Eski eşinize dank etmez. Çünkü sizi sevmiyor.
Birini sevmiyorsanız onu özlemezsiniz. Hayatınızda istemezsiniz. Bir şeyler dank etmez.
Bende eski eşimin beni evlenirken sevdiğini sandım. Çok emindim ama beni sevmiyormuş, hepsi numaraymış. Yıllarca eski eşim beni kandırmış. Eski eşimin beni sevmediğini artık kabul ettim. Ben eski eşimi çok ama çok sevdim, ona çok aşıktım. Eski eşimin bana yaptığı kalleşliklere, kötülüklere, aldatmalara rağmen ona olan duygularımın küllenmesi çok vaktimi aldı. 1 yıl boyunca eski eşime olan tüm iyi duygularım bitsin diye çok uğraştım. Kendimi çok zorladım.
Bu hayatta sizi istemeyen birini istememeyi öğrenmeniz lazım. Zor da olsa sizi istemiyorsa siz de ondan vazgeçeceksiniz. Başka yolu yok. Bunu duymak çok acı farkındayım ama bu sınavı vermeniz lazım. Emin olun güçleneceksiniz. Bir adamın size bakarken gözlerinin içi parlamıyorsa o ilişkiden asla olmaz. O yüzden bırakın, eski eşiniz pişman olmasın bırakın, eski eşiniz gelmesin.
Erkekler sadece sizden iyisini bulamadığında veya sizden daha iyisini bulduğunu sanıp o kişi sizden iyi çıkmadığında pişman olur. O da gerçek bir pişmanlık değildir. O yüzden gerçekten pişman olan ya sıcağı sıcağına size gelirdi ya da size bu yanlışları yapmazdı.
Ağlayın,yas tutun, acınızı yaşayın ama eski eşinizin kapısına gitmeyin.
Vazgeçeceksiniz, ne kadar zor olsa da vazgeçeceksiniz. Sizde, benim gibi başka kadınlar gibi sizi istemeyen birinden vazgeçeceksiniz. Gerçekten başka yolu yok.