• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebekler de gece terlemesi

sibV80

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2024
171
45
18
29
Arkadaşlar bebeğim geceleri sadece sırtı inanılmaz terliyor, bu yüzden gece azıcık dönse hemen teri soğuyor ve çok sık hastalanmaya başladı havaların soğumasıyla. Daha önce bu durumu yaşayıp çözüm bulan var mı. Önce sünger yataktaydı ve ekstra terliyordu, son zamanlar da yün yatakta yatırıyorum biraz azaldı ama hala var. Acaba şu yataş ya da bambu yataklardan alsam çözüm olur mu?

Kan değerlerine bakıldı mı. D vitamini eksikliği terleme yapabiliyor.

Kan değerlerine bakıldı mı. D vitamini eksikliği terleme yapabiliyor.
Bakılmadı ama düzenli veriyorum zaten bütün vitaminleri kuşuma, özellikle enfeksiyon atlattığından beri ekstra bir durum mahvetti bizi geceleri uyuyamıyorum vicdandan 🥲

Belki evin derecesi yüksektir. Bizimki de mesela ev 25 dereceye çıktığı anda terlemeye başlıyor. 23 derece ideal oluyor bizde.

Valla naparsanız yapın o terle mücadele etmeyin bez koymalar hemen üst baş değiştirmeler iyi olmuyo. Bırakın kurusun üzerinde. 24te de üşumez. Yattığı oda için özellille 24 çok fazla. Ne giyiyor? Ne örtünüyor? Kaç aylık?

Valla naparsanız yapın o terle mücadele etmeyin bez koymalar hemen üst baş değiştirmeler iyi olmuyo. Bırakın kurusun üzerinde. 24te de üşumez. Yattığı oda için özellille 24 çok fazla. Ne giyiyor? Ne örtünüyor? Kaç aylık?
Yedi aylık ince uzun kollu zıbın ve Müslim ince örtü, valla zaten bıraktım mücadeleyi sabah uyanınca değişiyom ama inanın teri soğuyor hemen hasta oluyo. Kıyamıyorum

benim oğlum da çok terliyor ama hiç hasta olmadı 🧿 ben sadece bez ve tulum giydiriyorum ayakları falan da çıplak. üzerini örtsem de açıyor o yüzden örtmüyorum. üzerini de sabaha kadar çıkarmıyorum. babası da çok terleyen biri ona çekti herhalde diyorum 😂 kan değerlerine de bakıldı bir sorun yok

benim oğlum da çok terliyor ama hiç hasta olmadı 🧿 ben sadece bez ve tulum giydiriyorum ayakları falan da çıplak. üzerini örtsem de açıyor o yüzden örtmüyorum. üzerini de sabaha kadar çıkarmıyorum. babası da çok terleyen biri ona çekti herhalde diyorum 😂 kan değerlerine de bakıldı bir sorun yok
bu arada oda da 24-25 derece arası

Maşallah benim bebenin teri babasına hastalanması anasına çekik

Yedi aylık ince uzun kollu zıbın ve Müslim ince örtü, valla zaten bıraktım mücadeleyi sabah uyanınca değişiyom ama inanın teri soğuyor hemen hasta oluyo. Kıyamıyorum
Evin derecesini azaltın. Uyuduğu oda 3 4 gün 23 derece olsun sonra 3 4 gün 22ye indiririn filan. Inanin bu derecelerde üşümez.

Benim bebeğim de terliyor gece bunda uyutuyorum 2.5 aylık

Eklentiler

• 1000000857.webp
    1000000857.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 9
İçine bişi giydiriyor musunuz, altı aylık olup da grip olana kadar terleme nedir bilmiyorduk, grip oldu enfeksiyon atlattı terlemeler başladı
2,5 aylık sadece çıtçıtlı uzun kollu zıbın ve alt giydiriyorum ev 23 24 derece

Bebeklerde özellikle de sırt bölgesinde terleme çok sık olabiliyor dostum.
Nefes alabilen, hava giriş çıkışı daha rahat olan bambu yataklar gerçekten fark yaratabiliyor. Ayrıca bilmiyorum ne kadar derece ama, odanın ısısını da biraz düşürmek ve ince pijamalar , giysi de kullanmak da işe yarayabilir . Öpüyorum 👶 bebişi ♥ .

Bebeklerde özellikle de sırt bölgesinde terleme çok sık olabiliyor dostum.
Nefes alabilen, hava giriş çıkışı daha rahat olan bambu yataklar gerçekten fark yaratabiliyor. Ayrıca bilmiyorum ne kadar derece ama, odanın ısısını da biraz düşürmek ve ince pijamalar , giysi de kullanmak da işe yarayabilir . Öpüyorum 👶 bebişi ♥ .
Yataktan sipariş verdim dün gece gene çok terledi sırtı, burnu tıkalı uyandı, sıkıldım bu durumdan. Yatak işe yararsa mutlaka burda da güncelleme yaparım. Çok teşekkürler 🫠🫠

Back
X