Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam kizlar. Bebegim bez degisitrirken hep agliyor, sanki canini yakiyormusumgibi feryat ediyor. Pisikten falan degil buu huy haline getirdi gibi. Aranizda boyle sorun yasayan varmi?
benımde oglumun altını acınca cok aglıyordu sankı bır yerı acıyormus gıbı oylekı nefesı bıle kıtlenıyordu doktora goturduk normal dedı bebekler soyunmaktan hoslanmazlarmıs sımdı yaklasık 2 aylık oldu ve gectı cok sukur
benim bebişimde bazen huysuzlanıyor
bebekler sürekli üzerileri giyinik olduğundan çıplak olduğunda birden tenleri havayla temas ettiğinde korkup ağlarlarmış
ben ılk 2 gun bu sorunu yasamıstım sonra fark ettımkı bebek acken altını acınca cok kızıyor. doktorda zaten once emzıreceksın, karın toklugu ilk sırada gelecek bebek 3-4 aylıkdan once altı kırlı dıye aglamaz hemen temızleyeyımde sonra emzıreyım deme, once emzır bak gor aglamaz dedı cıddende oyle oldu.. su an 7 aylık sımdı bıle acken altını acayım mızmızlanır.. bence bırde..
genelde her bebek aynı.açarken keyfi yerinde kapatınca kıyamet kopuyor.ee haksızlarmı kızlar kim altında bezle gezmek ister.ben çok ağladıgında açıyorum kızımın altını battaniyeye sarıyorum oh keyif onun