Bezmiâlem tüp bebek tedavisi

Diğer konu da yazmıştım sana canım ameliyat oldum tedavi gördüm bir gün bile kafam rahat çıkmadım oradan hep havada sorular açıklama yok sorsan sana aptal muamelesi yapılıyor bende cuma gidecem regl olmadım geçen ay kist vardı tedavim ertelendi bakalım ne olacak

Vall bende orda ameliyat oldum canım pınar hanım yaptı şuan iyiyim Bi sıkıntım yok ama içerisi ne durumda bende bilemiyorum kafamızdaki soruları soramadığımız için içimiz rahat etmiyor ama sorulara cevap aldığımız yerlerde maalesef buranın 2 katı fiyat alıyorlar Allah sonumuzu hayır etsin ben sanırım 2 ay sonra başlıcam tüp bebeğe şuan ameliyat sonrası ilaçları kullanıyorum yumurta kalştem artsın diye onlarda 600 lira haplar 1500 lira iğne mahvediyor insanı hem maddi hem manevi rabbim şifa mızı versin
3m

Bende aşılama yapmak istiyorum hangi semtteki bezmialeme gidiyorsunuz netten baktığımda sitesinde inferlite bölümü diye çıkmıyor randevu alırken kadın doğum diyemi alıyoruz acaba
HAyır infertilite var kendi numarasından alıyorsun randevu zaten iki doktor var Osman hoca ve Pınar hanım ikisi de iyi

Merhaba bende Bezmialem de tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum yaptıran arkadaşlar bilgi verebilirler mi?Yaptırdınız mı son durum nedir?

merhaba kızlar;

bezmialem üni. hast. pgt uygulaması yapılıyor mu?
hastanenin tüp bebek bölümü telefonları açmıyor.

Merhaba bende Bezmialem de tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum yaptıran arkadaşlar bilgi verebilirler mi?Yaptırdınız mı son durum nedir?
Merhaba ben yaptirdim 4 ay sürdü yumurta toplandi donduruldu histeroskopi ve laparoskop oldum tüplere bakşldi. Sonrakş ay transfer malesef negatif dondurulmuş emnibriyom da yok başka bi yerde başlayacağim inşallah doktorum pinar özcan di Allah kolayliklar versin hepimize

Bende histeroskopi oldum bir aşılama yaptırdım negatif sonuçlandı benimde doktorum Pınar hanım acaba başka yerde mi tüp bebeğe başlasam kararsızım

Etkilemek istemem seni ben düşünmüyorum devam etmeyi

Peki İstanbul tüp bebekten fiyat aldınız mı?birde Bezmialemde ki dosyanızla mı gideceksiniz kontrole yani oradan dosyamızı almak daha mantıklı sanırım orada ne gibi işlemler yapıldığını doktor görmeli

İstanbul tüp bebek merkezine gidiyor musunuz bilgi mi almak istiyorsunuz merak ettim bende başlayacağım da

Hayir canım bahçeci düşünüyorum orayi hiç duymadım ön görüşmemi falan yaptim hazir olmayi bekliyorum başlamak için ben epikrizimi aldim sende alabilirsin

canım raporun falanda varsa bahçecide raporlu tüp bebekde yapılıyor bu arada aklında olsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…