Bhcg 42,7..

Hieff

Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2022
259
216
23
30
Selamlar, az önce kan verdim ve sonucum 42,7 çıktı bugün adet gecikmemin 3.günü. Gecikmeden 1 gün önce prodictor easy erken gebelik testim silik çıkmıştı.. Dün sabah ilk idrar kaset testimde öyle.. Aradan 4gün geçtiği için değerim düşük mü sizce?

Eklentiler

• IMG-20230204-WA0005.webp
    IMG-20230204-WA0005.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 167
  • Screenshot_20230205_141627_com.android.chrome.webp
    Screenshot_20230205_141627_com.android.chrome.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 162
Selamlar, az önce kan verdim ve sonucum 42,7 çıktı bugün adet gecikmemin 3.günü. Gecikmeden 1 gün önce prodictor easy erken gebelik testim silik çıkmıştı.. Dün sabah ilk idrar kaset testimde öyle.. Aradan 4gün geçtiği için değerim düşük mü sizce?
Geç döllenme olmuş ve daha 2 3 haftalık bir gebelik, 2 günde 1 kan verip takip edin inşallah sağlıklı ilerler 😍

Teşekkür ederim geri dönüşünüz için 🙏🏻 çok umutsuzum.. Kimyasala dönücek diye çok korkuyorum..
Aklınıza hemen kötü olumsuz şeyler getirip modunuzu düşürmeyin lütfen.♥️
Yarın bir kadın doğuma gözük için rahat etsin.
Bu süreçte bol bol dua edip beklemek lazım

Selamlar evet dün gittim 144,3 olmuş, önümüzdeki hafta çarşamba keseyi görmeye gideceğiz inşallah 🙏🏻🥹
Benimki de cuma 64 çıktı pazar 134 doktor 10 gün sonra gel dedi ama kasığıma çok şiddetli bazen sancı giriyor

Benimki de cuma 64 çıktı pazar 134 doktor 10 gün sonra gel dedi ama kasığıma çok şiddetli bazen sancı giriyor
Ara ara sağ kasığım batıyor benimde, yumurtam sağdaydı zaten🙈 1 dk sürmüyor ama hemen geçiyor, sizin nasıl uzun mu sürüyor

Ara ara sağ kasığım batıyor benimde, yumurtam sağdaydı zaten🙈 1 dk sürmüyor ama hemen geçiyor, sizin nasıl uzun mu sürüyor

Benim sağ ya da sol değil direkt kasığın üstü ağrıyor sancı giritor

Benimde adetten ucgun önce yani 16 Şubat 42 çıktı adet günüm 19subat kan verdim 101 çıktı nasıl iyimi artış kimyasal gebelik falan olur mu

Biraz düşük gibi geldi bana canım inşallah kimyasal değildir ben yaşadığım için biliyorum 😔

Back
X