Evet yolunda en azından hayatımı zorlaştıran bir şeyden kurtulmuş durumdayım. Tek sizin mi alışkanlıklarınız, bağlılıklarınız kaygılarınız var sanıyorsunuz. İnanın benim içinde düzenimi bozmak hiç kolay değildi. Üstelik bu süreçte hayatımda yolunda gitmeyen bir sürü şey varken ve bu bir sürü şeyin hiç birinin sonucunu değiştirme şansım yokken sadece boşanma konusunu değiştirme şansına sahip olduğum halde sürdürmedim. Biri bana ve değerlerime saygısızlık etmişti üstelik tamamen kendi iradesi ile bilerek isteyerek yapmıştı bunu. Bu durumu sineye çekip devam etseydim o zaman çok daha kötü hissederdim çünkü ben kendime saygısızlık etmiş olurdum. İnsanları değiştiremem ama kendime karşı saygılı olmak benim elimde. Elbette bende duygusal zorlanmalar yaşadım, 9 yıllık ev arkadaşlığımdan vazgeçtim kızıma haksızlık ediyormuyum bencillik mi yapıyorum onun anne ve babası ile birlikte yaşama hakkını elinden alıyorum gibi düşüncelerle çok mücadele ettim ama asla bunların beni doğru olan kararımdan vazgeçirmesine izin vermedim. Ayrıca siz yine iyisiniz buraya yazıyorsunuz bir çok insanla paylaşmış bir yerde dertleşmiş fikir alabilmiş durumdasınız ben bu süreci tek başıma atlattım. (bu kendi tercihimdi. bunun içinde geçerli bir nedenim var.) Yani her insanın olayları, acısını, mutluluğunu, heyecanını v.b. şeyleri yaşama şekli farklıdır ama bu yapılan şeyin farklı olduğu anlamına gelmez. Ortada çok açık bir gerçek var umarım bunu benimsemeniz uzun sürmez. Gel gitleriniz olur ona yapacak bir şey yok ama asla size yapılanı güzelleştirmeyin aklınızda.