Bezmialem doç dr pınar özcan da tüp bebek tedavisi görenler memnunmusunuz

• Konu Sahibi Konu Sahibi acsi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ortalama bir çok yerde olan fiyat aslında sanırım uzun zamandır vermeye çalıştığım en zor karar tüp bebek için doktor ve hastane seçmek 🤦🏻‍♀️
Ben Latif Küpelioğlu 'na gittim ama medicalparka gidersen Ali İhsan beyi öneririm çünkü daha ilgili ve zaten Latif Bey'in yumurta toplama işlemlerini de o yapıyor. Latif Bey bölüm şefi olduğu için yumurta toplama yapmıyor. En başında bana söylenseydi ben de Ali İhsan beye giderdim.

Ben Latif Küpelioğlu 'na gittim ama medicalparka gidersen Ali İhsan beyi öneririm çünkü daha ilgili ve zaten Latif Bey'in yumurta toplama işlemlerini de o yapıyor. Latif Bey bölüm şefi olduğu için yumurta toplama yapmıyor. En başında bana söylenseydi ben de Ali İhsan beye giderdim.

Çok teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için 😌

Aynen öyle, bende Allah izin verirse 3 denememi Ali İhsan beyle devam edeceğim. Kendisinden de Allah razı olsun çok iligili ve dikkatçildir..

Selam kızlar size tavsiyem şişli Memoril semra kahraman diye profesör var kişiye göre ilaç dozu ayarlıyor ekibindeki dr lar ilgileniyo ama kendisi sürekli sizin süreci takip ediyo ayrıca duruma göre direk kontrolleride yapıyor ekibindeki gönül hocada çok iyi çok ilgililer bence ordan fiyat alıp görüşmeden karar vermeyin tüp bebek için muayene ücreti almıyolar ilk gittiğinizde

Ben başladım oraya fakat önüme ameliyat süreci cıktı bakalım ne zaman başlayacağım
Selam kızlar size tavsiyem şişli Memoril semra kahraman diye profesör var kişiye göre ilaç dozu ayarlıyor ekibindeki dr lar ilgileniyo ama kendisi sürekli sizin süreci takip ediyo ayrıca duruma göre direk kontrolleride yapıyor ekibindeki gönül hocada çok iyi çok ilgililer bence ordan fiyat alıp görüşmeden karar vermeyin tüp bebek için muayene ücreti almıyolar ilk gittiğinizde

Mrb ben daha önce iki alışma, iki tüp denemesi yaptım. Yaşım 40 yaş üzeri olduğu için prp yapılması gerekiyormuş ama yapmadılar.

Pınar hanıma yeni başladım. Prp yapıp ardından alışma yapacağım dedi. Birde kist var ama şuanlık sorun teşkil etmiyor eğer aşılamada sorın olursa ozaman kist ameliyat yapacağım dedi.

Pınar hoca işinin ehli birine benziyor ama çalışan hemşire ve danışma görevlileri çok bekletiyor.
İnşallah bize de çocuk nasip olur

Fiyat çok. Şuan ilaçlar dahil ortalama 12-13 bin clv keşke sadece muayene ile iş bitse.

Mrb ben daha önce iki alışma, iki tüp denemesi yaptım. Yaşım 40 yaş üzeri olduğu için prp yapılması gerekiyormuş ama yapmadılar.

Pınar hanıma yeni başladım. Prp yapıp ardından alışma yapacağım dedi. Birde kist var ama şuanlık sorun teşkil etmiyor eğer aşılamada sorın olursa ozaman kist ameliyat yapacağım dedi.

