bhcg değerlerime bakar mısınız

iremcim zaten burdan paylaşmasam ne hale gelirdim Allah bilir. etrafımda kimse bilmiyor tüp bebek denediğimizi. ailem bile. dertleşememek içini dökememek daha çok yıpratıyor insanı. iyiki sizler varsınız. çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. Allah razı olsun

canım neden ailene dahi sölemiyosun?benimkini herkes biliyo....2.denememi kimseye sölemiycem olumsuz çıkınca arayıp hayırlısı buymuş neden üzülüyosun gibi lafları duymaktan çok sıkıldım...neden hemen erkenden hamileyim diye seviniyosun diyen bile oldu canım....tabi bende isyen etmiyorum...biliyorum hayırlısı olduğunu..ama o negatif sonucu aldığında hiç de hoş olmuyor bu sözler.....bide onlarda bizimle birlikte üzülüyo...herşey olup bittikten sonra bilseler o kadar üzülmezler......ama ailen bilse sana destek olurdu en azından...gerçi bizi kimse bizden iyi anlayamaz....ben hep bu konuları konuşuyodum kardeşim bile sıkıldım artık kapat bu konuları demişti......belki oda kendince haklı...bunu yaşayan biziz sonucunda..konuşup rahatlıyoruz yani ben buraya girdikten sonra kendimi daha iyi hissettim.....

hilalcim eşim istemiyor. sorun onda olduğu için kendini suçluyor ve bunun bilinmesini istemiyor.onlar bizim kadar sabırlı ve dayanıklı değiller. duyduğumuz o sözlere katlanamazlar. çok yakın bir iki arkadaşım biliyor. onlarla paylaşabiliyorum bir de sizler varsınız. ama annemin bilmesini ve duasını almayı çok isterdim. şimdi normal hamile kaldığımı ve düşük yaptığımı biliyorlar. en azından bunların çocukları olmuyor mu acaba diye düşünmezler. o baskıdan kurtulduk. her anlamda çok zorlu bir süreç Allah yardımcımız olsun

benimde eşimde sorun var....ama bizimkini herkes duydu...ve bence bilinmesi daha iyi.çünkü kimse çocuk neden yok diye bişey sormuyor....bence erkeklerinde bunu aşması lazım....tanıdığım biride öle yapmıştı...hatta çocuğu olmuyo diye karısına neler neler yapmıştı....ve boşanması için kendinden uzaklaştırmaya bile çalışmıştı.....ama onun ameliyatla dahi spermi çıkmadı.....onun için daha kötü....en basitinden bizim öle bi sorunumuz yok....o zaman sölemediler.ama şimdi herkes biliyo...o zaman bilinseydi kıza en azından destek olunurdu....neeyse en azından dediğin gibi bu site var.....bide bence kadında sorun olunca kadına laf söleniyo..erkeğin ailesi tarafından.... ama erkekde olunca sölenmiyor...yani benim ailem asla eşime öle bişey hissettirmedi....bence çoğunlukda öledir...

bide yanlış anlaşılmasın....senin ailen ona bişey hissettirir diye demedim...senin eşinde zaten bunun için sölememezlik yapmıyodur....yanlış anlaşılmak istemem......sadece nacizane fikrimi söledim....

kesinlikle. benim ailemden yana hiçbir şüphem yok. daha da destek olacaklarını biliyorum. hem ailem baskı da yapmıyor bize. niye çocuk yok niye yapmıyorsunuz diye bilmedikleri halde. eşim bu tedaviye çok önceden başladığı halde yine de söylememiş ailesine. aşamamış bir türlü işte. bilirlerse anne babana karşı kötü hissederim kendimi diyor. anlayış gösteririyorum. onun için de zor.

yok hilalcim yanlış anlar mıyım seni. ama eşim bizimkiler birşey söylemese biile suçlu hissedecek kendini biiliyorum. dediğin gibi erkekler aşamıyorlar bu durumu malesef

iremcim zaten burdan paylaşmasam ne hale gelirdim Allah bilir. etrafımda kimse bilmiyor tüp bebek denediğimizi. ailem bile. dertleşememek içini dökememek daha çok yıpratıyor insanı. iyiki sizler varsınız. çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. Allah razı olsun

