Bezmialem vakıf gurebada aşılama yaptıranlar bi bakar mısınız

tuqbacg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2014
41
11
38
vakıf gurebada aşılama yaptıran arkadaslar ne kadra yaptırdınız ve kime yaptırdınız nilay güler karaca da aşılama yaptıran varmı

vakıf gurebada aşılama yaptıran arkadaslar ne kadra yaptırdınız ve kime yaptırdınız nilay güler karaca da aşılama yaptıran varmı
merhabalar aşılama oldunuz mu orada yada hastane hakkında bilgi sahibiyseniz benimle paylaşırmısınız?

yarın aşılama olucam . doktorumuz cok ılgılı bı defa guler yuzlu sizinle konusuyor soru sorabiliyorsunuz psikolok gibi gayet ama gayet hos hemşireleri de öyle. zaten kısırlık bölümü ayrı bı yere alındı ıcerı gırdıgınız de muayenenız asılamanız tup bebek ıcın ayrı yer yapıldı. şahene oldu hemen yan odada da endourolojı var. sperm hemen gelıyor sizi dinlendiriyorlar hersey sahane
oranın verdıgı guvenle yarın asılama yapılcam ıns

Selam canım Öncelikle hayırlı olsun inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur mujdeni alırız dün bende oradaydım senin doktoruna geceyim bende bari birlik de süreci konuşur hafifler stresi atariz adi ne doktorun canim.Bugun güzel haberlerle gel insallah

DoktorumYrd. DOÇ. NİLAY GÜLER KARACA kendısı sahane bı doktordur. asistanları da öyle. ve benım hıcbır agrım sızım olmadı hamdolsun. uzandım acıycakmı dıye sordum Ask olsun olur mu hıc dedı ve bı ara sadece nefes al dedı ve besmelesini çekti işlem tamamlandı. dınlendım sonra tuvalete gönderdıler ve bıttı. eğer sizinde aşılama gıbı bır durumunuz varsa şiddetle tavsiye ederim. eşimi yanıma getırdıler sonra eşimle görüştü kendı doktoru ve bızı ıcımız rahat yolladılar. her an da ırtıbat halındeyız gıtmek ıstıyen arkadaslar varsa tavsıye ederım.
Allah razı olsun ıns sımsıkı tutunur

Ben ve bi dostum tedavi için bu gun itibariyle randevmuzu aldık hayırlısı olsun inşallah her ikimiz içinde Allah (c.c) vesile kılar inşallah . Tum isteyen hanımlarada Allah (c.c) tez zamanda hayırlı saglıklı evlatlar nasip etin .

amin. hiiç korkmayın stres yapmayın doktorunuza bırakın kendınızı ona güvenın gerisi kolay :)

Bezmialem de mi asilama yaptınız ilk asilamani mi

Selam ben aşılama yaptırmadım ama bugun tedavi için gittim bir suru test istedi nilay hanım çok ilğili gercekten işinine hli eski testlerime bile bir bir baktı . yaşım 33 7 senelik evlat özlemi var hepimiz için hayırlısı olsun inşallah Allah bizi evlatlarımıza kavustursun . Amin.

kızlar bu doktor icin bir ücret verıyormusunuz acaba bende gitmeyi düsünüyorum bu doktora iki tüpümde tıkalı .ssklıyım maddi imkanım yok devlet mi ödüyor yoksa siz mi

kızlar bu doktor icin bir ücret verıyormusunuz acaba bende gitmeyi düsünüyorum bu doktora iki tüpümde tıkalı .ssklıyım maddi imkanım yok devlet mi ödüyor yoksa siz mi
slm cnnm

slm canım sigortan varsa ekstra bı ucret ödemıyorsun hastane içindeki testlere de para vermıyorsun benım sıgortam o dönem kapalıydı 100 tl muayene ücreti ödedmişti. ama sigortalı da olsan olmasanda asılama ve tüp bebek ıcın hastane bı ucret alıyor doktor senden ücret talep etmıyor

Selam canım..
Muayine ve o hastanede yapılan hiç şeye ücret odemiyorsun ssk karşılıyor canim istanbuldaysan mutlaka git tavsiye ederim kuzum.

çarşamba belli olucak ıns yenı daha

Canim asil aman hayirli ugurlu olsun inşallah Allah bu ay bebeğini hayirlisi ile sana NASİP ETsin

Ayy sağol cnm ya bende güvenilr bir dr arıyordum allah razı olsun cok yardımcı oldunuz kesinlikle gidecegim:)

Evet istanbuldayım cnm cok sağol gidecegim insallah allah razı olsun:)

Sağ ol canim sendende inşallah biz başka bi top ic deki arkadaşla Birlik de gidiyoruz sende katil bize ilimizde testleri verdik sonuçları bekliyoruz hayırlısıyla .nilay hanıma al o bakiyo infertili ye .182 den randevu vermiyorlar googlede bezmialem yaz ordan al randevu nu canim genelde dolu oluyo inşallah hayırlı güzel tedavin olur sonunda evladina kavuştursun Allah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…