Bezdim Yeminle Bezdim

Derler ya akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine, deli ol dünya senin kahrını çeksin diye.
Terbiye sınırları içinde laf anlatmak için dişleri sıkmamak lazım bazen, sinir hastası olursun.
Oldum, oradan biliyorum.

Şimdi bir yarım arıza bi tipim. Tırsıyorlar ^_^

Dogumdan sonra bi iki kere acaba annesiz yapabilir mi deyip ilac yutmayi da dusunmustum iste cocuk ayakbagi diye bosuna demiyolar :KK70:
Seni seviyom missburc
Yakın zamanda salonika yapacağım ucuza bilet buldum.
Beni al bağrına bas valla bak. Biraz uzaklaşsam iyi gelecek

gecende kusadasina gittigimde gece sahil kenarinda yuruyus yapiyorduk esim birsey dedi cok sinir oldum ben cocugu arabasiyla gezdireyim diye rahatlamak icin grubtan ayrildim.bi an kizimida alip denizin dalgalarina atliyacam ya diye bile sacmalayip dusundum o kadar sinir oldum..bunu dusunmek bile utandirdi beni tabiki oyle bisey yapmazdim kizimida annesiz asla birakmam..ama hayat insani yoruyor Allah sasirtmasin...

Sen yine iyimişsin ben beni lahusalık depresyonuna sokanları biçmek istiyordum kaç leşim olurdu Allah bilir
Ben kimseyi eve almadim oyle, bizde dogum yapan kadina cumbur cemaat gidilmez ayip karsilariz almayiz eve dedim gavur gelin ne anlar zaten insanliktan aile bagindan dediler :KK53:

Bir senedir istediğim bebeğimi kaybettim. kalbi durdu. Haftalardır dibe çökmüş haldeyim. Bazen keşke beraber ölseydik diyorum. Yaşıyoruz ama bir şekilde.

Derler ya akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine, deli ol dünya senin kahrını çeksin diye.
Terbiye sınırları içinde laf anlatmak için dişleri sıkmamak lazım bazen, sinir hastası olursun.
Oldum, oradan biliyorum.

Şimdi bir yarım arıza bi tipim. Tırsıyorlar ^_^
Bak buna diyorum ki bu içeridekine.
Bak bişey yazıyorum şu an bi dakika
Aynı cümleyi 5 kez söylüyor bana, buraya yazacağımı unutuyorum.
Hayır açıkçası bir yoruma da sinir oldum. Kendime hakim olamıyorum. Bi şey bulup yaracağım kafasını.
Ya allahım yarabbim ya.
Ben var ya hakikaten kendimi ruh hastası hissediyorum.
Bunla ne zaman kavga etsek ben boşanma dilekçesi yazıp rahatlıyorum.
Sonra yırtıyorum.
Bunu ayda 20 defa yaptığımı düşün

Yapabilirsen şunu uygula .

"Senden hoşlanmıyorum , beni yoruyorsun ... görüşmeyelim "

Hayatıma eş dost , akraba , konu komşu , iş münasebeti ile girmiş ve varlığı beni rahatsız eden insanlara 5-6 senedir uyguluyorum. :KK54:

Hepsi de bensiz yaşayabiliyorlarmış :KK51:

Gün içinde yolda , trafikte , markette kafamı bozanları sallamıyorum zaten . Sallamıyorum derken cevap verip , sonrasında dert etmiyorum.

Hayatın bir kez yaşanacağına inananlardanım. Kimsenin cehaleti ya da dengesizliği seni yıpratmamalı .

Eşimle bende kavga ederim . O ayrı :süslü: Onunla tartışmak beni yormaz , aksine iyi geliyor :)

Ot gibi hissediyorum bende vallahi böyle buhranlar basıyor ölmüş gibiyim de nefes alıyorum sanki kimseyle konuşmak,gezmek içimden gelmiyor , insanlardan kaçıyorum beni manipüle etmeleri hoşuma gitmiyor bazen salata doğrarken kafam karışıyor o bıçakla kendimi mi kesmeliyim yoksa salata yapmaya devam mi etmeliyim.Yemin ediyorum yerde silah bulsam silahla kendimi değil silahı kendimle vururum daha hayatımın başındayım ama şu dünyaya kusacak gibiyim.

