- Konu Sahibi Sympathique
-
Cok güzel görnüyor, yapilisida kolay gibi ama tutarmi acaba???
Ben beytiyi sanki büyük köfte halinde lafasin icinde oluyor diye biliyordum, böylesi daha kolay:))
Cok güzel görnüyor, yapilisida kolay gibi ama tutarmi acaba???
Ben beytiyi sanki büyük köfte halinde lafasin icinde oluyor diye biliyordum, böylesi daha kolay:))
beni alan yasadi gercekten kilolarida kapti ,bende kaptim:roflol: , esimde gobek var ,bende malum siskosüprizzzzzkiz yine dokturmussun masallah hizina diyecek yok kiz seni alan yasamis dertlerinide bosamis kilolarida kapmis hehe nasil ama ellerine saglik canim bende lavasla sebit mantisi yaparim harika olur.
ay canim canim cekti gercekten, simdi türkiye aklima gedi....tarificin tesekkürler bende deniycem zamanim oldugunda.....
Simdi bi sorum olacak kesipde mi firinda veriyoruz?
Nedenki?
Kesmeden daha iyi olmazmi?
Ve kiyamayi köfte seklinde yani adana seklinde mi yayacagiz lavasin icine yoksa, börek yapar gibi tüm lavasin üstünemi yaycaz kiymali karisimi?
Sempatikim yaptın yine yapacağını...
Ellerine sağlık gülüm
evet canim 2 cam karelerde kesip firina veriyoruz, cuku kesince birbirini daha fazla tutuyo bozulmuyo ,tum koysan firindan cikinca tekrar kesicez yine bozulcak ,boyle tam kalip ve birazda kitirli oluyo
hayir canim normalde restoranlarda adana kebabi lavas ekmegine koyup sariyolar ama ,benim sis falan olmadigi icin ve kolay olsun diye, normal kiymayi kavuruyosun ,lavaslarin uzerine cok az yumurta suruyosun kiyma dagilmasin tutsun diye, sonra uzerine yayarak hepsine paylastirip rulu yapip kesip firina veriyoruzn servis tabagina alip salcali so ,ve yogurta servis yapiyoruz cok basit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?