BHCG Gebelik Testi Tarihiniz

tesekkurler arkadaslar

aslıcım ınsallah hemen duyarsın melegının kalp atıslarını

ben dun doktordaydım tuplerıme baktı orda yerlesmemis
gelişememis bır ıc gebelıktı tahmınım dedı zaten dun buyuk bır parca dusurdum
tabı bu pazartesı kan degerımın dusmesıyle gerceklesecek
yukselsın dedıgım deger sımdı dussun dıye dua edıyorum
neyse sıze bılgı olsun dıye yazıyorum
15 61 185 395 481 di benim kan degerlerim yanlıs hatırlamıyorsam
azar azar kanamalarım oldu sonunda bunu yasadım.

canım çok geçmiş olsun ama umutlarını yitirme inş. bir dahaki sefere sıkıca tutunur bebişin en azından hamile kalabiliyorsun onu biliyoruz değil mi ? dualarımız senin için

SONUCUN POZİTİF OLMASINI BEKLEYEN HAMİŞ ADAYLARI

eyetkiner..................7 Kasım (6 kasımda yaptırdı ve listenin 3.mucizesi gerceklesti hepimize umut oldun.testini tekrarladı ve hersey yolunda) hihoyyyt
silam.......................10 kasım(tatlı bir mucize yolda)
yarenay8481............10 Kasım (192.5 ve oda hamile mucizelerin en guzeli.insallah ikiye katlıyacak 2 gun sonra) hihoyyyt
ANASTASYA...........14 Kasım (12.gün test yaptırdı değeri 2098:nazar:,o mucizesini gerceklestirdi ve sanırım cogul gebelik olacak,3.tüp bebek denemesi) hihoyyyt
adenzar...................11 Kasım (guzel haber sonunda geldi bir mucize daha gerceklesti)
badem.....................14 Kasım (iste sonunda burda mucizelerin en mukemmelli ile)
yagmursel................15 Kasim(iste haftasonu mucizesi insallah ikiye katlayacak)
lotus79....................14 Kasım(mucize oluvermis degeri 107 insallah ikiye katlayacak)
_ASLI_.....................18 Kasım(iste beklenen mucize haberi geldi ikiye katlayacak insallah)
sevim li.....................20 Kasım(iste bir mucize daha allah tamamına erdırsın)
star dust...................24 kasım(mucize mucize mucize)
hihoyyyt

negu 16....................17 Kasım
ISIL..........................19 Kasım
svlkbl........................20 kasım
zigo...........................4 aralık
ada67........................7 aralık

senağlama Allah hepimize sabır versin
sinem8484................
ruyamelegim.............
kaymaklim................
dorukk.....................
selected 79..............
arzum86...................
margaritha................
elifimm83.................tekar test yapacak 3 gun sonra
ESİNGUL.................
basak 35.................. (insallah en yakın zamanda tekrar)
ajuu.........................
elsinore....................

Dualarımızı bekleyenlerden eksik etmeyelim...

Son düzenleme:
listeye bır bakayım dedım neredeyse yarı yarıya gebelik var bu cok sevındırıcı gonul ısterdı hepımız olalım ama yınede gercekten ıyı bır dahakılerde ınsallah asagıda kalanlarda yukarıda olacak

gebe arkadaslar allah tamamına erdırsın mutlu mesut olun bebısınızle hayat boyu ınsallah

elifim canim ya ben senden bisey anlamadim dusukmu yapiyon dis gebelik yok dedin cunku 1 haftadir yazdiklarini arastiriyorum ama bisey anlamadim

elifim canim ya ben senden bisey anlamadim dusukmu yapiyon dis gebelik yok dedin cunku 1 haftadir yazdiklarini arastiriyorum ama bisey anlamadim

cnm bende anlayamadım basta doktor dıs gebelık sandı ama tuplerımı ayrıntılı ınceledı tuplerde yerlesen bır gebelık bulamadı
sonra dedıkı demekkı buyuyememıs bır ıc gebelık oldu dedı bunada kurtaj lazım degıl sen kendılıgınden dusuruceksın dedı
dun butun gun yatakdaydım sancılarımı tarıf edemem kabus gıbıydı ve allahıma sukur bugun ıyıyım eger yarında kan degerım dusmus ıse doktorum hersey yolunda demek dedı
yanı dusuk yaptım ve 10 gun ıcınde kanamam bıtermıs ve normal hayatıma donermısım

