bhcg 5 günde 80 den 840 cıktı ikiz olabilir mi acaba ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi alak
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

alak

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2010
240
32
118
kızlar bı fıkrınız varmı hesapladım gunde 152 cıkmıs yanı 1 gunde yaklasık 2 katı artmıs acaba ikizmidir ?

canım ıkızı bılmem ama bthcg anormal yukselıişi genellıkle dış gebelık olabılıyor eger öyleyse cok dıkkalı olman lazım ölumcul sonuclara neden olabılıyor tafsıyem bırden fazla dr gıt ben ole bı amelıyat gecırdım

canım sence cok anormalmıkı daha 4 5 haftalık degerı bu?

benim de bildiğim her gün katlaması lazım diye...
bence normal yükselmiş...ikiz bilemeyeceğim

atıyorum ilk gün 50 ise ikinci gün yaklaşık 100 3. gün 200 cıvarı ,4. gün 400 civarı 5. gün de 800 civarı olması normal

evet haklısın cnm o sekılde hesaplamdım

kızlar bı fıkrınız varmı hesapladım gunde 152 cıkmıs yanı 1 gunde yaklasık 2 katı artmıs acaba ikizmidir ?

yok cnm gayet normal benmde basımdan geçti sonu gelmeyen düşükle sonuclanan bi gebelik:gitme::gitme::sinifsinif: 14 ilk betahcg cıktı 2gün sonra 64 iki gün sonra 214 olmustu ikiye katlayark giderse saglıklı gebelk dedi doktor 1500 den sonra ultrsnda gözüküor bebek benm düşüğüm ateşlenmemden sona erdi kalp atısı durdu bebegimin korkmaman acıısndan anlatıorum senin beta gayet saglıklı cnmm üzülme RABBİM KUCAGNA ALMAYI NASİP ETSİN

saol allah razı olsun canım benım sanda coook gecmıs olsun allah can saglıgı versın GÖRELIM MEVLA NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER...

saol allah razı olsun canım benım sanda coook gecmıs olsun allah can saglıgı versın GÖRELIM MEVLA NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER...

SENDEN RAZI OLSUN CANIM BENİM RABBİM RAZI BİNKERE OLSUN.....RABBİM CAN SAGLIGI NASİP ETSİN BEBEĞİNE SANA...KUCAGINA ALMAYI GÜZEL SAGLIKLI HAMİLELİK NASİP ETSİN CANIM BENİM....KAN DEGERLERİNDE COK İYİ Bİ HAFTAYA KADAR BEBEĞİNİ GÖRÜR 1.5 2HAFTAYA KALP ATISINI DUYARSINNN DIGIDIK DIGIDIKKKKK UCUCAK KALBİ.....:Saruboceq: :CüvCüv: İNŞALLAH CANIM...RABBİM HEPİMİZE İSTEYEN HERKESEE NASİP ETSİN İNŞALLAH :Saruboceq::Saruboceq:

insallah canımm allah razı olsun o güzel yüreğinden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…