BHCG 41.46 çok mu düşük?

Ama insallah görünür minnoslarimiz benimde karnımdan baktığında yeri hazır ama cok küçük olduğu icin göremiyorum dedi :)

Ay sağlıcakla kucaklarımıza alırız ins. Hayırlı olsun tebrik ederim canım

Benimde adet gecikmesinin 2.günü 13.9 4.gunu 19.7 çıktı gayet düşük binde bir ihtimal sağlıklı artması hayırlısı neyse o olsun sen bugun verdin mi beta???

Benimde adet gecikmesinin 2.günü 13.9 4.gunu 19.7 çıktı gayet düşük binde bir ihtimal sağlıklı artması hayırlısı neyse o olsun sen bugun verdin mi beta???
henüz gidemedim hastaneye şehir dışındaydık yeni dönüyoruz. Ama direk hastaneye gidicem. Bugün gecikmenin 6. Günü kimyasal gebelik olsa şimdiye kadar düşük olurdu sanırım diyorum bi yandan ama bakalım artık. Doktora gittin mi hiç?

Dis gebelik şüphesi de var bende yanliz kimyasal degilse dis gebelik olabilir dedi hayir yarin aksam acile gidecegim

Dis gebelik şüphesi de var bende yanliz kimyasal degilse dis gebelik olabilir dedi hayir yarin aksam acile gidecegim
dış gebelik yaşadı bi arkadaşım ağrısı ve kanaması oldu ama ne kadar süre sonra oldu bilmiyorum. Bir de herkeste aynı durum olmaz herhalde. Hayırlısı artık umarım sağlıklı gebeliktir ikimizinde güzel bir artış olur

Ekim ayinda bende yasadim canim kendiliginden sonlandi o yuzden riskim fazla

Ekim ayinda bende yasadim canim kendiliginden sonlandi o yuzden riskim fazla
dış gebelik mi yaşadın canım? Ben de ilk gebeliğimde kalbi durduğu için kürtaj oldum. İnsan bir kere böyle şeyler yaşayınca hiç rahat edemiyo sonrasında. hala hamileymişim gibi gelmiyo ama hakkımızda hayırlısı.

Kızlar beta ya göre hesaplarsak 741 değeri kaç haftalık bebis olmuş oluyor nasipse adet tarihime gire 5 haftalık ama doktor daha az dedi ultrasonda mi belli olacak kese görününce kaç haftalık olduğu.kafam karıştı ya ...

Canim yeni gördüm kusura bakma ewt dis gebelik yasadim peşine bu ayda kimyasal yaşadım hayırlısı....

Kızlar iyi akşamlar benim de sat 27 nisandı mayıs 26 tı gelmeden 17 mayısta öğrendim kanda 29.7 çıktı normal mi yalnız total hcg bakılmış doktor cuma beta baktır dedi değişir mi total hcg beta hcg olması idrarda da silik çıktı

Kızlar benim beta hcg 29.7 den 94.9 a yükselmiş normal mi daha adetim gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…