Bezmialem vakıf gurebada aşılama yaptıranlar bi bakar mısınız

amin cnm amin hepimizi insallah topic ismi ne acaba cnm bende bakayım.valla bana test yapar mı bilmyrm cnm ya kendi drum laporoskopi ameliyatımdan sonra tüplerimmin tıkalı oldugunu görünce direk tüp bebek dedi beni basından gönderdi yani baska acılma sansı yok mu bunun o yuzden de farklı bir dr istiyordum insallah nilay hanım derdime derman olur ya birde cnm benim raporum var tüp bebek olması icn ancak devletden hemen yararlanabilyor muyum 1 bucuk yıllık evliym

Canim durumuna bakarak eminim doktor bekleyemez seni.bence sana tedavi uygulamak bak gor öyle başından şaban bi doktor değil . Pinkhauseu61 canim o arkadaşın nick .
Bence bayram tatiline girmeden bi görün .dün bos yer vardı internette. Kuzum inşallah yeni umutlar yeni mujdelerinin vesilesi olur hayırlı olsun şimdiden.

amin cnm amin insallah cok sagol cnm ya allah kavustursun evladına en kısa zamanda su ramazanın hürmetine

amin cnm amin insallah cok sagol cnm ya allah kavustursun evladına en kısa zamanda su ramazanın hürmetine

Alınan c animm cumlemizi inşallah ne yaptın alabildinmi randevu

ALLAH RAZI OLSUN

nilay hanımın randevuları cok dolu oluyor işin taktiği şu gece hastanenın sısteemı açılıyor 23:46 da tam o dakıka da gırın o esnada alıyorsunuz 10 dk gec kaldınız mı bıtıyor. ben pc basında beklıyordum zaten eger tedavıye baslarlarsa dırek hastaneyı arıyorsun sana gel su gun dıyorlar. tüm testlerını götur bu ıse yaramaz deme ben 2 yıl once kı hormon testlerımı bıle göturmustum ıyı yapmıssın demişti. eşinizin tum testlerını göturun zaten üroloji den eşinizle alakalı bı rapor ıstıyor eger sorun esınızde ıse yanı üroloj asılama olur ya da tüp bebek olur derse yada ben erkegı tedavı edıcem sız bekleyın derse ona gore hareket edıyor sorun kadında ıse hıc beklemeden kolları sıvıyor...

kızlar daha bakmadım bayramdan sonra gitmeyi düsünüyorum hastaneye suan müsait degilim.ayrıca eşim hic dr a gitmedi test vs yapılmadı sorun bende cıkınca dr beni arastırdı onu hic cagırmadı ve insallah esimdede sorun cıkmaz hic gitmek ıstemedı yeni yeni razı oluyor acaba nuray hanımda mı sadece bana bakar yoksa esimdende test ister mi en bastan

senın sorununu cözmeye calısır hastanenın erkekler için de bı bölümü var oraya da bı baktırır kı netlık kazansın diye ondan sonra sayet ve ıns abıde sorun yoksa senınle işini halleder.
ama ne olursa olsun sorun kımde olursa olsun 1 kez esınızle sızı bırlıkte görmek ıstıyor. olası durumları konusuyor neler olacagından bahsedıyor. sızın kafanızdakı soruyu anlayıp sız sormadan soyluyor ve cevaplıyor.
esıme sıgarayı bırakmanız lazım dedı. sonra da şimdi diceksınız kı bı arkadas gunde 3 paket sıgara ıcıyor ama 5 tane cocugu var dıceksınız ama onların böyle bı sorunu yok bızım var benım yolumu sıgara ıcerek tıkamayın lutfen demıstı.
ve eşim de hak vermıstı.

Vay be masallah cnm bayagı güzel ilgilenmis bu zamanda böyle dr zor bulunur insallah su ayın hürmetine o drun verdigi calısmaya ve hepimizin duasını rabbim kabul eder ya hakkımızda hayırlısı cnm insallah.ayrıca beni aydınlattığın için cok sagol:)

amın Allah razı olsun 2 gun ıcınde belli olacak

cnm ne yaptın bugun sonuclarını alıyordun sanırım ınsallah hayırlı haberlerini alırız

malesef ssalı gunu test yaptım negatif cıktı carsamba pembeleke gördum hastalandım ama asırı bı kanamam var bu nasıl bırsey anlamadım

üzme cnm kendini rabbim en kısa zamanda nasip edecek insallah.kanama neden o kadar cok oldu acaba doktor ile ne zaman görüseceksn cnm belki önemll birseydir bayramdan önce bir gözük istersen

üzme cnm kendini rabbim en kısa zamanda nasip edecek insallah.kanama neden o kadar cok oldu acaba doktor ile ne zaman görüseceksn cnm belki önemll birseydir bayramdan önce bir gözük istersen

doktorla görusme ımkanım olamadı malasef kullandıgım ılaclardan sanırım cunku rahımı kalınlastırmaya calısıyorlar ya tutunsun dıye ondan kaynaklanıyordur. cunku gecen ay ılaç vermeden takıp etmıstı sonra catlatma ıgnesı vurmustu peşine estrofem vermıstı o ay da boyle su gıbı akıyordu resmen o zamn sordugumda bana olması gereken demıstı

vitamın falan da vermıstı ondandır sanırım

Merhabalar benimde 2 yıldır çocuğum olmuyor doktor arayisim vardı bezmialemi dusunuyordum ama yarı özel olduğundan ikilemde kalıyordum şimdi randevu alacağım bende inşallah isteyenherkesin Kucağı dolar

Kizlar nilay hanim hastaneden mi ayrilmis randevu listesinde adi gorunmuyor kisirlik bolumunde erkek dr gorunuyor sadece.

Kizlar nilay hanim hastaneden mi ayrilmis randevu listesinde adi gorunmuyor kisirlik bolumunde erkek dr gorunuyor sadece.
Bunu ben de merak ediyorum ama size cevap veren olmamış. Gittiniz mi bilginiz var mı? Ben de bezmi alemi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…