merhabalar aşılama oldunuz mu orada yada hastane hakkında bilgi sahibiyseniz benimle paylaşırmısınız?vakıf gurebada aşılama yaptıran arkadaslar ne kadra yaptırdınız ve kime yaptırdınız nilay güler karaca da aşılama yaptıran varmı
Bezmialem de mi asilama yaptınız ilk asilamani miDoktorumYrd. DOÇ. NİLAY GÜLER KARACA kendısı sahane bı doktordur. asistanları da öyle. ve benım hıcbır agrım sızım olmadı hamdolsun. uzandım acıycakmı dıye sordum Ask olsun olur mu hıc dedı ve bı ara sadece nefes al dedı ve besmelesini çekti işlem tamamlandı. dınlendım sonra tuvalete gönderdıler ve bıttı. eğer sizinde aşılama gıbı bır durumunuz varsa şiddetle tavsiye ederim. eşimi yanıma getırdıler sonra eşimle görüştü kendı doktoru ve bızı ıcımız rahat yolladılar. her an da ırtıbat halındeyız gıtmek ıstıyen arkadaslar varsa tavsıye ederım.
Allah razı olsun ıns sımsıkı tutunur
Bu hastane yarı özel yarı devlet katkılı cnmkızlar bu doktor icin bir ücret verıyormusunuz acaba bende gitmeyi düsünüyorum bu doktora iki tüpümde tıkalı .ssklıyım maddi imkanım yok devlet mi ödüyor yoksa siz mi
slm cnnmkızlar bu doktor icin bir ücret verıyormusunuz acaba bende gitmeyi düsünüyorum bu doktora iki tüpümde tıkalı .ssklıyım maddi imkanım yok devlet mi ödüyor yoksa siz mi
kızlar bu doktor icin bir ücret verıyormusunuz acaba bende gitmeyi düsünüyorum bu doktora iki tüpümde tıkalı .ssklıyım maddi imkanım yok devlet mi ödüyor yoksa siz mi
Bezmialem de mi asilama yaptınız ilk asilamani mi
Yeni mi yaptırdınız sonuç ü öğrenmeye var mı daha yoksaevet ilk aşılamam orda yaptırdım
Yeni mi yaptırdınız sonuç ü öğrenmeye var mı daha yoksa
Selam canım..kızlar bu doktor icin bir ücret verıyormusunuz acaba bende gitmeyi düsünüyorum bu doktora iki tüpümde tıkalı .ssklıyım maddi imkanım yok devlet mi ödüyor yoksa siz mi
çarşamba belli olucak ıns yenı daha
Ayy sağol cnm ya bende güvenilr bir dr arıyordum allah razı olsun cok yardımcı oldunuz kesinlikle gidecegim:)slm cnnm
slm canım sigortan varsa ekstra bı ucret ödemıyorsun hastane içindeki testlere de para vermıyorsun benım sıgortam o dönem kapalıydı 100 tl muayene ücreti ödedmişti. ama sigortalı da olsan olmasanda asılama ve tüp bebek ıcın hastane bı ucret alıyor doktor senden ücret talep etmıyor
Evet istanbuldayım cnm cok sağol gidecegim insallah allah razı olsun:)Selam canım..
Muayine ve o hastanede yapılan hiç şeye ücret odemiyorsun ssk karşılıyor canim istanbuldaysan mutlaka git tavsiye ederim kuzum.
Canim asil aman hayirli ugurlu olsun inşallah Allah bu ay bebeğini hayirlisi ile sana NASİP ETsin
Hadi hayırlısı olsun ins haber verirsin bize ins güzelhaberler alırsınçarşamba belli olucak ıns yenı daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?