doktorum bızı cagıracakmıs bu neden oldu konusacagız o zaman ayrıntılı anlatacagım sızlere cunku benım durumum heralde cok gorulmemıs bır durum
kalıtelı embryo konuldu ve genetık tanıdan gectı neden boyle oldu bılmıyorum ınsallah ogrenırım

cnm bende anlayamadım basta doktor dıs gebelık sandı ama tuplerımı ayrıntılı ınceledı tuplerde yerlesen bır gebelık bulamadı
sonra dedıkı demekkı buyuyememıs bır ıc gebelık oldu dedı bunada kurtaj lazım degıl sen kendılıgınden dusuruceksın dedı
dun butun gun yatakdaydım sancılarımı tarıf edemem kabus gıbıydı ve allahıma sukur bugun ıyıyım eger yarında kan degerım dusmus ıse doktorum hersey yolunda demek dedı
yanı dusuk yaptım ve 10 gun ıcınde kanamam bıtermıs ve normal hayatıma donermısım

doktorum bızı cagıracakmıs bu neden oldu konusacagız o zaman ayrıntılı anlatacagım sızlere cunku benım durumum heralde cok gorulmemıs bır durum
kalıtelı embryo konuldu ve genetık tanıdan gectı neden boyle oldu bılmıyorum ınsallah ogrenırım
canim ya cok uzuldum inanirmisin allah sahit senin hamile olmani cok istiyodum ins rabbim bir mucize verirde dusuk olmaz, ins tedaviye gerek kalmadan kendiliginden hamile kalirsin peki canim tekr tedavi dusunuyomusunuz,bende hasta oldum, sanirim sali gunu ignelerime baslarim uzun protokoldeydim bugun hastalandim buda benim ikinci sayilir cunku ilki dr ihmali yuzunden dollenme olmadi tedavim yarida kesildi ins her sey yolunda gider dualariniza cok ihtiyacim var tekr gecmis olsun canim herseyde vardir bir hayir a.s.

kendılıgınden denemeyı cok ısterdım ama esımın genetık bır problemı var 9 tane embrıyoda 1 tane saglıklı bulunabılıyor buda benım 8 tane dusuk yapmam veya gebelıgın sonlandırılması veya ozurlu bır bebek dogurmak demek bunu yasamayı ıstemıyorum doktorlarımda onermıyor
mecburen hep tup bebek yapıcaz ama ınsallah 3.denemem son olur hepımızınkı son olur.
guzel dıleklerın ıcın cok tesekkurler bende cok ıstedım guzel haberler duymak herkesten ama kımısı ıcın bu zaman hayırlı oldu kımısı ıcın zaman daha gelmemıstı
hepımız ıcın allahtan hyırlısı ınsallah bu kadar cabaların tamamı guzel sonuclanır
ınsallah aysegulcum senın ıkıncıde hayrılısıyla mucızen olur

kendılıgınden denemeyı cok ısterdım ama esımın genetık bır problemı var 9 tane embrıyoda 1 tane saglıklı bulunabılıyor buda benım 8 tane dusuk yapmam veya gebelıgın sonlandırılması veya ozurlu bır bebek dogurmak demek bunu yasamayı ıstemıyorum doktorlarımda onermıyor
mecburen hep tup bebek yapıcaz ama ınsallah 3.denemem son olur hepımızınkı son olur.
guzel dıleklerın ıcın cok tesekkurler bende cok ıstedım guzel haberler duymak herkesten ama kımısı ıcın bu zaman hayırlı oldu kımısı ıcın zaman daha gelmemıstı
hepımız ıcın allahtan hyırlısı ınsallah bu kadar cabaların tamamı guzel sonuclanır
ınsallah aysegulcum senın ıkıncıde hayrılısıyla mucızen olur