Allah sendende razi olsun canim
aynen bende aileme dahil hic kimseye söylememe karari aldim, esim ve ben disinda kimse bilmyor, sadece bir arkadasim biliyor onunlada cok samimi oldugum icin dayanamadim en azindan ona söyledim, esimle aramizda bile konsamiyoruz, ümitlenmek istemiyorum, esim benden daha cok heyecanli ama ben ondanda rica ettim lütfen kendimizi cok kaptirmayalim dedim, sonucu alana kadar kimseyle paylasmiycam, kendi icimde kalsin. bu site sayesinde azda olsa rahatladim sizin gibi arkadaslar edindim insallah eninde sonunda bizde birgün anne oluruz bu isler kismet isi rabbim kime yazdiysa onunki oluyor, insallah bizede yazilidir, belki zamani var ama yinede insan biran önce olsun istiyor, buda bizim aceleciligimiz

evet belkide onlar için daha zor...erkeklerin tüp bebek yapacağını kaldırması bile zor bişey.....eşim normal yönle çocuğu olmadığını öğrenince ağlayarak beni aramıştı...sen bu kadar çocuk isterken nasıl üzülmem demişti....ama allaha şükür atlattık bunları.....ama en azından şanslıyız bilmiyorum kaç yıllık evlisin ama artık erkenden başlanıyo tedavilere....önlem alınıyo.....bu çok güzel bişey....

isin enteresan kismi benim esimin ailesi biliyor esimden dolayi oldugunun hatta ameliyatida o yüzden oldugunu, ama nedense bütün tedavi adresleri kadina göre, mesela su doktora git bu doktora git felan,diye, yok su kadinin sunca sene cocugu olmamis su doktora gitmis olmus, sende git falan, yada buna benzer seyler,iste o yüzden sadece sonucu söylemek istiyorum onlara ama kendi anneminde hayir duasini almak icin galiba sonucu beklmeden söylüycem, cünkü bu son günlerde sende bisey var diyip duruyor,

canım ben iki yıllık evliyim. evlilik teklifi etmeden önce söyledi eşim bana kendindeki durumu. önce bunu düşün sonra evliliği dedi. zaten çok önceden farketmiş tedaviye başlamış. evlendikten sonra zor bir süreç yaşayacağız dedi. ben bunları bilerek kabul ettim teklifini. ama bu kadar yıpratıcı olduğunu tahmin etmemiştim. tıp ilerledi mutlaka olur diye düşünüyordum. yalnız bu zamana kadar bir an bile pişman olmadım evlendiğime. çok anlayışlı ve üzerime titreyen bir eşim var. onu çok seviyorum. en çok onun baba olabilmesi için dua ediyorum. hakediyor çünkü. bir sene boyunca her gün iğne oldu yine devam edecek malesef. bir an bile of demedi. bırakalım çocuğumuz olmazsa olmaz demedi. sen dikkat etmediğin için bebekler düştü demedi. kendinden çok benim moralimi düzeltmek için uğraştı. öyle işte. belki bu kadar iyi bir insan olmasaydı bu süreç daha zor olurdu.

iremcim ben de senin gibi ikinci tedaviyi tamamen kendi içimde yaşamaya karar verdim. sanırım eğer nasip olur da hamile kalırsam doğurana kadar da ümitlenemeyeceğim. bu tedavi hep hevesimi kursağımda bıraktı. bir daha yaşamayız inşallah

insallah canim görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler, cok sansliyizki eslerimiz cok anlayisli bizi bizden daha cok düsünüyorlar bu bile büyük bir nimet

isin enteresan kismi benim esimin ailesi biliyor esimden dolayi oldugunun hatta ameliyatida o yüzden oldugunu, ama nedense bütün tedavi adresleri kadina göre, mesela su doktora git bu doktora git felan,diye, yok su kadinin sunca sene cocugu olmamis su doktora gitmis olmus, sende git falan, yada buna benzer seyler,iste o yüzden sadece sonucu söylemek istiyorum onlara ama kendi anneminde hayir duasini almak icin galiba sonucu beklmeden söylüycem, cünkü bu son günlerde sende bisey var diyip duruyor,

evet iremcim malesef erkek ailesi kız ailesine göre daha anlayışsız oluyor. oğullarına konduramıyorlar sorun olduğunu. bir şekilde geline dokunduruyorlar. bence de sonucu söylemek en iyisi. ama anne duasına çok ihtiyaç duyuluyor.sanki o dua ederse kabul olacak gibi hissediyor insan

merhaba arkadaşlar bende test günümü bekliyorum,bayramıon ikincii günü,sonuç ne olacak bakalım.hepimizin hakkında hayırlısı inşallah.sevimlilahana sizi de kutluyorum canım allah kucağınızda da göstersin inşallah....

