BHCG Gebelik Testi Tarihiniz

kızlar sayfamız gerilerde kalmış güncellenmesi gerek listeye benide yazarmısın elifimm aralık 15 kan tahlili yaptırıcam tabi adet olmassam şuan 6 gün gecikti adetim

SONUCUN POZİTİF OLMASINI BEKLEYEN HAMİŞ ADAYLARI

eyetkiner..................7 Kasım (6 kasımda yaptırdı ve listenin 3.mucizesi gerceklesti hepimize umut oldun.testini tekrarladı ve hersey yolunda) hihoyyyt
silam.......................10 kasım(tatlı bir mucize yolda)
yarenay8481............10 Kasım (192.5 ve oda hamile mucizelerin en guzeli.insallah ikiye katlıyacak 2 gun sonra) hihoyyyt
ANASTASYA...........14 Kasım (12.gün test yaptırdı değeri 2098:nazar:,o mucizesini gerceklestirdi ve sanırım cogul gebelik olacak,3.tüp bebek denemesi) hihoyyyt
adenzar...................11 Kasım (guzel haber sonunda geldi bir mucize daha gerceklesti)
badem.....................14 Kasım (iste sonunda burda mucizelerin en mukemmelli ile)
yagmursel................15 Kasim(iste haftasonu mucizesi insallah ikiye katlayacak)
lotus79....................14 Kasım(mucize oluvermis degeri 107 insallah ikiye katlayacak)
_ASLI_.....................18 Kasım(iste beklenen mucize haberi geldi ikiye katlayacak insallah)
star dust...................24 kasım(mucize mucize mucize)
zigo...........................4 aralık(iste mucize haberi geldi)
ada67........................7 aralık(mucizelerin en buyugu)
basak 35 ..................15 aralık(bayram mucizelerinden bir tane daha)
hihoyyyt

negu 16....................17 Kasım
ISIL..........................19 Kasım
svlkbl........................20 kasım

senağlama Allah hepimize sabır versin
sevim li.....................
sinem8484................
ruyamelegim.............
kaymaklim................
dorukk.....................
selected 79..............
arzum86...................
margaritha................
elifimm83.................tekar test yapacak 3 gun sonra
ESİNGUL.................
basak 35.................. (insallah en yakın zamanda tekrar)
ajuu.........................
elsinore....................

Dualarımızı bekleyenlerden eksik etmeyelim...

Son düzenleme:
beni bu listede en cok uzende once yukarı hamileler arasına sonra asagı yazmak zorunda kaldıklarım
alah sabır versin asagıdakılere

elifim kimse olmayıca bende artık herkes yazmaktan vazgeçti zannettim dün gece ögrendim bende hamileyimmmmmmmmmmm canım kan testine gerek kalmadan idrarda çıktı evde inanamadım hastanede yapıldı testim pozitif canım

canim senin olmuyorduda kendiligindenmi oldu sonra???

canım benim kızım evlendikten 1,5 yıl sonra oldu ilk bebegimi kaybettim 2 senedirde 2 bebegimi istiyorum olmadı sebepsiz infertilite tanısı kondu ekimde aşılama oldum tutmadı kasımın 7 adet oldum ve 5 .ci günü klomen içtim ama 2 doz ignem kalmıştı onlarıda yaptım ve buay hamile oldugumu ögrendim adet sancısı çekiyordum olmadı zannettim meger gebelik belirtisiymiş canım arifeden birgün önce gece ögrendik :dance:

canım benim kızım evlendikten 1,5 yıl sonra oldu ilk bebegimi kaybettim 2 senedirde 2 bebegimi istiyorum olmadı sebepsiz infertilite tanısı kondu ekimde aşılama oldum tutmadı kasımın 7 adet oldum ve 5 .ci günü klomen içtim ama 2 doz ignem kalmıştı onlarıda yaptım ve buay hamile oldugumu ögrendim adet sancısı çekiyordum olmadı zannettim meger gebelik belirtisiymiş canım arifeden birgün önce gece ögrendik :dance:

cok sevindim bitanem Allah bagislasin...banada versin:utangac:

Herkesin Geçmiş Bayramı Kutlu Olsun

bayram dönüşü ilkez giriyom nete henüz geçmişi okuyamadım
tüm yeni hamişleri tek tek tebrik ediyorum. Allah kucağınızada almayı nasip etsin..

bizler içinde dua edin. hamişlerin duası kabul olur..

başakçım canım seni hamiş listesinde görmek ne güzel.. Allah tamamına erdirsin canım tekrar tebrik ederim..

canım stres yapma herkeste hamilelik belirtisi olacak diye bir şey yok ayrıca olması güzel bir şey diye de bir şey yok...içini ferah tut benim doktorum üstüne basa basa keç defa söyledi hiçbir belirti bile hissetmeyebilirsin korkma dedi benim daha 4 hafta 4 günlük ve baya bi mide bulantılarım başladı bazen kasıklarımda öyle sancılar oluyor ki diyorum düşürecek miyim neyim Allah korusun...bak 25-30 haftalık olup da hala hiçbir belirti yaşamayan arkadaşlar var kafanı yorma ve şanslı olduğunu düşün sürekli miden bulansa oran buran sancılansa onu da istemezsin canım bebişlerin sağlıklı olsun yeter bende her türlü belirti var ama düşük tehlikem varmış...

bunun için söyledim

Back
X