Elifçiğim co-cultur yaptırmayı düşünmezmisiniz tüp bebek tedavisinde??:1hug:

Elifçiğim co-cultur yaptırmayı düşünmezmisiniz tüp bebek tedavisinde??:1hug:

bilmem belkide doktorum bu sefer yapalım der aslında tek bildigim rahim icinden alınan kultur ortamında embryoların gelıstıgı ve transferden sonra yerıne yadırgamadıgı ama hangi hastalara kullanıylıyor hangı merkezler yapıyor fıyatı ne kadar bılmıyorum
bazı merkezlerde ası yapıyorlarmıs babanın kanından elde edıp cok degısık seyler var

hatta ben histereskopi mi yaptırsam onu bile dusunuyorum kafam karısık aslında ama genarttanda cok memnun kaldım iyi bir seyler yaparlar ınsallah bir dahakıne

bilmem belkide doktorum bu sefer yapalım der aslında tek bildigim rahim icinden alınan kultur ortamında embryoların gelıstıgı ve transferden sonra yerıne yadırgamadıgı ama hangi hastalara kullanıylıyor hangı merkezler yapıyor fıyatı ne kadar bılmıyorum
bazı merkezlerde ası yapıyorlarmıs babanın kanından elde edıp cok degısık seyler var

hatta ben histereskopi mi yaptırsam onu bile dusunuyorum kafam karısık aslında ama genarttanda cok memnun kaldım iyi bir seyler yaparlar ınsallah bir dahakıne

Canım ben co-culturle ilk mikro denememde hamile kaldım ikizlere :nazar:
kocaeli tıp fakültesinde..1000 ytl...

bakalım hocamla gorusucem belkı yapıyorlardır co culture, aklıma histereskopi takılıyor rahımde myomlar varsada bebek tutmaya biliyormus rıske atmayıp onu mu yaptırsam

bakalım hocamla gorusucem belkı yapıyorlardır co culture, aklıma histereskopi takılıyor rahımde myomlar varsada bebek tutmaya biliyormus rıske atmayıp onu mu yaptırsam

Ben histeroskopi de yaptırmıştım co-culturden 2 ay evvel..kaydirigubbakcemile5

Bende co-culture yaptım ve ilk denememde hamile kaldım. Bununla beraber yumurtalara traşlamada (Lazer) yapıldı. Yani toplanan yumurtaların duvarı inceltildi. Buda rahim içine tutunmayı kolaylaştırıyor. Şimdi bu yöntem yaygınlaşmaya başladı.

bana ilk denememde gurgan klınıkte traslama yapılmıstı hemde 2 embryo vardı o zaman sonuc negatıftı
traslamadan genart 1 embryo kondu o tuttu gelısemedı dustu

histereskopı zor bır ıslem mı

ben cok memnun kaldım inanın tımur hocayı sn lerle gorebiliyordum ve guvenemıyordum halıylen
sarp hocayla ne zaman ıstersem gorusuyorum onun yanında rahatım ve guveniyorum
benim muaynelerim bile cok zor oluyordu cok saygılı bastan bana soz verdi senın canını burda hic yakmıyacagız dıye sozunu tuttu bebegım dustu cnm yandı ama oda allahtan kabul etmek zorundayım

ben cok memnun kaldım inanın tımur hocayı sn lerle gorebiliyordum ve guvenemıyordum halıylen
sarp hocayla ne zaman ıstersem gorusuyorum onun yanında rahatım ve guveniyorum
benim muaynelerim bile cok zor oluyordu cok saygılı bastan bana soz verdi senın canını burda hic yakmıyacagız dıye sozunu tuttu bebegım dustu cnm yandı ama oda allahtan kabul etmek zorundayım
Tabiiki canım herşey Allah'tan neden düştüğü araştırıldımı

yok daha degerimin 0 olması bekleniyor sonra ne yapılacak bende merak ediyorum neden gelisemedi cunku zaten genetik tanıdan gecmıstı yanı sorunsuzdu
benim aklıma bisey gelmiyor insallah degerim sıfırlanırda bir arastırma yapılır

Back
X