- 17 Mart 2022
- 2.700
- 2.269
- 83
- 40
Bezi unutun yatağa Alez yada alt açma bezi koyun. Gece bir kerede çise kaldırın. Ben kucaklayıp lazimliga oturtuyorum çise geldik diyorum . Dışarı çıkarken de yedek kıyafet taşıyın. Bizim 3 ayı buldu şuan kendi gidip yapıyor . Ben 26 aylık başladım 29 aylık bitti. 2 aydır artık gece dışında olmuyor kazalar. Oda benkaldirmayi unutursam.Merhaba anneler. Oğlum 3 yaşında, daha öncesinde 1-2 başarısız denemeden sonra şimdi 10 gündür tuvalet eğitimi veriyorum. İlk birkaç gün kazalar elbette oldu. Yavaş yavaş azaldı kazalar ve dünden itibaren hiç olmadı şükür. İlk günler ben lazımlığa oturttum saat başı sürekli sordum çişin geldi mi diye. Şimdi söylemeye başladı anne pijamamı indir, anne çiş yapacağım diye. Ama ben sürekli kendin indirebilirsiniz dedikçe hayır sen indir, sen oturt beni diyor. Bu arada 2 aylık kardeşi de var ve gece maalesef yine birkaç deneme sonrası bezi bırakamadık. Dışarı çıkarken de bağlıyoruz. Ne önerirsiniz? Ne zaman üstünü başını kendi indirip yapar? Eylül'de devlet anasınıfına gideceği için bağımsız olmasını istiyorum.
Son düzenleme: