- Konu Sahibi Zeynep28 maras
-
sürekli farklı ürün kullanan arkadaşlarımız var pişik olmuyolarmı yaaaa...
ben uni comfort düşünüyorum ama pişik olcak diyede ödüm kopuyo..
selamalar,içinde paraben olmayan ıslak mendil kullanmaya çalışıyorum.dalinin 54lü mendili,uni baby pure,ipek,baby star,molfix,can bebe ıslak mendillerinde parabene rastlamadım diğerlerinde var.nivea ve huggıes parabenli.
merhaba cnm,yeni ıslak mendiline alışana kadar pişik kremi kullanırsan bişey olmaz belki.bazı mendiller çok ıslak oluyor,ıslaklıkla temas ta pişik yapabiliyor.kağıt havlu bulundurmak ta gerekiyor.
bez mutlaka prima alıyorum.
ıslak mendil olarak evde ben hala pamukla siliyorum ama dışarı çıkarken nivea baby kullanıyorum.
ben dün canbebenin büyük boyu olmadığı için baybstar aldım yanında ıslak mendil hediyeli bezi iyigibi
ıslak mendili daha açmadım
bezlerin yanında hediye edilen ıslak mendiller daha düşük kalite oluyor ben bunu fark ettim. aynı marka ıslak mendili ayriyeten alınca daha kaliteli oluyor.
kesinlikle sana katılıyorum ben sürekli molfix kullanıyorum ve kendi mendilinden hediye ediyor ıslak mendillerini kullanamıyorum o kadar kötü kokuyorki kime göstersem burnunu tıkıyor.ama normalde güzel ıslak mendili sanırım tutulmayan modellerini ellerinden çıkarmak için hediye ediyorlar
primanın uyu ve oyna ve aktif bebek arasındaki fark nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?