Ben kimseyi eve almadim oyle, bizde dogum yapan kadina cumbur cemaat gidilmez ayip karsilariz almayiz eve dedim gavur gelin ne anlar zaten insanliktan aile bagindan dediler :KK53:
Aman insanlıkları batsın valla ne zaman evimden ayaklarını çektiler o zaman kafaya dank etti napıyorum lan ben diye

Insanlara laf anlatmaya calismayin. Anlamazlar.

Onlarin size anlatmak istedigi laflarada takilmayin.

Iste bunu basarabilirsek mutlu olacagiz.

O zamanda bakiyorsun cevrende kimse kalmamis.

Olsun tek basinaligada alisiyor insan.

Derdim bu. Sinir krizi geçiriyorum sağa sola kafa atmak yerine açayım sıkıntımı derdimi paylaşayım dedim.
Böyle kendime harakiri yapasım var. Deli miyim neyim allahım yarabbim ya.

İnsanlardan bezdim, insansız bir yerde yaşamak istiyorum. Hayatım boyunca kimseyle iletişim kurmak istemiyorum..

İnsanların beni kendi düşüncelerine empoze etmeye çalışmasından hoşlanmıyorum. Dilimin ayarı yok. Söyleyince küsüyorlar. Cehalete katlanamıyorum.. Kadın düşmanlarına da katlanamıyorum. Bazen kocama da katlanamıyorum..Komple dünyaya katlanamıyorum.. yeminle kendime muhalefetim.

Bazen kendimi camdan atacak oluyorum, lan ya ölmez de sakat kalırsam diye düşünüp yusuf yusuf vazgeçiyorum.. ona bile cesaretim yok ay yemin ediyorum ötenazinin meşru olduğu bir ülke bulacağım kendime. Ciddi ciddi bunu düşünüyorum.
Ve evet uzun zamandır psikoloğa da gidiyorum.

Bir sakin oll,bir derin nefes all..Valla sen yazmasan da ben anlamıştım senin buraya yazdığın yorumlardan içinde bir volkan olduğunu:))

Canım ya insanları da hayatı da bu kadar ciddiye alma.Bu tepkiler bundan kaynaklı.Herşeyin doğrusunu sen bilemezsin.Kimseye kendini ispatlamaya çalışma.Bırak herkes istediği gibi yaşasın,düşünsün..Sen niye paralıyorsun kendini.
Sen mi kurtaracaksın dünyayı?

İnsan olarak,vicdanın rahatsa bırak gerisini.Her şey mükemmel olmak zorunda değil,kusursuz olmak zorunda da değil.

Böyle sürekli elinde maşa,doğrucu davut gibi dolanırsan yıpranan sen olursun.

Hayat bir günlük canım,gün bittiğinde kendini formatla.Yarın yeni bir gün de,öyle başla.

Haydi kolay gelsin.

İçimden geçen ne varsa yazmışsın gel sarılıp ağlayalım :KK70::KK70:

ben artık durumu ilerletip devletın doğada yaşamak isteyen gençlere hibe ettiği ekonomik desteğe falan başvurmayı düşünüyorum organik tarım ve kedilerle yaşayacağım neyseki bekarım :ıslık::ıslık:

Insanlara laf anlatmaya calismayin. Anlamazlar.

Onlarin size anlatmak istedigi laflarada takilmayin.

Iste bunu basarabilirsek mutlu olacagiz.

O zamanda bakiyorsun cevrende kimse kalmamis.

Olsun tek basinaligada alisiyor insan.
Evet bir süre tek başıma olacağım. Eşim işler gereği yurt dışında olacak. Bu sabah geldi. Haftaya gidiyor epey uzak bir yere. Bu defa da epeyce biter sanırım ilişki de.

Back
X