bhcg değerim 0,267 yükselir mi

tusemnida

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2013
11
1
16
Amasya
Arkadaşlar 13. gün bhcg değerim 0.267 çıktı bu şekilde olup sonradan değeri yükselen var mı moralim çok bozuk

Arkadaşlar 13. gün bhcg değerim 0.267 çıktı bu şekilde olup sonradan değeri yükselen var mı moralim çok bozuk

canım (( doktorun ile konuştun mu . ama sanırım gebelik yok canım gebelik olması için 5 üzeri olması gerekiyor değerin . üzülme ne olur (( Hayırlısı olsun de dua et canım

tüp bebek için gittiğim doktorum mralimi çok bozdu olmadığını söyledi kendi doktorumda ümidimi kesmememi yüksele bileceğini söyledi kafam çok karıştı

tüp bebek için gittiğim doktorum mralimi çok bozdu olmadığını söyledi kendi doktorumda ümidimi kesmememi yüksele bileceğini söyledi kafam çok karıştı

Allah yardımcın olsun. Gerçekten zor bir durum. Ama senin değerin neqatif demek. Doktorun neden arta bilir demiş, şaşırdım. Bebiş olsaydı değerinin 13. gün yüksek olması gerekiyordu. Allah senin için kolaylaştırsın.

Ben de şimdiye kadar 3 kere neqatif gördüm. Bu senin sonuncu neqatifin olur inşeAllah. Rabbim en kısa zamanda sağlıcakla bebişlerine kovuştursun. Amin.

13.gün için oldukça düşük ve negatif bir değer.Dr. neden artabilir deyip sizi umutlandırmıl anlamış değilim.en kötü 25 ve yukarısı olmalıydı.moralinizi bozmak istemem ama hamile değilsiniz

canım benim 12.günde beta hcg 17 çıkmıştı sonra da yükseldi şimdi bebişim var benim doktorum sonucu 6 çıkmış biri bile hamile kaldığını söylemişti çünkü benim değerim düşük olduğu için başta moralim bozulmuştu doktorum bu örneği verince umutlandım vee ben de hamiş oldum beta hcg 5 ve üstü için hamilelik deniliyor seninki epey düşük umut vermek istemem ama allahtan umut kesilmez inşallah mucizen olur bebişin

seybil selam gözünaydın cnm ne güzel hamileliğin kesinleşmiş. allahım sağlıkla tamamına erdirir inş.
bende şu anda senin yaşadığın o ilk hayal kırıklığını yasıyorum.11 ve 12. gün değerim iki farklı yerde yapıldı çok düşük çıktı değerim.
0-10 referans aralığı sonuç 17.89 11. gün
0-5 referans aralığı sonuç 11,5 12.gün
dr um yarın sabah tekrar istedi net konusmadı hala %20 şansımız devam ediyor dedi benim hiç umudum yok yinede allaha sığındım bi mucize neden olmasın.
senin msjını okuyunca içim ısındı. senin nasıl bir yükseliş oldu. birde transferin kaçıncı gün embryosuydu?

canım aslında hiç bell olmuyor 3.kalite emriyo verilip te hamile olan da var
benim 10. gün ( biraz önce günü karıştırmışım) 17 çıktı 12. gün de değerim 66 olmuştu ama 66 değilde düşük bi değer çıksaydı doktorum kan testine devam diyecekti sanırım çünkü belli olmaz 3. gün emriyosu verildi bana
farklı yerlerde kan testi yaptırmamak gerekiyor farklı değerler çıkabiliyor o yüzden bana aynı yerde kan tahlili yapmam söyledi ben de öyle yaptım
senin 11. gün değerin düşük değil gayet normal ama 12. gün değerin düşmüş o biraz kötü işte yükselseydi hemen hamilesin deniliyor bu durumda tekrar test yaptırman gerekiyor yarın sabah inşallah değerin yükselmiş olarak gelirsin canımm dua ediyorum senin için

anladım seninde test gününde cokda düşük değilmiş aslında. benimde yaptırdıgım yerlerin referans aralığı farklı aslında oranları aynı.
sabah kan verdim öğlene alıcam sonucu bakalım ne cıkacak allahtan hayırlısı. haber vericem sana.

bekliyorum caım hayırlı haberini

maalesef yükselmeyecektir değerin,çok g
eçmiş olsun hagi ildesin bilmiyorum ama inşallah iyi bir doktora gidiyosundur.bende çok çektim bu konuda o yüzden söylüyorum...

Son düzenleme:

maalesef cnm negatife dönmüş değerim. artık önüzmüdeki süreçte allah yardımcımız olsun. hayırlısı böyleymiş demekki
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kendine iyi bak..

maalesef cnm negatife dönmüş değerim. artık önüzmüdeki süreçte allah yardımcımız olsun. hayırlısı böyleymiş demekki
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kendine iyi bak..

hayırlısı canım inşallah tez zamanda bebişine kavuşursun

Değerim yükseldi gebelik oluştu ama doktor ilaçlarımı kesmemi ve normal hayatıma dönmem gerektiğini söylemişti ve dün bebeğimi kaybettim

Değerim yükseldi gebelik oluştu ama doktor ilaçlarımı kesmemi ve normal hayatıma dönmem gerektiğini söylemişti ve dün bebeğimi kaybettim

Canım 13.gün kan testi yaptrmştın sanırım.benimde 13.gun senin gbi düşük çıktı degerlerim.ama sen yukseldigni we gebelik oluştugunu soyluyosun.lutfn bilglendrirmsn beni

slm kızlar ben dün agrılarımdan dolayı test yaptırdım beta 1,2 çıktı ama adetime 7 gün var doktor hamile omadığımı söyledi ama benim şikayetlerim çok bel kasık agrısı gögüs agrısı baş agrısı doktor tahlillerin temiz dedi sizce bu yedi günde değişme durumu varmıdır. moralim çok bozuk ne olur yardımcı olun

kaç günlük embriyo transferi, kaç tane transfer ve transferin kaçıncı gün test yaptırdığın önemli.

kaç günlük embriyo transferi, kaç tane transfer ve transferin kaçıncı gün test yaptırdığın önemli.

ben 12ekimde adetim bitti ve hergün eşimle birlikte olduk ve bir haftadır şikayetlerim var bulantı hafif ateş bel ve sol aksıkta daha fazla olmak üzere sancı gögüs agrılarımda var ama daha adet olmamam 7 gün var

Ben tüp bebek sanmıştım. İnşallah bebeğin seninledir ve Allah kucağına almayı nasip eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…