bhcg değerlerime bakar mısınız

cennetim merak etme benimde 8 cıkmıştı sonra 80.00e kadar yükseldi inşallah seninkide yükselir.
CANIM ÇOK TEŞEKÜR EDERİM SAĞOLUN ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN DÜN ÜMİDİMİ KESMİŞTİM BUGÜM BU YAZDIKLARIZ SAYASİNDE ÇOK MUTLU OLDUM UMUTOLSUN TATLIM SENİNDE TÜP BEBEK Mİ? PEKİ DEĞERLERİN YÜKSELİNCE HERŞEYİN YOLUNA GİRDİMİ ŞİMDİ BEBİŞ NE ALEMDE KİMYASAL TEHLİKE YOK OLDU YA NE OLURSUN BANA ACİL CEVAP BİTANEM :Saruboceq:

Arkadasım benımde tÜp bebektı 2 ay ıyıydı sonra tutunamadı bebegım ama degerle alakası yok sen kafanı takma ınŞallah dogurrursun senın sorun neydı tam olarak

Arkadasım benİmde tÜp bebektİ 2 ay İyİydİ sonra tutunamadı bebegİm ama degerle alakası yok sen kafanı takma İnŞallah dogurrursun senİn sorun neydİ tam olarak
sağol canım vakit ayırıp cvp verdiğin için bebimde tüp bebk ben 3 yıllık evliyim 4 yılıma yeni girdim eşimd ehiç bir problem yok sorun bende laporoskopi ameliyatında öğrendik benim kanallarım normal bi bayanın kanallarında hen uzun hemde çok kıvrımlıymışdoktorum direk tüp bebk dedi ve ilk denemem 12 boyunca evden dışarı adımımı atmadım yattım kanaman akıntı ile bir damla meydana geldi başka olmadı doktorum endişelenmemi söyledi olabilirmiş akıntım ara ara oda damla damla oldu karında şişlik ne bileyim kabızlık vs...... bir problem yaşamadım ken değerim 12.79 çıktı gebelik var ama kimyasalmı dışmıvs.... belli diil doktorum çarşambaya gel dedi bakalım yükselirse herşey meydana çıkcak yada düşerse ben çok endişeleniyorum yaşım gidiyo 28 girdim eee haliyle yumurtalarım azalmaya başlıcak ve kaliteside düşücek yani risklerim çoğalıcak korkum çok büyük kadınlar kulubunde cvp bulmak birazda olsa beni rahatlatıyo sağolun valla allah razı olsun canım:Saruboceq:

merhaba canım inşallah sıkı sıkıya tutunurlar sana bende kimyasal gebelik geçirdim geçen yıl ilk 21 çıkmıştı sevinmiştim tabiki ertesi gün düşmeye başladı değerler sonra da düşük oldu ama ben 34 yaşındaydım sen daha gençsin bunu yumurtaların için de söylüyorum 28 çok iyi 30dan sonra yavaş 35 den sonra hızlı azalmaya başlıyor inşallah senin bunlara gerek kalmaz da bebeğin tutunur ben de burda aynı sornları olan insanlarla paylaştıkça rahatlıyorum

sağol canım vakit ayırıp cvp verdiğin için bebimde tüp bebk ben 3 yıllık evliyim 4 yılıma yeni girdim eşimd ehiç bir problem yok sorun bende laporoskopi ameliyatında öğrendik benim kanallarım normal bi bayanın kanallarında hen uzun hemde çok kıvrımlıymışdoktorum direk tüp bebk dedi ve ilk denemem 12 boyunca evden dışarı adımımı atmadım yattım kanaman akıntı ile bir damla meydana geldi başka olmadı doktorum endişelenmemi söyledi olabilirmiş akıntım ara ara oda damla damla oldu karında şişlik ne bileyim kabızlık vs...... bir problem yaşamadım ken değerim 12.79 çıktı gebelik var ama kimyasalmı dışmıvs.... belli diil doktorum çarşambaya gel dedi bakalım yükselirse herşey meydana çıkcak yada düşerse ben çok endişeleniyorum yaşım gidiyo 28 girdim eee haliyle yumurtalarım azalmaya başlıcak ve kaliteside düşücek yani risklerim çoğalıcak korkum çok büyük kadınlar kulubunde cvp bulmak birazda olsa beni rahatlatıyo sağolun valla allah razı olsun canım:Saruboceq:

merhaba cennetim. öncelikle herkesin mübarek kadir gecesini kutluyorum. inşallah edilen bütün duaları Rabbim kabul eder.

