- 20 Eylül 2019
- 590
- 513
- 103
- Konu Sahibi mochaulatte
-
Böyle olup normal seyreden yahut ikiz falan olan okudum ben de. Bilgim yok amaKızlar merhaba
beklenen adet günüm yani perşembe günü kan verdim , bhcg 460 çıkmıştı.
4 gün sonra yani bugün artışı gözlemlemek için tekrar aynı saatte kan verdim , 4225 çıkmış.
Şaşkınım , 2 günde bir en az %60 artmak şartıyla 2 katına çıkması gerekmiyor mu , 4 günde 1800 falan olmalıydı neden 4200lerde olabilir başına gelen var mı
ailelerde hiç ikiz yok ama olabilir mi , ikizde böyle mi oluyorikiz olabilr mi
şoktayım şu an :/Böyle olup normal seyreden yahut ikiz falan olan okudum ben de. Bilgim yok ama
umarım değildir bildiğim kadarıyla dış gebelikte bhcg yavaş yükseliyor ve kese görünmüyor. hızlı yükseliş olduğunu duymamıştım.Dış gebelik olabilir basıma gelmedi ama burada hep bu şekilde yazıyorlar
Bu değerle kese görünür bi kontrole gidin benceşoktayım şu an :/
Hızlı yükselen de oluyor benim de çok hızlıydı sorun olmadı doktora giderseniz net gözükür artık keseKızlar merhaba
4 gün sonra yani bugün artışı gözlemlemek için tekrar aynı saatte kan verdim , 4225 çıkmış.
Şaşkınım , 2 günde bir en az %60 artmak şartıyla 2 katına çıkması gerekmiyor mu , 4 günde 1800 falan olmalıydı neden 4200lerde olabilir başına gelen var mı
Dış gebelik olamaz , dış gebelikte cok yavas yükselir aksine.umarım değildir bildiğim kadarıyla dış gebelikte bhcg yavaş yükseliyor ve kese görünmüyor. hızlı yükseliş olduğunu duymamıştım.
bildiğim kadarıyla evetailelerde hiç ikiz yok ama olabilir mi , ikizde böyle mi oluyor
4 hafta 4 günlük şu an kese görünüyor mu sanki ilk çocuğumda 5 haftadan sonra görmüştükHızlı yükselen de oluyor benim de çok hızlıydı sorun olmadı doktora giderseniz net gözükür artık kese
Vajinal görünebilir karindan belki görünmez4 hafta 4 günlük şu an kese görünüyor mu sanki ilk çocuğumda 5 haftadan sonra görmüştük
Değerin ne olduğu belirleyici oluyor. Benim 3500 çıktı ertesi gün gittiğimde keseyi gördüm mesela. 4+5 ya da 4+6 ydi4 hafta 4 günlük şu an kese görünüyor mu sanki ilk çocuğumda 5 haftadan sonra görmüştük
çok teşekkür ederimVajinal görünebilir karindan belki görünmez
Aaaa ben bhcg ile ilgili olduğunu bilmiyordum haftaya göre sanıyordum teşekkürmerDeğerin ne olduğu belirleyici oluyor. Benim 3500 çıktı ertesi gün gittiğimde keseyi gördüm mesela. 4+5 ya da 4+6 ydi
Canım benim 3 günde 20 katına çıkmıştıKızlar merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?