- 27 Kasım 2008
- 2.465
- 477
- 648
- 36
- Konu Sahibi sevimlilahana
hala kanaman devammı ediyor canım bende aynı durum olmuştu ama iyi bir doktora görün derim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar
öncelikle kısaca kendimden bahsedeyim. 2 yıllık evliyim. eşimde azospermi olduğu için tüpbebek tedavisine başladık. 20 ağustosta transferim yapıldı. 3 embriyo transfer edildi. 1 eylül test günümdü ancak ben bir gün öncesinden kan testi yaptım ve negatif sonuç aldım. (bu testte tam değer verilmedi sadece negatif yazıyordu) aynı günün akşamı lekelenme başladı ve ertesi gün kanamam oldu. 13. gün tekrarladık tsti ve bhcg 40 çıktı. doktorunm düşük yapıyorsun dedi ve iğne verdi. 15. gün 54e yükseldi değer. kanamam 5 gün boyunca sürdü bu arada. normal adet kanaması gibi. 19. gün değerim 325 çıktı ve doktorum gebesin dedi. yarın tekrar kan testi yapılacak.
ben hala hamile olduğuma inandıramıyorum kendimi. değer bu kadar düşükken sonradan yükselmesi üstelik 5 gün boyunca kanamanın olması normal mi?? yardımcı olursanız seinirim. teşekkür ederim
canım kanama devam etmiyor ama lekelenme var kahverengi. senin de tüp bebek miydi. ne kadar sürmüştü kanaman
arkadaşım......inşallah bebeklerin seninledir........ tüp bebeği bursadamı yaptırdın........hangi merkezde.......
bebek yerine yerleşecegi zaman bazılarında kanama olur bazılarında olmaz. bende de kasık agrısı oldu regly olucam sandım ama olmadım. bende kanama olmadı .ama normal hamilelikte bile adet olan var üstünede hamile oldugunu ögrenen çok kişi tanıyorum .bence rahat ol .tebrikler
ne güzel doktorun zamanında iğnelerini vermiş. dikkat etmelisin mevlam hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. bende 3 yıllık evliyim benimde eşimde azospermi var ama bizde doktorlar tedavi yönünde aşılama dahi yapmadılar bana henüz. senin direk tüp bebek şaşırdım vallahi.
hilalcim üzüldüm canım ya hayırlısı böyleymiş demekki. ben de şimdi bile herşeye hazırlıklıyım. inşallah bir dahaki denemede yavrularını kucağına alırsın canım
canım benimki olmadı...bebeğim tuttu fakat rahimde tutunamadı...değerim çok az yükselmişti ve o ara bendende kahverengi gelmişti.dr bana önemsiz olduğunu sölemişti....fakat benim değerim daha sonra indi ve bebeğim düştü....inş seninki hayırlısıyla devam eeder canım......