AKSİlik olmazsa cuma aşılamam var Pınar hanımın çok hastası Osman’ hocay göre ama benim içim çok sindi ona size aşılama tüp bebek ne başlayacaklarBende gidiyorum oraya pınar hanıma 2 ay önce orda ameliyat oldum kist ve tüp ameliyatı bende yaptırıcam henüz ilaç tedavisi görüyorum yumurta kalitesi artsın diye siz ne yaptınız
Tüp bebek başlıcam canım bende şuan yumurta kalitesi arttırmak için humatrope 72diye Bi iğne önerdi onu aldım bugün başladım onada 1500 liraymış fiyatı çok zorlıcağa benziyor devlet de 3 yıl evli olanlara destek sağlıcakmış yeni çıkmış kanun şansa 1.5 yıllık evliyim moraller paris bakalım hayırlısıAKSİlik olmazsa cuma aşılamam var Pınar hanımın çok hastası Osman’ hocay göre ama benim içim çok sindi ona size aşılama tüp bebek ne başlayacaklar
Hımm geçmiş olsun canım ama sana sorun varsa direk rapor çıkması lazım değil mi o zaman 3 yıl beklemiyorsunTüp bebek başlıcam canım bende şuan yumurta kalitesi arttırmak için humatrope 72diye Bi iğne önerdi onu aldım bugün başladım onada 1500 liraymış fiyatı çok zorlıcağa benziyor devlet de 3 yıl evli olanlara destek sağlıcakmış yeni çıkmış kanun şansa 1.5 yıllık evliyim moraller paris bakalım hayırlısı
Raporsuz 6500 ilaçlar dahil değil raporlu 3500 canımKızlar Bezmialem de tüp bebek raporlu raporsuz fiyat bileğisi var mı
Genel olarak öyle Burda asistanlar doktorlardan daha artist ama doktorları iyi gibi sabrediyorsun suratsızlar evet özel paralı olursa ağzına bakıyorlar yoksa çok farklı bir durum devlette bekleme canımpınar hanımı seviyorum da kapıda duran kızlar hep gergin hep yanlış anlıyorlar herşeyi bide cuma yazılan ilacı pazartesi de yazıyorlar eksik not alıyorlar dinlemeden konuşuyorlar Bi onlardan rahatsızım açıkçası ama şimdi tüp bebeğe geçicem ama nasıl Bi süreç bekliyo beni bilmiyorum arkadaşlar başka Bi yere mi gitmeliyim ameliyat oldum orda ama herşey çok aceleye getiriliyor sanki devlet hastanesi gibi olmaya başlamış gibi doktorlar çok iyi ama hastahane ve hastalara sunulan hizmet çok zayıf sonuçta notu asistanlar alıyo kendilerinden Bi haberler kafam karıştı iyice sizlerden öneri bekliyorum
Bende anlamadım tek tüpün orda duruyo ama dediler ama kapalı diyorum öyle havada kaldıHımm geçmiş olsun canım ama sana sorun varsa direk rapor çıkması lazım değil mi o zaman 3 yıl beklemiyorsun
İStersen Osman hocaya dön ben bugün yine muayene oldum iki günde bir beni takip ediyor özelde bile böyle takip yapmadılar bana sormazsan evet çok ayrıntı alamıyorsun girişteki kızlar fecaat suratsızlar doktor hatrına gidiyorum bakalım ne sonuç alacağım cuma sabah aşılamam olacak mail at şikayet et bence bende yazarım belki uyarırlarBende anlamadım tek tüpün orda duruyo ama dediler ama kapalı diyorum öyle havada kaldı
Yumurta sayısı 1 in altında olmalı dediler ne alakaysa sanki tüpsüz bebek oluyo amh da 1in üstünde çıktı işte tam cevapta alamıyorsun sonra doktor ilaç yazılması için yönlendirdi bankoya baktım aynı ilaçlar dedim noluyo doktora gittim doktor yok olmuş düzgün cevap alamıyorsun burayada para ödğyoz sonuçta ama iyice devlet hastahanesine çevirmişler
Bende doktor için gidiyorum en sonunda paylıcam ya ne zmn bilmiyorum sonuçta orda yoğunsalar bana değil yetkili kimse ona carlasınlar surat yapsınlarİStersen Osman hocaya dön ben bugün yine muayene oldum iki günde bir beni takip ediyor özelde bile böyle takip yapmadılar bana sormazsan evet çok ayrıntı alamıyorsun girişteki kızlar fecaat suratsızlar doktor hatrına gidiyorum bakalım ne sonuç alacağım cuma sabah aşılamam olacak mail at şikayet et bence bende yazarım belki uyarırlar
Takıp kendimi germek istemiyorum şuanda yoksa bende ortalığı ayağa kaldırırım ama sadece stres yapmamak derdim aşılamam da tutmazsa orda bir kez son tüp bebek parasıyla zorlayıp kendimi denerim gerisi Allah’ın takdiriValla
Bende doktor için gidiyorum en sonunda paylıcam ya ne zmn bilmiyorum sonuçta orda yoğunsalar bana değil yetkili kimse ona carlasınlar surat yapsınlar
Canım peki raporu Bezmialem veriyor muRaporsuz 6500 ilaçlar dahil değil raporlu 3500 canım
Canım Bezmialem alemdr ki tüp bebekten memnun musun ?ben Medical Park Bahçeli evlerde yapmayı düşünüyorum daTüp bebek başlıcam canım bende şuan yumurta kalitesi arttırmak için humatrope 72diye Bi iğne önerdi onu aldım bugün başladım onada 1500 liraymış fiyatı çok zorlıcağa benziyor devlet de 3 yıl evli olanlara destek sağlıcakmış yeni çıkmış kanun şansa 1.5 yıllık evliyim moraller paris bakalım hayırlısı
EVet bana aşılama için çıkardılarCanım peki raporu Bezmialem veriyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?