- 9 Şubat 2016
- 75
- 34
- 3
- 37
- Konu Sahibi yenibirdilek
-
Canım hoşgeldin üzülme bende 9 sene sonra olmuşum ayrıca bu gün iki kere tüp bebek yapmış ve başarılı olamamış arkadaşımın normal yollarla hamile olduğunu öğrendimbaşlayalım canım bende 29 yaşında 168 boyunda 92,2 kilodayım çalışıyorum ama oturarak evliyim ama bebeğim olmuyor
Canım hoşgeldin
Canım hoşgeldin üzülme bende 9 sene sonra olmuşum ayrıca bu gün iki kere tüp bebek yapmış ve başarılı olamamış arkadaşımın normal yollarla hamile olduğunu öğrendim
Evetttttt boyumuz kilomuz ve yasımız aynı hiç bir sağlık sorunun yoksa şöyleeeee
Her gün öğle ve akşam yemeklerinde 1 bardak yoğurt ve 1 tatlı kaşığı keten tohumu karıştırıp yiyeceğiz diyetisyen bunun metabolizma ve bağırsak hareketi için verdiği soyledi
Günaydın canım benim listeyle devam et derim !...Çünkü beslenme şeklini değiştirirsen bekli bedenini şaşırtıcı olur .Birde Diyetisyenim kepek ekmeği çıkart dedi bana bak çavdar dahada lezzetligünaydın canım
ben dün gece kocaman 500 gr sütaşın orman meyveli yoğurdunu tv seyrederken bitirmişim gece 12 de
sabah
kepekli ekmek arası 1 yumurta
6 tane çiğ badem
şimdi karışık form çayı içiyorum
birde arkadaşım benim metbolizma savunmaya geçti ne yapsam acaba gram oynamıyor 2 haftadır aynı besleniyorum ama
ben evde kahvaltı yapamıyorum canım sandiviç ekmeğine yumurta yı koyum iş yerine geliyorum o yüzdenGünaydın canım benim listeyle devam et derim !...Çünkü beslenme şeklini değiştirirsen bekli bedenini şaşırtıcı olur .Birde Diyetisyenim kepek ekmeği çıkart dedi bana bak çavdar dahada lezzetli
nerden aldın canım bunu nasıl bişey foto koyabilir misin5 tane goji berry meyveni 1.5 şu bardağı ile kaynatıp içiyorum birde metabolizma hızlandırmak için çok işe yarıyor
Aktarlarda satılıyor kuru üzüme benziyor kırmızı renkli lezzetli bir kuru meyve ben daha öncede biliyorum ama şimdi daha popüler:)nerden aldın canım bunu nasıl bişey foto koyabilir misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?