Pınar hoca işinin ehli birine benziyor ama çalışan hemşire ve danışma görevlileri çok bekletiyor.
İnşallah bize de çocuk nasip olur
Prp alanında pınar hoca çok başarılı tüp bebek talebi çok fazla olduğu için mecburi bekletiliyorsunuz çok fazla hastası var inşallah tedaviniz hayırla sonuçlanır

Mrb bende pınar hanıma yeni başladım. Siz netice aldınız mı
Allah yüzünüzü güldürsün ben pınar haminin eski hastasiyim tüp bebek yapti bana ama malesef tutmadi pınar hanim iyi bir doktor olabilir fakat labratuar kötü bence 7 tane yumurtam vardi 1 tane 3. Gün emriyom oldu oda tutmadi bana histeroskopi yapcağini söyledi çizik aticam tutmasi için dedi ameliyata 3 gün kala laparoskopide yapmam lazim dedi cahillik işte sorgulamadan tamm dedim lütfen biraz daha sorgulayici olun her söylenene inanmayin araştirin pinar hanimla pwk öyle uzun konuşmamik mümkün olmuyor biliyorum ama öyle bi hakkiniz var 1 sene oldu hala toparlanamadin ikinci tedavi için başka sorusu olan varsa cevaplayabilirim

1 yılım gitti şuan bende bıraktığı izleri halen toparlayamadık. Ameliyatım boş yere laparoskopi ve histeroskopi yaptı ben tabi ne demek old bilmiyordum. Şuan ilk rahim filmimde göre sorun yokmuş ama ameliyattan sonra 2.rahim filmimde rahimde komple yapışıklık var.
Verdiği iğne ilaç takviyeleri saymıyorum bile.Her gittiğimde ağlayarak çıkardım senin yumurtaların yaşlı kalitesiz kötü 45 yaşındaki kadın gibisin der ruhen bitirirdi beni. Kullandığım iğne dozları korkunçtu. Ocak da yumurta toplayıp mayıs da transfer yaptı her ay erteledi havuz uygulaması yapacaktı hiç toplama yapmadı. Zaten embriyomda çok kötüymüş bu yeni merkezimde açıkladılar. 1500 TL bir iğne verip asla açıklama yapmazdı.
K Kutsal pamuk a katılıyorum gidersen de çok dikkatli ol araştır sorgula. Seninde bizim gibi hayallerin yıkılmasın.
Bu arada 1 tane 3.Gün embriyosu olan ben senin vücudun yumurta üretmiyor artık demişti
Yeni merkezde 1.tedaviden 2 yumurta toplandi 1 tanesi 5.güne gelip donduruldu.
2.tedavimde 5 yumurta toplandi 3 tane 5 .güne gelen embriyom donduruldu inşallah 3.tedavimde de güzel sonuçlar alacağım.
Ve düşük doz iğnelerle sadece femera hapla .
Örnekleri verdim ki anlaman için iyi araştırıp öyle git
Hakkinizda hayırlısı olsun

Tek yaptıgı insanları strese sokmak. Böyle özel bir bölümde daha anlayışlı ve güleryüzlü olmaları gerekir. İçeri girip çıkman 5 saniye sürüyor. Hiçbişey sormana izin vermiyor, söyleyeceklerini hıphızlı ve bağıra bağıra anlatıyor. Şansın yaver giderde bişey sorabilirsen daha önce cevap verdiğini iddia ediyor. Muayene sırasında canımı çok acıttı ayrıca. O yüzden tedavime kendisiyle devam etmicem.

Merhaba bende pınar hanımın hastasıyım Aralık ayından beri iki düşüğüm oldu yumurta takibi yaptık iki kere tuttu ama 6 haftalıkken keseyi görüyoruz sonra 1 haftada düşüyor Şubat ve Mayıs ayında oldu 1 Haziran da histereskopi oldum ama bu yorumları şoklar içerisinde okudum aynı sıkıntıları bende yaşadım yaşıyorum da doktor la iletişim kurmak sıfır arkadaşlar bahsetmiş gerçekten duygu ve düşüncelerimi hissettiklerimi yaşadıklarımı yazmışlar sanki bende hep diyordum ben öyleyim bana öyleler ben soru soramiyorum unutuyorum vs meğersem ordaki en büyük sıkıntı bende bu iletişimsizlik biz doktor dan çok hemşire ve sekreteriyle muhatap oluyoruz maalesef ☹️

Bende hastanede kiminle konuştuysam tüm hastalar çok memnun. Acaba problem bende mi diyodum içim rahatladı tespitleriniz çok doğru.

Back
X