Bhcg 1.20 cıkıp hamile olanlarrr

ectyld

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2022
200
-4
28
27
Merhaba konuda da sordugum gibi beta 1.20 cıkıp sonra hamile oldugunu ogrenen varmı aranızda kaç gün sonra yükseldi kaçıncı günde düşüktü beta aydınlatırmısınız?
Aynı zamanda kaset testte negatif pozitif ne gordunuz o donemde :)

Merhaba konuda da sordugum gibi beta 1.20 cıkıp sonra hamile oldugunu ogrenen varmı aranızda kaç gün sonra yükseldi kaçıncı günde düşüktü beta aydınlatırmısınız?
Burda artık bu konuyu 50ci kez yazıyorum ama hala net bir cevap alamadım.ya 10 gündür gebelik testi yapıyorum hepsinde silik 2ci çizgi çıkıyor.kan tahlili yaptırdım 0.100 çıktı yani negatif dün ultrasona girdim gebelik yok dedi.karnimdada acayip bi ağrı var ve alt kısmı çok sertleşmiş.polikistik over sendromum var regl olmuyorum.kafam allak bullak olmuş durumda

İnşallah sizde gebelik olur.geç döllenme diye bir şey okudum ama bunu yaşayan biri ile daha tanışmadım

Burda artık bu konuyu 50ci kez yazıyorum ama hala net bir cevap alamadım.ya 10 gündür gebelik testi yapıyorum hepsinde silik 2ci çizgi çıkıyor.kan tahlili yaptırdım 0.100 çıktı yani negatif dün ultrasona girdim gebelik yok dedi.karnimdada acayip bi ağrı var ve alt kısmı çok sertleşmiş.polikistik over sendromum var regl olmuyorum.kafam allak bullak olmuş durumda
Evet net cvp bende cok gormedıgım ıcın formlarda karıştıgından açtm. İnsallah sizinde olur. Bende silik cizgi gördüm kanda 1.20 cıktı ama baslarındaysa eger cıkmıyomuş her türlü günün geçtikten sonra beta yükseliyo yazılmıs hep o yüzden varmı bolelerı merk ettm bende

Back
X