bhcg değerlerime bakar mısınız

sevimlilahana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2009
50
0
86
Bursa
merhaba arkadaşlar
öncelikle kısaca kendimden bahsedeyim. 2 yıllık evliyim. eşimde azospermi olduğu için tüpbebek tedavisine başladık. 20 ağustosta transferim yapıldı. 3 embriyo transfer edildi. 1 eylül test günümdü ancak ben bir gün öncesinden kan testi yaptım ve negatif sonuç aldım. (bu testte tam değer verilmedi sadece negatif yazıyordu) aynı günün akşamı lekelenme başladı ve ertesi gün kanamam oldu. 13. gün tekrarladık tsti ve bhcg 40 çıktı. doktorunm düşük yapıyorsun dedi ve iğne verdi. 15. gün 54e yükseldi değer. kanamam 5 gün boyunca sürdü bu arada. normal adet kanaması gibi. 19. gün değerim 325 çıktı ve doktorum gebesin dedi. yarın tekrar kan testi yapılacak.
ben hala hamile olduğuma inandıramıyorum kendimi. değer bu kadar düşükken sonradan yükselmesi üstelik 5 gün boyunca kanamanın olması normal mi?? yardımcı olursanız seinirim. teşekkür ederim

canım gözün aydın öncelikle bu değere göre şükürler olsun hamişsin benimde teste gitmeden önceki günümde kanamam olmuştu hemde adet kanaması gibi ama 12. gün değerim kanda 125 di canım gözün aydın kendini stres yapma bu arada kanaman devam ediyomu

merhaba arkadaşlar
öncelikle kısaca kendimden bahsedeyim. 2 yıllık evliyim. eşimde azospermi olduğu için tüpbebek tedavisine başladık. 20 ağustosta transferim yapıldı. 3 embriyo transfer edildi. 1 eylül test günümdü ancak ben bir gün öncesinden kan testi yaptım ve negatif sonuç aldım. (bu testte tam değer verilmedi sadece negatif yazıyordu) aynı günün akşamı lekelenme başladı ve ertesi gün kanamam oldu. 13. gün tekrarladık tsti ve bhcg 40 çıktı. doktorunm düşük yapıyorsun dedi ve iğne verdi. 15. gün 54e yükseldi değer. kanamam 5 gün boyunca sürdü bu arada. normal adet kanaması gibi. 19. gün değerim 325 çıktı ve doktorum gebesin dedi. yarın tekrar kan testi yapılacak.
ben hala hamile olduğuma inandıramıyorum kendimi. değer bu kadar düşükken sonradan yükselmesi üstelik 5 gün boyunca kanamanın olması normal mi?? yardımcı olursanız seinirim. teşekkür ederim

gözünaydın içini rahat tut

canım testleri aynı yerdemi yaptırdın?
son değerin çok güzel inşallah tutunmuştur bebeğin sana
muhakkak testi tekrarla ama..

çok sağol zeyracım. kanama devam etmiyor. 12. gün oldum ve 5 gün boyunca adet kanaması gibi sürdü ve kesildi. kanama devam ederken ilk olarak 40 değerini aldık. hem kanama olması hem de değerin düşük olması ümitlerimi kırdı. ama son değerimin 325 olması çok sevindirdi beni. ama hala endişeliyim olumsuz bir durumla karşılaşacağım diye. inşallah o sevinci doyasıya yaşamak nasip olur hepimize

canım testleri aynı yerdemi yaptırdın?
son değerin çok güzel inşallah tutunmuştur bebeğin sana
muhakkak testi tekrarla ama..

canım negatif aldığımız testi bir tıp merkezinde yaptırmıştım çok pişman oldum. özellikle değeri öğrenmek istiyorum dediğim halde hiç değer olmadan negatif dendi. 13. günki testi tedavi gördüğüm merkezde yaptırdım.(40 çıktı) son iki testi de devlet hastanesinde yaptırdım.

çok sağol zeyracım. kanama devam etmiyor. 12. gün oldum ve 5 gün boyunca adet kanaması gibi sürdü ve kesildi. kanama devam ederken ilk olarak 40 değerini aldık. hem kanama olması hem de değerin düşük olması ümitlerimi kırdı. ama son değerimin 325 olması çok sevindirdi beni. ama hala endişeliyim olumsuz bir durumla karşılaşacağım diye. inşallah o sevinci doyasıya yaşamak nasip olur hepimize

canım içini ferah tut bitanem bebişin seninle inşallah değerlerinde güzel birşekilde katlanıcak ve rabbimin izniyle 9 ay sonra bebişini kucağına alman dileğimle canım stres yapma sakın bak bebişin ne kadar mücadele etmiş kaç günlerdir herşeyde bir hayır var canım benimopuyorumnanaktan

canım içini ferah tut bitanem bebişin seninle inşallah değerlerinde güzel birşekilde katlanıcak ve rabbimin izniyle 9 ay sonra bebişini kucağına alman dileğimle canım stres yapma sakın bak bebişin ne kadar mücadele etmiş kaç günlerdir herşeyde bir hayır var canım benimopuyorumnanaktan

inşallah canım inşallah. herşeyin hayırlısı için dua ettim. bundan sonra da hayırlısı olur inşallah

ne güzel doktorun zamanında iğnelerini vermiş. dikkat etmelisin mevlam hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. bende 3 yıllık evliyim benimde eşimde azospermi var ama bizde doktorlar tedavi yönünde aşılama dahi yapmadılar bana henüz. senin direk tüp bebek şaşırdım vallahi.

balımnur neden tedaviye almıyorlarlar sizi. çok şaşırdım. eşim 1 yıldır iğne kullanıyordu. 1-2 hareketli sperm bulununca hemen tüpbebek dedi hatta aynı gün hastanenin tüpbebek servisine gönderdi bizi. azospermide aşılama bile önermeden tüpbebek diyorlar. bence başka merkezlere de gidin canım. boşuna zaman kaybetmeyin. senin eşin iğne ilaç falan kullanıyor mu?

valla 2 senedir doktorlarla uğraşıyoruz. önce varikosel dediler geçen sene ameliyat oldu bir sene içinde düzelir dedi doktor. düzelmeyince iğne tedavisine başlanıldı. bizde sperm var ama ileri hareketli değil onun için uğraşıyoruz. nasip bakalım inşallah mevlamdan umut kesilmez varsın geç olsun yeterki olsun.

canım tebrik ederim, Allah tamamına erdirsin...
Bence herşey yolunda gidecek ve keseleri, kalp atışını sırayla duyacaksın...
sakın yorma kendini ve dinlen....
keseleri görmeye ne zaman çağırdı doktor.....

senayk çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. henüz keseyi görmek için çağırmadı. cumartesi diye yazdığım test gününü pazartesiye erteledi. kan testini yenileyeceğiz tekrar. değer 1500 ün üstünde olursa kese görünür dedi. sanırım o değeri bulmadan keseyi görümeyeceğiz. transferin yapıldığı 22 gün oldu

arkadaşlar benim akşam üzeri lekelenmeler başladı. kahverengi leke gelmiş. doktoru aradım olabilir dedi ama çok korkuyorum. bu durumla karşılaşan var mı lütfen yardımcı olur musunuz

gökçecim doktoru aradım olabilir normal dedi. yoğun bir kanama olursa haber ver dedi. kanamam yok çok şükür. kahverengi leke var sadece. ama içim hiç rahat değil.

Back
X