Bezdim Yeminle Bezdim

İçimden geçen ne varsa yazmışsın gel sarılıp ağlayalım :KK70::KK70:

ben artık durumu ilerletip devletın doğada yaşamak isteyen gençlere hibe ettiği ekonomik desteğe falan başvurmayı düşünüyorum organik tarım ve kedilerle yaşayacağım neyseki bekarım :ıslık::ıslık:
Haahhaha, gel kardeş kardeş yaşayalım biz ya

Bak buna diyorum ki bu içeridekine.
Bak bişey yazıyorum şu an bi dakika
Aynı cümleyi 5 kez söylüyor bana, buraya yazacağımı unutuyorum.
Hayır açıkçası bir yoruma da sinir oldum. Kendime hakim olamıyorum. Bi şey bulup yaracağım kafasını.
Ya allahım yarabbim ya.
Ben var ya hakikaten kendimi ruh hastası hissediyorum.
Bunla ne zaman kavga etsek ben boşanma dilekçesi yazıp rahatlıyorum.
Sonra yırtıyorum.
Bunu ayda 20 defa yaptığımı düşün

Bunu bilir bunu söylerim:
İçindeki siniri (herhangi bir canlıya zarar vermek harici her şekilde) çıkar, çıkar ki kendini bitirme.

Bardak tabak mı kırarsın, kır.
Bağırır mısın, bağır.
Kapıları mı çarparsın çarp.
Bazen gerekir.
En azından bardak kırılır, tabak kırılır da kalpleri tamamen kıracak dil yaraları açılmaz.

Ya da gir duşa, kafandan aşağı indir suyu, bi yandan ağla, bi yandan söv öyle ortaya.

Bak buraya açtığım ilk konu mesela; eşime sandalye fırlattım.
Sigarayı bırakıyorum, hamileliğin ilk zamanları ve tepemde bik bik bik.
"Sinirleniyorum, tamam" diyorum anlamıyor,
en az bi 3-4 kez uyardım. Baktım aynen devam, aldığım gibi sandalyeyi fırlattım ayaklarına doğru.
İsabet ettirmemek için bilerek öyle attım.
Sonra anladı ciddiyetimi ve sustu.

Bazen oluyor yani ne yapalım?
Gerçekten hassas ruhlar hastalanır, arada hastalanıyoruz, hassasız ne yapalım?

Hepsinden bende de mevcut.
Ben görüşmüyorum kimseyle desem yeridir.
Sorması ayıp regl ne zaman :D
Az öyle sinyaller veriyorsun

Derdim bu. Sinir krizi geçiriyorum sağa sola kafa atmak yerine açayım sıkıntımı derdimi paylaşayım dedim.
Böyle kendime harakiri yapasım var. Deli miyim neyim allahım yarabbim ya.

İnsanlardan bezdim, insansız bir yerde yaşamak istiyorum. Hayatım boyunca kimseyle iletişim kurmak istemiyorum..

İnsanların beni kendi düşüncelerine empoze etmeye çalışmasından hoşlanmıyorum. Dilimin ayarı yok. Söyleyince küsüyorlar. Cehalete katlanamıyorum.. Kadın düşmanlarına da katlanamıyorum. Bazen kocama da katlanamıyorum..Komple dünyaya katlanamıyorum.. yeminle kendime muhalefetim.

Bazen kendimi camdan atacak oluyorum, lan ya ölmez de sakat kalırsam diye düşünüp yusuf yusuf vazgeçiyorum.. ona bile cesaretim yok ay yemin ediyorum ötenazinin meşru olduğu bir ülke bulacağım kendime. Ciddi ciddi bunu düşünüyorum.
Ve evet uzun zamandır psikoloğa da gidiyorum.
Şimdi anlaşıldı niye herkese iç karartıcı negatif yorumlar yaptığın
Gerçekten hiç olgun kendini bilen birinin düşünceleri değil bunlar

Herşeyi ve herkesi olduğu gibi kabul etseniz? Ağzı olan konuşur yani size uymuyorsa düşüncesi he he deyip geçin. Belli yaşa gelmiş insanların düşünceleri de karakterleri de değişmez artık. Kimse de sizin ne dusundugunuzu nasıl yaşamak istediğinizi de bilemez. Yani tavrinizi belli ettikten sonra da kendinizi niye vurup yikiyorsunuz ki. Sonuçta ne siz ne de karşınızdaki insan değişmeyecek.

Derdim bu. Sinir krizi geçiriyorum sağa sola kafa atmak yerine açayım sıkıntımı derdimi paylaşayım dedim.

İnsanlardan bezdim, insansız bir yerde yaşamak istiyorum. Hayatım boyunca kimseyle iletişim kurmak istemiyorum..

