Beynim susmuyo dayanamıyorum

Artık dayanamıyorum beynim her zaman başka bişey takıntı yapıyo hiç susmuyo artık kafamı kopartasım var bu zamana kadar takıntılarımı hep telkinle hep yendim ama en sonki takıntımı ne yaparsam yapim beynim susmuyo varoluşsal sorulardan dolayı çok derin düşündüm işin içinden çıkamıyorum çok zorluyo obsesyonlar hersey ben nasıl varım her saniye neden ben herkes Benım gibi mi sanki hep kendımı ızlıyorum ne yapıyorum ben ne konuşuyorum ben gibi gibi o kadar fazla zorlaştiki hersey saçma gelmeye başladı mesela düşünceler neye göre düşünüyorum neye göre konuşuyorum beynim çok ağırlaştı artık lütfen yaşayan falan varsa söylesin ne yapmayalım ilaçtan korkuyorum içerken iyi olupta bırakınca kötü olurum diye hep içerim diye eski günlerimi çok özlüyorum sanki başka biri gibi hissediyorum garip
Nasıl bedeninizde bir sistem bozulduğunda ilaç kullanıyorsanız,beyniniz için de kullanmanız aynı şey. Malesef bizim ülkemizde psikolojik ilaç kullanmak = deli demek. Öyle değil işte. Beynin de bi kimyası var,hormonlar azaldığında yetersiz kaldığında sizin yaşadığınız gibi tepkiler verebiliyor,ilacın amacı onları dengeleyip sağlıklı düzeye getirmek. Doktor kontrolünde kullanarak doktor tavsiyesiyle azaltarak bırakırsanız hiçbir şey olmaz. Uzmana gitmeniz gerekiyor anlattıklarınız normal değil.

Back