evet iremcim malesef erkek ailesi kız ailesine göre daha anlayışsız oluyor. oğullarına konduramıyorlar sorun olduğunu. bir şekilde geline dokunduruyorlar. bence de sonucu söylemek en iyisi. ama anne duasına çok ihtiyaç duyuluyor.sanki o dua ederse kabul olacak gibi hissediyor insan

kesinlikle haklisin bence sonucu söylemekte, cünkü durmadan strese sokuyolar, benim esimin annesi biton ot getirmis tr den:) benim icin

canım ben iki yıllık evliyim. evlilik teklifi etmeden önce söyledi eşim bana kendindeki durumu. önce bunu düşün sonra evliliği dedi. zaten çok önceden farketmiş tedaviye başlamış. evlendikten sonra zor bir süreç yaşayacağız dedi. ben bunları bilerek kabul ettim teklifini. ama bu kadar yıpratıcı olduğunu tahmin etmemiştim. tıp ilerledi mutlaka olur diye düşünüyordum. yalnız bu zamana kadar bir an bile pişman olmadım evlendiğime. çok anlayışlı ve üzerime titreyen bir eşim var. onu çok seviyorum. en çok onun baba olabilmesi için dua ediyorum. hakediyor çünkü. bir sene boyunca her gün iğne oldu yine devam edecek malesef. bir an bile of demedi. bırakalım çocuğumuz olmazsa olmaz demedi. sen dikkat etmediğin için bebekler düştü demedi. kendinden çok benim moralimi düzeltmek için uğraştı. öyle işte. belki bu kadar iyi bir insan olmasaydı bu süreç daha zor olurdu.

iremcim ben de senin gibi ikinci tedaviyi tamamen kendi içimde yaşamaya karar verdim. sanırım eğer nasip olur da hamile kalırsam doğurana kadar da ümitlenemeyeceğim. bu tedavi hep hevesimi kursağımda bıraktı. bir daha yaşamayız inşallah

bende 3 yıllık evliyim.....eşlerimizin bize destek olması çok önemli dediğin gibi....bu dönemleri yanımızda oldukları için daha kolay atlattık.....bende 2.tedavimi millete sölemiycem ama aileme sölerim....kendi morallari kötü olsa bile bize moral verdiler....milletten duyuyorum eşin çok kötüdü diyenler var...negatif sonuca daha çok üzüldü benim eşim.....bide bişey daha farkettim çocuğu olmayanların birbirine olan ilgisi daha fazla....birbirlarine daha düşkün oluyolr.....çok şükrediyorum halime.....inş bu güzel yuvalarımızı evlatlarımızla süsleriz......

merhaba arkadaşlar bende test günümü bekliyorum,bayramıon ikincii günü,sonuç ne olacak bakalım.hepimizin hakkında hayırlısı inşallah.sevimlilahana sizi de kutluyorum canım allah kucağınızda da göstersin inşallah....

canım hayırlı olsun. inşallah sonuç çok güzel olur da bizlerin de umudu olursun. sakın stres yapma çok zor biliyorum ama ne kadar az düşünürsen o kadar kolay atlatıyorsun test gününe kadar. inşallah kucağına almak da nasip olur canım

canım hayırlısı olsun...inş bayramdan sonra pozitif sonucunu öğreniriz.....

bende 3 yıllık evliyim.....eşlerimizin bize destek olması çok önemli dediğin gibi....bu dönemleri yanımızda oldukları için daha kolay atlattık.....bende 2.tedavimi millete sölemiycem ama aileme sölerim....kendi morallari kötü olsa bile bize moral verdiler....milletten duyuyorum eşin çok kötüdü diyenler var...negatif sonuca daha çok üzüldü benim eşim.....bide bişey daha farkettim çocuğu olmayanların birbirine olan ilgisi daha fazla....birbirlarine daha düşkün oluyolr.....çok şükrediyorum halime.....inş bu güzel yuvalarımızı evlatlarımızla süsleriz......
evet hilal. eşim de beni teselli edececek ya şimdi olsaydı sevgimizi ona verecektik birbirimizi ihmal edecektik diyor. çocuk ilgisini birbirimize verdiğimiz çok doğru. ama olsun da hayırlısıyla daha kocaman sevgi bağı olur aramızda

kızlar bu surecı etrafımızdakılerle paylasmak bıraz daha stres yasamamıza neden oluyo ben sadece ablamla paylaşmıştım ondan dolayı fazla sorun yasamadım cunku ne kadar çok kışı bılırse o kadar tesellı etmeye calışan olacak telefonlar susmayacak bızım uzuntumuz zaten buyuk bıde tuh vah bıdahakıne olur a nıye olmadı bu sozlerı duymak daha zor allah izin verırse bayramdan sonra dondurulmuslarla ikinci denemeyi duşunuyorum ve yıne kımsenın bılmesını ıstemıyorum en guzelı pozitif sonuc alıp sevdıklerımızle paylasmak inşallah allahım bu sefer yavrumu kucagıma almayı nasıp ederallahım inşallah hepımıze bu guzel duyguyu yasamayı nasıp etsın

'bide bişey daha farkettim çocuğu olmayanların birbirine olan ilgisi daha fazla...'
Buna aynen katılıyorum. Çocuksuz evliliği yürütmek aslında gerçekten güç. İnşallah hepimizin evine neşeli çoçuk sesleri de dolar.

Back
X