cennetim olumsuz şeyler yazacağım ama sakın benim de aynı olur diye umutsuzluğa kapılma. herkeste farklı oluyor sen de biliyorsun. ilk mesajda yazmıştım en son değerim 325 çıkmıştı. artık sevinmeye başlamıştım ben de hamileyim diye. bir hafta sürdü sevincim. pazartesi yani dün kan tahlili yaptım tekrar eve geldiğimde kanamam başladı. bu sefer ilk kanamadan daha yoğundu. anladım kötüye işaret olduğunu ama sonucu bekleyelim dedi doktor. kanama olabilir dedi. sonuç 4384 çıktı. yine ümitlendim. 3 transfer yapılmıştı belki bir tanesi hala benimledir diye. bugün kontrole gittim yine içimde ümitle duayla. ama keseyi göremedik malesef. doktor dün düşmüşlerdir büyük ihtimalle dedi. dış gebelik belirtisi de yok dedi. değerin düşmesini bekliyoruz dedi. yarın tekrar test yaptıracağım ama artık hiç umut yok içimde. ramazanın ilk gününde almıştım bebeklerimi bu mübarek günde kaybettim. çok üzüldüm çok ağladım ama hep hayırlısı için dua etmiştim. hayırlısı buymuş demekki.
sen de canım değerin yükselse de düşse de her şeye hazırlıklı ol olur mu? alnımıza ne zaman yazılmışsa anne olmak o günü bekleyelim. Allah dualarımızı kabul eder inşallah

merhaba cennetim. öncelikle herkesin mübarek kadir gecesini kutluyorum. inşallah edilen bütün duaları Rabbim kabul eder.

cennetim olumsuz şeyler yazacağım ama sakın benim de aynı olur diye umutsuzluğa kapılma. herkeste farklı oluyor sen de biliyorsun. ilk mesajda yazmıştım en son değerim 325 çıkmıştı. artık sevinmeye başlamıştım ben de hamileyim diye. bir hafta sürdü sevincim. pazartesi yani dün kan tahlili yaptım tekrar eve geldiğimde kanamam başladı. bu sefer ilk kanamadan daha yoğundu. anladım kötüye işaret olduğunu ama sonucu bekleyelim dedi doktor. kanama olabilir dedi. sonuç 4384 çıktı. yine ümitlendim. 3 transfer yapılmıştı belki bir tanesi hala benimledir diye. bugün kontrole gittim yine içimde ümitle duayla. ama keseyi göremedik malesef. doktor dün düşmüşlerdir büyük ihtimalle dedi. dış gebelik belirtisi de yok dedi. değerin düşmesini bekliyoruz dedi. yarın tekrar test yaptıracağım ama artık hiç umut yok içimde. ramazanın ilk gününde almıştım bebeklerimi bu mübarek günde kaybettim. çok üzüldüm çok ağladım ama hep hayırlısı için dua etmiştim. hayırlısı buymuş demekki.
sen de canım değerin yükselse de düşse de her şeye hazırlıklı ol olur mu? alnımıza ne zaman yazılmışsa anne olmak o günü bekleyelim. Allah dualarımızı kabul eder inşallah

bugün testinde degerin kac cikti ?

iremcim bugün 503 çıktı değer. düşüyor yani. dün doktor belki kese görünmemiştir değer yükselirse tekrar bakalım demişti umutlanmıştım az da olsa. artık kesin düştü bebeklerim. artık değerin 0 olmasını bekleyeceğim

canim benim allahin dedigi olur üzme kendini, ümidini yitiren herseyini yitirir, sakin ümidini yitirme en kisa zamanda kucaginda ziril ziril aglayan bebislerin olsun insallah

iremcim bugün 503 çıktı değer. düşüyor yani. dün doktor belki kese görünmemiştir değer yükselirse tekrar bakalım demişti umutlanmıştım az da olsa. artık kesin düştü bebeklerim. artık değerin 0 olmasını bekleyeceğim

canım.......çok üzüldüm.... ......seni çok iyi anlayabiliyorum.......... bende 3 denem i acıbademde,şahin beye yaptırdım............inşallah bundan sonraki denemende hamile kalırsın..........

