bez ve ıslak mendil..

sürekli farklı ürün kullanan arkadaşlarımız var pişik olmuyolarmı yaaaa...
ben uni comfort düşünüyorum ama pişik olcak diyede ödüm kopuyo..

merhaba cnm,yeni ıslak mendiline alışana kadar pişik kremi kullanırsan bişey olmaz belki.bazı mendiller çok ıslak oluyor,ıslaklıkla temas ta pişik yapabiliyor.kağıt havlu bulundurmak ta gerekiyor.

merhaba cnm,yeni ıslak mendiline alışana kadar pişik kremi kullanırsan bişey olmaz belki.bazı mendiller çok ıslak oluyor,ıslaklıkla temas ta pişik yapabiliyor.kağıt havlu bulundurmak ta gerekiyor.

bak bu iyi fikir pişik kremi kullanmıyorum ben pek ara sıra...ama her banyodan sonra bebe yağıyla masaj yapıyorum ondan gerek duymuyorum ne alakaysa artık :)

bez mutlaka prima alıyorum.
ıslak mendil olarak evde ben hala pamukla siliyorum ama dışarı çıkarken nivea baby kullanıyorum.

ben dün canbebenin büyük boyu olmadığı için baybstar aldım yanında ıslak mendil hediyeli bezi iyigibi
ıslak mendili daha açmadım

bezlerin yanında hediye edilen ıslak mendiller daha düşük kalite oluyor ben bunu fark ettim. aynı marka ıslak mendili ayriyeten alınca daha kaliteli oluyor.

bezlerin yanında hediye edilen ıslak mendiller daha düşük kalite oluyor ben bunu fark ettim. aynı marka ıslak mendili ayriyeten alınca daha kaliteli oluyor.

kesinlikle sana katılıyorum ben sürekli molfix kullanıyorum ve kendi mendilinden hediye ediyor ıslak mendillerini kullanamıyorum o kadar kötü kokuyorki kime göstersem burnunu tıkıyor.ama normalde güzel ıslak mendili sanırım tutulmayan modellerini ellerinden çıkarmak için hediye ediyorlar

aaaaaaaaa

ben bugün hediye ıslak mendili açtım gayet güzel kokusu kalınlığı benim hoşuma gitti
huggis kullanırken hiç ıslak mendil almıyordum 72 bez yanında 3 tane ıslak mendil veriyodu süperdi mendiller ama kampanya bitti tabi bende can bebeye geçtim buseferde bsybstar aldım oda iyi

ben de ilk 8 ay değiştirmeksizin huggies natural kullandım, sonra tuzlu gelmeye başlayınca molfikse geçtim, o da iyi geldi, başka markayı kullanıncapişik oluyor, bez olarak ta sadece prima.. bir kaç kez değiştirdim, huggies ve molfiks kullandımama pişik sorunu yaşadım, o sebeple primanın iğrenç kokusuna rağmen, yumuşacık ve ince olması, kremli olması sebebiyle primadan vazgeçmiyorum

primadan başka birşey kullanmadım ıslak mendıl de yeı kullanmaya başladım..pamuk ıslatıp sılıordum sımdıye kadar...bakıcıya bıraktıgım ıcın ıslak mendıle gectık..oda jhanson baby......memnunum...ıkısını de degıstırmeyı dusunmuorum

bende bez pampers ( prima ) kullanıyorum .
ıslak mendil de pampers yeni doğan ve nivea pure kullanıyorum .pişik kremimde seba med .maşallah ilk günden beri bunları kullandım ve hiç pişik olmadı bebeğim.

kızlar ben uni comfort ta geçtim çokta iyi ve nıvea dan daha uzun zaman gidiyo fiyatıda uygun..ama primadan vazgeçemedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…