek cok sey netlesecektir ve üzerinizdeki yuk kalkip hayatiniza geri donebilirsiniz
varoluş lafını gördüm, aha işte dedim felsefe yapıcaz, o kadar ''dövdü, sövdü, aldattı'' konuları arasjnda sonunda enfes birini buldum. Kk da nasıl böyle bir konu açılmış! Hayret dedim. Ama koskoca varoluşçu düşünceyi ahirete bağlayınca akabinde ''sohpet'' kelimesini görünce kafamı duvarlara vurasım geldi yine.Herkese meraba,
Arkadaşlar ben bu aralar kafam patlicak gibi hissediyorum.O kadar çok düşünüyorum ki herşeyi.Bu aralar özellikle var oluş üzerine çok düşünüyorum.Olağan üstü bir mucizelik var ve insanlar bunu hiç konuşmuyor hep boş işler.Ahirete gidiceğimiz aklımdan hiç çıkmıyor burdaki sohpet muhabbet eğlenmek boş gibi geliyor artık ne yapsam hiç zevk almıyorum, hayattan da.Daha üni 1.sınıf öğrencisiyim.Bu karamsarlıkla nasıl daha fazla yaşicam bilmiyorum.Kafamı rahatlatmak istiyorum ama olmuyor.Hiçbirşeyi yapmaya takatim yok.Kendimi çok yalnız hissediyorum.Daha fazla dünya hayatına katlamicak gibiyim.Nolur bana bi akıl tavsiye verin napiyim ben
Neden korkunc olsun ki ? Onlara da inansn milyonlarca insan var sonucta , bilmek ogrenmek lazimHaklısınız okumayı düşünüyorum farklı dinlerin kitaplarını okumak biraz korkunç geliyor banaama okumam gerek sanırım
Sakın çocuğunuza bu öğütü vermeyin. ''Düşünme, sorgulama, önüne konanı yaşa'' diye öğüt mü olur yahu?Biraz somut seylerle ilgilen
Universiteye gidiyormussun
En guzeli derslerin olur
Bir kitap ismi vermeniz mümkündü.bende istiyorum tasavvuf üzerine.kitap okumak ama.hic bilimiyorum nasıl bir kitap alayimböyle durumlarda en güzeli dua etmek. ve biraz tasavvufi kitaplar okumak. aslında varoluş merakı herkeste var. gerçektende mucizevi birşey. şahsım adına bende meraklıyımdır bilim ve dini araştırırım. okuduğum birçok kitaptan makaleden edindiğim bilgiler hep aynı kapıya çıkıyor. muazzam bir denge. aslında dünyaya geliş amacımızın ne olduğu. bu dengeyi araştırdıkça sıradan muhabbetler sarmaz oluyor. bazı şeylerin boş geldiği aslında göz açıp kapatma kadar kısa olan dünya hayatının ne kadarda çok önemsendiği. bence bu hissettiklerin senin dönüm noktan.
Şu an ne yapıyorsun peki :)))Benim için çok özel olan kimseye anlatmadığım dertlerimi duygularımı tanımadığım benim için hayatımda yeri olmayan birisiyle paylaşmak doğru gelmiyor.Özel bir bağ gerekir bence
Bir kitap ismi vermeniz mümkündü.bende istiyorum tasavvuf üzerine.kitap okumak ama.hic bilimiyorum nasıl bir kitap alayim
Kendinden büyük insanlarla takil sohbet et.onlara bu durumdan bahset fikirlerini al.bi cami hocasının yakasına yapış halim bu de inan faydası olurHerkese meraba,
Arkadaşlar ben bu aralar kafam patlicak gibi hissediyorum.O kadar çok düşünüyorum ki herşeyi.Bu aralar özellikle var oluş üzerine çok düşünüyorum.Olağan üstü bir mucizelik var ve insanlar bunu hiç konuşmuyor hep boş işler.Ahirete gidiceğimiz aklımdan hiç çıkmıyor burdaki sohpet muhabbet eğlenmek boş gibi geliyor artık ne yapsam hiç zevk almıyorum, hayattan da.Daha üni 1.sınıf öğrencisiyim.Bu karamsarlıkla nasıl daha fazla yaşicam bilmiyorum.Kafamı rahatlatmak istiyorum ama olmuyor.Hiçbirşeyi yapmaya takatim yok.Kendimi çok yalnız hissediyorum.Daha fazla dünya hayatına katlamicak gibiyim.Nolur bana bi akıl tavsiye verin napiyim ben
İlk bana anlattığında korkmuştum çünkü dini sorguluyordu bi yerde uyuşmayan şeylerin olduğunu , din ve bilim arasında çok büyük farklar olduğunu söylüyordu ve hala da devam ediyor. Düşünmekten artık uyuyamıyor karamsarlık desen fazlasıyla var. Uzmana gitmesi yönünde baskı uyguluyorum bakalım neler olacak.O nasıl bahsetti bu durumu size.Ben yakınlarıma detlerimi açamıyorum o yüzden daha çok içim içimi yiyor
Çok teşekkür ederim.yok yasak değil bildiğim kadarıyla.sonucta bilgi birikim kültür tavsiyesi.haaa burada sivrilip ilkokul bebeleri gibi kib leyen olursa bilmem :)lütfi filiz in noktanın sonsuzluğu kitapları var 4 ayrı kitap. dili çok sade ve çok anlaşılır. insanı boğmuyor. ve sık sık açıp bakılacak bilgiler var. sevdiğim kitaplarımın arasındadır o 4 kitap
Varolusumuzu ve nedenlerini merak etmeyen insan var midir? Hic sanmiyorum oldugunu
Yas itibariyle bunlari dusunmeniz cevap aramaniz cok normal , hepimiz gectik o yollardan
Benim size abla tavsiyem farkli goruslerdeki insanlarin kitaplarini okiyum , harmanlayın zihninizde
Farkli dinlerin kitaplari , parapsikoloji , varoluscu felsefe kitapları
Yeni yeni bilgiler edindikce kafanizda pek cok sey netlesecektir ve üzerinizdeki yuk kalkip hayatiniza geri donebilirsiniz
Sakın çocuğunuza bu öğütü vermeyin. ''Düşünme, sorgulama, önüne konanı yaşa'' diye öğüt mü olur yahu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?