iyigeceler kızlar allah sizden razı olsun öyle güzel bi siteki burası hiç tanımadığımız insanlarla yüzyüze diil ama hep bi kalpten ve yürekten paylaşmak ne güzel evet bugün değeri 0 düştü yani sonlandı öğlende kanama yoluyla bebişlerde bana allahaısmarladık dediler çok zormuş kendimi öyle hazır hissediyordum ki anne olmaya ama olmadı ama en çok zoruma giden düşerken bile rabbim bana sanki doğum sancını tattırdı bebeklerim doğmasada o duyguyu acıyı yaşadım bunları yazarken bile ağlamatan zor yazıyorum anlatmak istediğim öyle çok şey varki ama anlatmamı bile yitirdim ben hiç iyi diilim psikolojik destek almak istiyorum deliricemçok zor ve çok ağır geldi kaldıramıyacağım bu zaman kadar ben hiç hamile kalıp düşük yapmamıştım ilk oldu rabbim ne kararladı bilmiyorum ama ben 6 gün önce onaları düşereceğimi rüyamda gördüm ama ihtimal bile vermedimçünkü kendimi çok sakındımolmadı işte kafanızı ağrıttım hoşçakalın

cennetim seni o kadar iyi anlıyorum ki. aynı durumdayım. hep boğazım düğüm düğüm. kalbim acıyor. içimde boşluk hissediyorum. o kadar alışmışım ki onları içimde hissetmeye.

cennetim ve sevimli lahana en iyi anlayanlardan biride benim cünkü ben o duyguların ta kendisi yaşadım üstelik zor vaka eşim azospermi
sizlerin sanki durcak gibiydi bebekleriniz demekki ömürleri bu kadarmış bizimkilerde başka bahara kaldı napalım inşallah o zaman güleriz.

cennetim seninki ilk deger 12 den hemen 0 mı oldu hayret yoksa biraz yükseldimi kanaman oldumu.

rabbim sizlere biran önce bu acilarinizi unutturacak sevimli seyler nasip etsin , cok cok gecmis olsun kizlar uzaktada olsak birbirimizi tanimasakta inaninki yürekten acinizada sevincinizede ortak olan birileri var, kendinizi yipratmayin, derdi veren dermaninida verir, rabbim sabirlar versin sizlere, biran önce toparlanin emi
sevgilerimle

canim cok gecmis olsun mesajin ilk baslarinda senin adina cok sevinmistim ama dusuk yapmisin ccok uzuldum
ins bi dahaki sefere pozitifi gorursun

rabbim sizlere biran önce bu acilarinizi unutturacak sevimli seyler nasip etsin , cok cok gecmis olsun kizlar uzaktada olsak birbirimizi tanimasakta inaninki yürekten acinizada sevincinizede ortak olan birileri var, kendinizi yipratmayin, derdi veren dermaninida verir, rabbim sabirlar versin sizlere, biran önce toparlanin emi
sevgilerimle
iremcim zaten burdan paylaşmasam ne hale gelirdim Allah bilir. etrafımda kimse bilmiyor tüp bebek denediğimizi. ailem bile. dertleşememek içini dökememek daha çok yıpratıyor insanı. iyiki sizler varsınız. çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. Allah razı olsun

canim cok gecmis olsun mesajin ilk baslarinda senin adina cok sevinmistim ama dusuk yapmisin ccok uzuldum
ins bi dahaki sefere pozitifi gorursun

ben de çok umutlanmıştım kanamam olmasına rağmen. değerlerim yüksek çıkıyordu. son değerim 4384tü. tamam diyordum ama olmadı malesef. nasip değilmiş. inşallah son olur bu yaşadıklarım. çok sağol asimira ilgilendiğin için

Back
X