İnsanların beni kendi düşüncelerine empoze etmeye çalışmasından hoşlanmıyorum. Dilimin ayarı yok. Söyleyince küsüyorlar. Cehalete katlanamıyorum.. Kadın düşmanlarına da katlanamıyorum. Bazen kocama da katlanamıyorum..Komple dünyaya katlanamıyorum.. yeminle kendime muhalefetim.

Bazen kendimi camdan atacak oluyorum, lan ya ölmez de sakat kalırsam diye düşünüp yusuf yusuf vazgeçiyorum.. ona bile cesaretim yok ay yemin ediyorum ötenazinin meşru olduğu bir ülke bulacağım kendime. Ciddi ciddi bunu düşünüyorum.
Sorun ne? Nasıl bu hale geldin

CANIM ANLADIĞIM KADARIYLA İNSANLARDAN BEKLENTİLERİN ÇOK FARKLI VE İSTEDİĞİN GİBİ OLMADIKLARI İÇİN BU SENDE STRES YAPIYOR AMA ONLARI OLDUĞU GİBİ KABUL ETMEDİKÇE RAHATA EREMEZSİN.. Merak ettim seni bu hale getiren sebep ne ? Yani bu tirip neye ? Kime ?

Herşeyi ve herkesi olduğu gibi kabul etseniz? Ağzı olan konuşur yani size uymuyorsa düşüncesi he he deyip geçin. Belli yaşa gelmiş insanların düşünceleri de karakterleri de değişmez artık. Kimse de sizin ne dusundugunuzu nasıl yaşamak istediğinizi de bilemez. Yani tavrinizi belli ettikten sonra da kendinizi niye vurup yikiyorsunuz ki. Sonuçta ne siz ne de karşınızdaki insan değişmeyecek.
Çok haklısınız, benim bu huyumu törpülemem gerek. Ama nasıl yapacağım bilmiyorum

Olamıyorum ki...
Göğüslerimden süt geliyor hastalanamıyorum.
Hipofiz adenomu.
Ruh halimiz hormonlarımızla sandığımızdan fazla ilgili. Hormonlar bozulursa dengemiz de bozulur.

Normalde de yani çocukluğundan beri agresif ve saldırgan (negatif olarak alma, doğru kelimeyi bulamadım kusura bakma lütfen) bir insan mısın? Fıtratın böyledir belki diyeceğim ama şu anlattıkların pek normal bir ruh haline ait değil, belki hormonal bir sorunun vardır. Ya da günlük hayatında haddinden fazla stres. Artık hangisiyse kaynağına inip yok etmek lazım, keskin sirke küpüne zarar.

Psikolog ne diyor peki?

CANIM ANLADIĞIM KADARIYLA İNSANLARDAN BEKLENTİLERİN ÇOK FARKLI VE İSTEDİĞİN GİBİ OLMADIKLARI İÇİN BU SENDE STRES YAPIYOR AMA ONLARI OLDUĞU GİBİ KABUL ETMEDİKÇE RAHATA EREMEZSİN.. Merak ettim seni bu hale getiren sebep ne ? Yani bu tirip neye ? Kime ?
Sorun insanlar da değil. Benim kendim. Yani ben kendimi sürekli mutsuz ediyorum. Kendime zarar da veriyorum.

Ruh halimiz hormonlarımızla sandığımızdan fazla ilgili. Hormonlar bozulursa dengemiz de bozulur.

Normalde de yani çocukluğundan beri agresif ve saldırgan (negatif olarak alma, doğru kelimeyi bulamadım kusura bakma lütfen) bir insan mısın? Fıtratın böyledir belki diyeceğim ama şu anlattıkların pek normal bir ruh haline ait değil, belki hormonal bir sorunun vardır. Ya da günlük hayatında haddinden fazla stres. Artık hangisiyse kaynağına inip yok etmek lazım, keskin sirke küpüne zarar.

Psikolog ne diyor peki?
İmkanın varsa başka ülkeye taşın kendine yeni bir hayat kur diyor biz de gidiyoruz.
Bana travmatik dedi.
Agresif olduğumu düşünüyorum evet.
Ama saldırgan mıyım yahu cidden

Sorun insanlar da değil. Benim kendim. Yani ben kendimi sürekli mutsuz ediyorum. Kendime zarar da veriyorum.
Mesela insanların seni kendi düşüncelerine empoze etmesinden bahsetmişsin bak bu seni sinir ediyor. Bende buna sinir oluyorum hatta ben o an hiçbirsey yokmus gibi ifade verip sonra düşününce sinir oluyordum..bnm kp ve görümce böyle akıllar nasihatlar verirler.. Hatta kızm sana smylüyorm gelinm sen anla modundalar . Baslarda bıktmıstım gına geldi şmdi sallamıyorum onlarda bunu farkedyp deli oluyo.

Back
X