bhcg değerim 2.45

servem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2008
74
1
86
İstanbul
kızlar mrb transfer günüm 2 aralık bugün test yaptırdık değer 2.45 çıktı kağıdımda test günü 14ü yazıyodu. dr u aradık pztt tekrar yaptır ona göre yorumlayalım dedi ama benm umudum yok sizce pzt ye bu değer yükselir mii... moralim çok bozuk resmen yıkıldım... billdiklerinizi yazın lütfen...

canım sen test sonucunu erken yaptırmışsın zaten..dr.un doğruyu söylemiş sana,pzt daha sağlıklı sonucu alırsın bence.bildiğim kadarıyla , sonuc 5 çıkmalı en az..bir günde bile değişiyormuş, sen yine de olumlu düşün olumlu olsun inşaalllaaahhh....benim de 3 aralık transferim oldu. pzt.sonucumu öğreniyorum çoookkk da heyecanyım.rabbim bizleri boş çevirmez hkkımızda hayırlısı olur inşaalllaahhh.... unutma sakın herşey beyinde başlar stres yapma sakın rahat olmaya bak... canımm...dualarım seninle .....

canım degerın bıraz dusuk bence 12 gun baska merkezde yaptır 5 ten yuksek olması lazım ama yılmak yok ınsallah yukselecek degerın

kızlar mrb transfer günüm 2 aralık bugün test yaptırdık değer 2.45 çıktı kağıdımda test günü 14ü yazıyodu. dr u aradık pztt tekrar yaptır ona göre yorumlayalım dedi ama benm umudum yok sizce pzt ye bu değer yükselir mii... moralim çok bozuk resmen yıkıldım... billdiklerinizi yazın lütfen...

ptesi kesin sonucu alıcaksın hayırlısıyla...sonuç negatifte olsa yılmak yok bebişlerimiz uzak yollardan gelicek bu belli..bizde umutsuz üzgün bıkkın olursak hiç gelmezler canım..hayırlısıyla hamiş haberlerini alırız inşşş...:1hug:

inşallah hayırlı haberlerle gelirsin bizi merak içinde bırakma olu mu?????senin için hayırlısı olsun

canim sonucun dusuk biraz normalde 30 un ustu iyi benim gecen seferki yaptigimda 15 cikmisti iki gun sonra degerim dustu.allaha sukur bu sefer 111 di yani hamileyim insalla.canim cok umitlenme cunku bende gecen sefer cok umitlenmistim dedigim gibi olmadi.doktorum 30 ustu iyi dedi insalla senin icinde hayirlisi olur benim umudumun tukendigi anda oldu 3.denemede insalla alllah isteyen herkese verir

Back
X