Bezmiâlemdeki start verdim yeniden

Ben 29 yaşında 167 boyunda 88.9 kilo 2 erkek annesi ev hanımıyım Bir sene önce 70 kilo 38 beden iken şimdi 88.9 kiloyum malesef yaşadığım sıkıntılar beni bu hale getirdi tabi taşınmam ve kendimi yanlız hissetmesine bunda etkisi var.Ama buna son vermek için bu gün bezmiâlemdeki diyetisyenler bir randevu alıp gittim .Şu anda motivasyonunu iyi ve hazırım sizde hazırsanız haydi başlayalım

başlayalım canım bende 29 yaşında 168 boyunda 92,2 kilodayım çalışıyorum ama oturarak evliyim ama bebeğim olmuyor

Öğlen yemeğim
2 dilim kepek ekmeği
3 çeri domates
2 küçük havuç
eeeee doktordan geldik evde yemek yok

Canım hoşgeldin
başlayalım canım bende 29 yaşında 168 boyunda 92,2 kilodayım çalışıyorum ama oturarak evliyim ama bebeğim olmuyor
Canım hoşgeldin üzülme bende 9 sene sonra olmuşum ayrıca bu gün iki kere tüp bebek yapmış ve başarılı olamamış arkadaşımın normal yollarla hamile olduğunu öğrendim

hoşbulduk canım hayırlısı 13 aydır olmuyor şükür eşimin ve benim sorunumuz yok rabbim nasip eder inşallah neler yapmayı düşünüyorsun diyet ile ilgili diyetisyenden aldığın bilgiler ile inşallah bizi de bilgilendirirsin canım

Evetttttt boyumuz kilomuz ve yasımız aynı hiç bir sağlık sorunun yoksa şöyleeeee
Her gün öğle ve akşam yemeklerinde 1 bardak yoğurt ve 1 tatlı kaşığı keten tohumu karıştırıp yiyeceğiz diyetisyen bunun metabolizma ve bağırsak hareketi için verdiği soyledi

yemeğin yanındamı yoksa sadece öğümüz bumu olacak

meselaaaaa
Öğle yemeği;
7 8 yemek kaşığı sebze yemeği
1 şu bardağı keten tohumu yoğurt karışımı
1 ince dilim çavdar veya tam tahıl ekmeği ( kepek ekmeği kabızlığa neden olur dedi)
Ve yağsız mevsim salata istediğin kadar

benüm bugünkü menüm
SABAH
1 yumurta kepekli sandiviç ekmeği arası (iş yerinde yiyorum)

ARA
10 tane çiğ badem

ÖĞLE
3 köfte
1 kase şehriye çorbası

ARA
1 avuç içi leblebi

4 şuana kadar 3 litre su içtim

çalıştığım için öğlen iş yerinde ne çıkarsa uydurmaya çalışıyorum

Akşam yemegim;
Bir kase mercimek corbası
Haşlanmış tavuk
Bol salata
Diyetisyenim çorba yoksa iki dilim ekmek yiyebilirsin dedi Yoğurt bitmişti o yüzden menüde yok

Günaydın :)
Sabah kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
2 kibrit kutusu yağsız beyaz peyniri
5 yeşil zeytin (Diyetisyenim kesinlikle yeşil zeytin olacak dedi )
1 fincan şekersiz yeşil cayyyy
1 porsiyon mevsim salata

günaydın canım
ben dün gece kocaman 500 gr sütaşın orman meyveli yoğurdunu tv seyrederken bitirmişim gece 12 de
sabah
kepekli ekmek arası 1 yumurta
6 tane çiğ badem
şimdi karışık form çayı içiyorum

birde arkadaşım benim metbolizma savunmaya geçti ne yapsam acaba gram oynamıyor 2 haftadır aynı besleniyorum ama

Günaydın canım benim listeyle devam et derim !...Çünkü beslenme şeklini değiştirirsen bekli bedenini şaşırtıcı olur .Birde Diyetisyenim kepek ekmeği çıkart dedi bana bak çavdar dahada lezzetli

5 tane goji berry meyveni 1.5 şu bardağı ile kaynatıp içiyorum birde metabolizma hızlandırmak için çok işe yarıyor

Günaydın canım benim listeyle devam et derim !...Çünkü beslenme şeklini değiştirirsen bekli bedenini şaşırtıcı olur .Birde Diyetisyenim kepek ekmeği çıkart dedi bana bak çavdar dahada lezzetli
ben evde kahvaltı yapamıyorum canım sandiviç ekmeğine yumurta yı koyum iş yerine geliyorum o yüzden
senin diyeti deneyeyim bakalım

Merhabalar
Ara öğün;
3 kuru kayısı
1 fincan tarçınlı yeşil çay ( bunlar tatlı isteyini azaltılmış efendim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…