Merhaba,
niye ben sizin resimlerinize bakamiyorum?
Sizi arkadas eklemem mi lazim?
merhaba,
bu forumda gördügüm kadar herkes bogazici tib m. memnun...
ama niye ücreti okadar az?
bana mail de komple 1100 euro dediler...
cnm boğaziçimi dedi 1100 euro
evet aynen böyle:
Merkezimizde Burun Estetiğinin ücreti 2000 TL +KDV dir.(KDV oranı %8 dir.) Bu fiyata ameliyat öncesi tetkikler, hastaneden kullanılan her türlü ilaç,malzeme ve doktor ücreti dahildir.SSK,BAĞ-KUR ve Emekli Sandığı estetik operasyon ve işlemler için herhangi bir ödeme yapmamaktadır.
emre ilhan ama cok genc...
tecrübesi var mi digerleri kadar?mesela veli aslan ya abdülkadir göksel gibi ....
bende senin gibi düşünmüştüm yani genç diye bir de pahalı olmasından güvenememiştim ama şekil olarak çok hoş burunlar yapıyor tabi veli bey gibi tecrübelimidir oda ayrı bir konu sırf veli bey tecrübelidir diye ona tereddütsüz oldum aklımda hiç şüphe yoktu.önemli olan aslında bir doktor ne kadar sıklıkta ameliyat yapıyor veli bey her gün nerdeyse kaç ameliyata giriyor ben ondan güvendim şimdilik memnunumda şiş olmasına rağmen ama emre beyin burunlarıda çok harika doğrusu..
senin resimlerin yok mu?
görmek isterdim...
eger nisan ayinda istanbula gelsem dr.veli aslan , dr.emre ilhan ve dr.abdülkadir göksel den termin alacagim...
hangisinden daha cok elektrik alsam hemen onda ameliyta girecegim....
umarim sonra pisman olmam...
dua edin lütfen iyi bir karar aligim...
naz007 cim merhaba,
Daha öncede söylediğim gibi bende abdulkadir göksel beye ameliyat oldum ve real olarak tanıdığım tam 5 kişi var ona ameliyat olan.. Ben kendisine 5 referans ile gittim yani.. ve hepsini de bizzat canlı gördüm. bendoktorumu övmek kesinlikle istemiyorum kimse doktoruna kötü demez tabikide.. ben kendisinden çok memnunum oldukça tatlı dilli insana arkadaşça yaklaşan şakacı aynı zamanda işinde son derece iyi bir doktor oldna inanıyorum..
Neferalem arkadaşımız zor burun açık ameliyat olmalı dedi ve benim burnum oldukça zordu benim eski ve yeni fotolarıma bakıpda görebilirsin ve kendisi bana açık ameliyat uygun görmüş.. ben açık kapalı ameliyat nedir bilmiyordum ama şuan kendisi bana onu uygun gördüğü için çok mutluyum..
Göksel bey tamamen doğallıktan yana burunun yüze yakışmasına çok önem veriyor.. Belkide benim istediğim gibi çok kalkık ve kavisli bir burun yapsaydı şuan onun için bunları söylemiş olamayabilirdim :))
ben abdulkadir bey ile ilgili bildiklerimi bu şekilde paylaşmak istedim canım..
madem almanyadan geleceksin iyice araştır..dediğin gbi kafana en çok hangisi yatarsa onda karar kıl..
ayrıca nisan dan önce yaptırailirsen bence daha ii olur burunun toparlanması 1 ay sürer yaz tatilin kötü geçmesin daha önce yaptır ki yaza bomba gibi girrr :) herşeygönlünce olsunnnnnnnn :)) öpt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?