BHCG değerlerim bakarmısınız lütfennnn

cranberry

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2007
145
0
116
Ankara
arkadaşlar 1 ağustosta transfer oldu
12. günde 190
18. gün 753
19.gün 1029
22.gün 1588 bu değerler normalmi illaki yüzde yüz artışmı olması gerekiyor lütfen görüşülerinizi paylaşırmısınız

artış olması elbette pozitif bir şey ,sen 22. gün yaptırdığna göre yaklaşık 5,5-6 haftalık hamile olmalısın. doktora gidip keseyi ve kalp atışlarını duyarsan hamileik devam ediyor ve sağlıklı demektir 2 katı 3 katı mevzusuna bakma artık, onlar belirleyici kriter değil..

çok sağol serenanes biraz rahatladım ama şu kasıklarımdakiki ağrı ve şiddetli sncıda olmasa kafam çok rahat olacak :uhm:

kasık ağrını doktora ilettin mi ?
herhangi bir lekelenme kanaman , vajinadan gelen bir akıntın var mı ?
sen kese görmeye gittin mi doktora , en önemli soru bu aslında ? yoksa henüz gitmedin mi ? keseyi gördüysen ve rahimin içinde ise gebelik oluşmuş demek , yok göremediyse o zaman sorun var demektir...

dün acile gittim ancak iğneyle geçti kese tam oluşmamış ama bişeyler var dedi bu arada kahverengi leke tarzında kanama var ama çok az drun birisi dış gebelik olabilir diğeri ben dış gebelik düşünmüyorum dedi iyice kafam karıştı:uhm:

canım kendini sıkma.
keseyi biraz daha bekle, adetin ilk gününden itibaren say bugün 6. haftanın içinde misin ? gebelik adetin 1. günü başlamış sayılıyor. eğer 6-7 haftalarda isen kese oluşmuş olmalı. yok daha erken ise kesenin olgunlaşması için biraz daha bekleyeceklerdir. senin kendi doktorun ne diyor ? ona ne zaman gideceksin ?

6. haftanın başındayım 5+1 oluyo dün usg baktığında bişeyler var ama tam kese oluşmamış dedi yarın tekrar bakacak fisfisfis

biraz daha bekle, ben 7. haftamın başında gitmiştim hem kese hem kalp atışları dinlemeye mesela.. inşallah gereksiz stres yaşamışsındır herşey güzel çıkar.. birşeyler var dediyse rahimde kese demektir yani tüplerinde veya rahim dışı yerleşme yok gibi. o zaman dış gebelik olmaz sanırım. karından usg mi yoksa vajinal mi ? karindan daha zor görülüyor asıl vajinal yapılmalı diyor doktorlar genellikle.

vajinal yaptılar. inşallah senin dediğin gibi boş yere stres yapmışımdır...umarım bende bu hafta içinde görürüm...

artış normal bence ama ultrasonda gormen ıcın ıkı hafta bekle ınş saglıkla gelısır............bıde bekar yazıyo bekarmısın merak ettım.............tebrıkler............

tamam canım rabbım ınş bebışlerle bu mutlulugu ıkıye katlamanı nasıp eder..........................

canım tebrik ederim rabbim keseni ve kalp atışını görmeni nasip eğlesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…