Selamlar, az önce kan verdim ve sonucum 42,7 çıktı bugün adet gecikmemin 3.günü. Gecikmeden 1 gün önce prodictor easy erken gebelik testim silik çıkmıştı.. Dün sabah ilk idrar kaset testimde öyle.. Aradan 4gün geçtiği için değerim düşük mü sizce?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geç döllenme olmuş ve daha 2 3 haftalık bir gebelik, 2 günde 1 kan verip takip edin inşallah sağlıklı ilerlerSelamlar, az önce kan verdim ve sonucum 42,7 çıktı bugün adet gecikmemin 3.günü. Gecikmeden 1 gün önce prodictor easy erken gebelik testim silik çıkmıştı.. Dün sabah ilk idrar kaset testimde öyle.. Aradan 4gün geçtiği için değerim düşük mü sizce?
Teşekkür ederim geri dönüşünüz içinGeç döllenme olmuş ve daha 2 3 haftalık bir gebelik, 2 günde 1 kan verip takip edin inşallah sağlıklı ilerler![]()
Aklınıza hemen kötü olumsuz şeyler getirip modunuzu düşürmeyin lütfen.Teşekkür ederim geri dönüşünüz içinçok umutsuzum.. Kimyasala dönücek diye çok korkuyorum..
İnşallah sağlıkla ilerler artar değerim, görürüm miniğiAklınıza hemen kötü olumsuz şeyler getirip modunuzu düşürmeyin lütfen.
Yarın bir kadın doğuma gözük için rahat etsin.
Bu süreçte bol bol dua edip beklemek lazım
Canım naptın gidebildin mi doktora?İnşallah sağlıkla ilerler artar değerim, görürüm miniğisalı günü gideceğim
![]()
Selamlar evet dün gittim 144,3 olmuş, önümüzdeki hafta çarşamba keseyi görmeye gideceğiz inşallahCanım naptın gidebildin mi doktora?
Hayırlısı olsun inşallahSelamlar evet dün gittim 144,3 olmuş, önümüzdeki hafta çarşamba keseyi görmeye gideceğiz inşallah![]()
Benimki de cuma 64 çıktı pazar 134 doktor 10 gün sonra gel dedi ama kasığıma çok şiddetli bazen sancı giriyorSelamlar evet dün gittim 144,3 olmuş, önümüzdeki hafta çarşamba keseyi görmeye gideceğiz inşallah![]()
Ara ara sağ kasığım batıyor benimde, yumurtam sağdaydı zatenBenimki de cuma 64 çıktı pazar 134 doktor 10 gün sonra gel dedi ama kasığıma çok şiddetli bazen sancı giriyor
Ara ara sağ kasığım batıyor benimde, yumurtam sağdaydı zaten1 dk sürmüyor ama hemen geçiyor, sizin nasıl uzun mu sürüyor
Benim sağ ya da sol değil direkt kasığın üstü ağrıyor sancı giritor
bol bol su için, dinlenin![]()
İKİ GÜNDE %60 ARTMASI LAZIM CANIM,BENCE GAYET İYİ.HAYIRLI OLSUNBenimde adetten ucgun önce yani 16 Şubat 42 çıktı adet günüm 19subat kan verdim 101 çıktı nasıl iyimi artış kimyasal gebelik falan olur mu
Teşekkür ederim kuzum ya sanki hiç artmayacak gibi binlerde olmalı beta HCG düşük olunca ilerlemez dediler bı korku sardıİKİ GÜNDE %60 ARTMASI LAZIM CANIM,BENCE GAYET İYİ.HAYIRLI OLSUN
ne alaka canım ya,iki günde artması önemli onu takip et sen.Teşekkür ederim kuzum ya sanki hiç artmayacak gibi binlerde olmalı beta HCG düşük olunca ilerlemez dediler bı korku ne alaka c
Biraz düşük gibi geldi bana canım inşallah kimyasal değildir ben yaşadığım için biliyorumSelamlar, az önce kan verdim ve sonucum 42,7 çıktı bugün adet gecikmemin 3.günü. Gecikmeden 1 gün önce prodictor easy erken gebelik testim silik çıkmıştı.. Dün sabah ilk idrar kaset testimde öyle.. Aradan 4gün geçtiği için değerim düşük mü sizce?
Biz bugün 6+4 olduk çok şükür keseyi gördükBiraz düşük gibi geldi bana canım inşallah kimyasal değildir ben yaşadığım için biliyorum![]()
Hayırlı olsun hamilesiniz![]()