Bez

brunettella

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
1.309
371
323
Almanya
kizlar

Ben bebegimin bezini kendi cop torbamiza atiyorum. Icinde artan yicekleri atiyorum bayatlayan seyleri evin copu falan bazen bayat ekmegide atiyorum.
Duydum ki bebegin icine bilmem ne giriyormus. Oyle bezlerini yiceklerle birlikte atarsan..
Acaba dogru olabilirmi? Dikkat mi etmem lazim
Siz napiyorsunuz?

kizlar

Ben bebegimin bezini kendi cop torbamiza atiyorum. Icinde artan yicekleri atiyorum bayatlayan seyleri evin copu falan bazen bayat ekmegide atiyorum.
Duydum ki bebegin icine bilmem ne giriyormus. Oyle bezlerini yiceklerle birlikte atarsan..
Acaba dogru olabilirmi? Dikkat mi etmem lazim
Siz napiyorsunuz?
Yani dikkat etmek lazım niye banyoda ki yada wc deki çöp kovasına atmıyorsunuz!

Çocuğun bezini yediğin gıdalar ile ayrı koyamacak zihniyette birinden böyle bir çıkarım yapması ve bu konuda endişelenmesini beklemek şaşırttı mı? Hayır

Son düzenleme:
Ekmek bayatta olsa atilmaz!

Cocugun bezleri icin ben ayri cop kullaniyorum. Boylece koku yapmiyor

Evet yapiyor, ama koku tutan parfumlu torbalara atiyorum ilk ozel bebekler icin. Ondan sonra atiyorum cope

Baktim simdi o torbalara. Hic haberim yoktu benim bunlardan dikkat etmemisim herhalde. Benim kedim icinde baya ise yarar. Sagol :D bulurum insallah.
Buarada mutfak copune degilde banyo copune atsaniz daha uygun olur gibi.

konu sahibi çarpılma gibi biseyden bahsetti heralde
bende bu konu hakkında araştırma yapmıştım birdaha aynı poşete koymayın sakın banyoda ayrı bir poşet olsun ona koyun atın sonra ekmekle dışkı li bez aynı yerde olurmu çarpılır insan mazAllah. ben hep ayrı koyardiim yani bezleri çok bekletmeden de atın koku yapmasın
ekmekleri de kuflendirmeyin baktınız bayatladi küçük parçalara ayirip fırına atın kızarsın sonra robottan geçirin galeta unu oluyo mis gibi koftelere vs koyabilirsiniz daha ben bugün yaptım

Balkona cop kovası koyup atıyordum 2gunde dolunca cope atıyordum
Sımdı gunluk atıyorum ve ayrı ayrı atıyorum... Bugun attım :KK70:

Back
X