- Konu Sahibi sevimlilahana
iremcim zaten burdan paylaşmasam ne hale gelirdim Allah bilir. etrafımda kimse bilmiyor tüp bebek denediğimizi. ailem bile. dertleşememek içini dökememek daha çok yıpratıyor insanı. iyiki sizler varsınız. çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. Allah razı olsun
canım neden ailene dahi sölemiyosun?benimkini herkes biliyo....2.denememi kimseye sölemiycem olumsuz çıkınca arayıp hayırlısı buymuş neden üzülüyosun gibi lafları duymaktan çok sıkıldım...neden hemen erkenden hamileyim diye seviniyosun diyen bile oldu canım....tabi bende isyen etmiyorum...biliyorum hayırlısı olduğunu..ama o negatif sonucu aldığında hiç de hoş olmuyor bu sözler.....bide onlarda bizimle birlikte üzülüyo...herşey olup bittikten sonra bilseler o kadar üzülmezler......ama ailen bilse sana destek olurdu en azından...gerçi bizi kimse bizden iyi anlayamaz....ben hep bu konuları konuşuyodum kardeşim bile sıkıldım artık kapat bu konuları demişti......belki oda kendince haklı...bunu yaşayan biziz sonucunda..konuşup rahatlıyoruz yani ben buraya girdikten sonra kendimi daha iyi hissettim.....